![]() |
Re: Machete in lucru - pustiu_FUG
Foarte frumos ce faci tu aici.Incearca sa mai cumperi si alt spray ca vad ca frontera o faci la fel ca mustangul.Oricum foarte misto diorama.NOTA 10
|
Multumesc pentru aprecieri!!! culori mai am un albastru deschis, un galben si un rosu, dar nimic nu mergea pe o scara asa mica si pe frontera:sad:
sper sa termin si subaru zilele astea.. p.s. nu se intareste poxilina? de ce? de 2 zile astept si tot nu pot sa ii fac nimic:( |
Inseamna ca nu ai facut amestecul corect,ai pus din una din ele mai putin.Cred ca poxilina functioneaza pe acelasi principiu precum chitul auto unde ai chit si intaritor daca pui prea putin intaritor se intarest foarte greu , daca pui mult trebuie aplicat imediat ca se intareste.
|
2 Attachment(s)
Quote:
oricum faruri :D si stopuri maine, atat nu vreau sa il uratesc:D trebui sa izolez frumos lumina sa vedem cum:???: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pana una alta o rampa in constructie mai am de lucru la ea si un hummer in proiect de 1/43 dar astept ceva idei pentru el!!!
|
Quote:
H-ul i-ar sta bine negru cu mult crom pe el si jantele dub :D parerea mea |
Bestiala diorama:shock::shock:si ti-au iesit foarte bine machetele pana acum.spor in continuare
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu merge edit:(
cum pot sa fac grila fara stema?:( |
Depinde din ce este facuta.
Poti incerca cu pile de unghii usor cu grija si fara graba. Spor la lucru! |
5 Attachment(s)
cred ca pana in 2012 cand vine sfarsitul lumii am de lucru:lol:
|
1 Attachment(s)
salut pustiule de unde ai tuburile de nos ncercuite dde mn da-mi un pm de unde sunt
|
Quote:
On. Multe piese acolo domnu :) Ce-i acolo un camaro? |
Quote:
Quote:
este un chevrolet nova ss bafta!8) |
7 Attachment(s)
Si daca tot nu am avut ce face azi o ora...m-am apucat de un golanel:lol:
|
Quote:
|
Jantele sunt cam mari ... oricum o da bine daca e sa o faci de show ;) ... oglinzi poti face din chit auto , dar trebuia inainte de vopsire , daca culoarea de pe ea e noua ... in rest bafta multa
|
arata bine, dar ai putea interesanta, ai putea incerca un body-kit:!:, astfel sa vina si peste jante, sa para mai bagate inuntru:wink: si va fi si mai low, dar vezi tu cum faci, oricum ar arata bine un astfel de Golan:razz:
|
3 Attachment(s)
Back to work:lol:, cum afara este urat si chef de lucru la 1:1 numai este trec la astea mici:lol:
Momentan m-a apuc de nova ss Planuri, vopsire exterioara in 2 culori, electrica, jantele cu buza(polisata azi) vor fi vopsite, buza alba/cromata interior negru( m-a voi juca doar cu aceste doua culori alb si negru si restul pe parcurs! |
A iesit bine loganul , totusi cum de ai reusit sa ii scoti rotile ?!?!?! m'am chinuit 15minute si nu am reusit...
|
Spray de la piese auto care se da pe suruburile masinilor vechii pentru a se desface mai usor:-)
|
mai ce bine arata nova asta
si BINE AI REVENIT, iti simteam lipsa:!: is curios ce va iesi din nova, sper ca va fi un muscle special:D |
13 Attachment(s)
Merci FEED:-)
:arrow:, rotile au fost mai scoase inafara , cusca neagra, jantele vopsite negru urmeaza buza cromata sau rosie sa vedem... si s-a fac ceva la caroserie ca este cam zgariata... |
FED nu feed...:bat::punch::poke:
arata chiar bine cu jantele astea, vad ca te misti bine:!: zgarieturile vor iesi cand vei da filler-ul...probabil ca aui smirgheluit mult cu smirghel cu granulatie mare..si s-a zgariat spor la treaba si astept sa vad ce mai faci. |
SORRY:D, FED
Am dat cu 600, cred ca am apasat prea tare am fost putin suparat:lol: Da ori Chit ori s-a dau cu 1000 si dupa cu 2000 m-a gandesc. |
Quote:
Spunemi si mie ce material ai folosti pe capota si pe plafon in poza NR 1? Raspundemi cu un msj privat te rog. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning