![]() |
Re: Golan "BRABUS"
foarte frumos;)bravo
|
matheo66c, felicitari pt mashinutza
mie unu golanu tau mi se pare cv SUPER o idee cum ai trecut la 2 proiectoare sunt "o nebunie";) |
imi place cum da cu masca de pe fata fara sigla si cu "duble-proiectoare" :))
|
si inca o mica ..intoarcere :D..favorita mea :oops:
https://www.youtube.com/watch?v=_bBkH...os=wKN2fQxPXGE |
Frumos logan... simplu si de aspect.Bafta
|
te misti bine nu gluma :>
|
Salut frumoasa masina si daca nu te superi ai putea sa imi spui si mie de unde ai luat formele acelea de proiectoare???http://ghettotuning.ro/wp-content/uploads/pict0239.jpg
|
Simplu....m-am dus la remat...si am luat de la alta bara de logan lovita...pretul a fost unul derizoriu :)
|
Aha ok ms.
|
8 Attachment(s)
In week-end am mai surubarit putin la lighean:
-montat alte leduri la pedalier si pasager -montat cuie de usa ph2 -incercat un update cu evo course 17" Multam pentru ajutor lui Dani DSIGN si Daciashop.ro |
Frumoase jante!Ar merita investitia 8)
Ps:Urate sunt husele alea de pe scaune:shock: |
Pastreaza jantele! Sunt de vis! Dau super bine pe masina! Zi-mi si mie de unde ai luat benzile cu leduri, si la ce pret. Mersi! Si spor in continuare :lol:
|
Da-mi si mie un PM cu detalii daca vinzi jantele te rog ;)
|
Eu zic să păstrezi vechile jante!... Arată foarte bine pe maşină...
|
Quote:
Cu ce sunt diferite fara de cele de normal ph1 sa zic asa. |
@Tazmaniak da sunt frumoase...dar destul de scumpe,cat despre huse...sunt acolo sa nu se murdareasca scaunele,chiar nu am dat asa o importanta...posibil pe viitor ...alte scaune :D
@B-99-SAA da arata bine :)...ai PM in legatura cu ledurile :) @SV25MBN momentan nu sunt de vanzare . @GJ 64 GAB le pastrez inca..nu am bani sa le schimb :)))) @quick_silver2 cele de ph1 au bucsa de plastic si in timp ea se uzeaza unde prinde incuietoarea si isi face joc,cele de ph2 sunt de metal si sta usa mai fixa si nu mai vibreaza,zdrangane...s.a.m.d |
nu se aude mai tare cand inchizi portiera ?
|
@Relu_GTT..se aude chiar la fel.:)
|
Imi place cum ai facut la proiectoare..ingenioasa idee..:D
|
haha....:>ai crezut ca scapi de mine?8)na ca te-am gasit si aici:)))
man...cuvintele mele de lauda pt masina ta nu isi mai au rostul...imi stii parerile:) bafta multa si griji de micuta... |
Ti-a iesit foarte bine:Dsi ideea cu proiectoare duble e super si cred ca e si unica :-)aspectul low arata foarte bine pe logan si cred ca arata mai bine jantele pe care le detii deja pe masina.O alta investitie nu cred ca ar fi de folos mai bine cumperi altceva(ex. scaune sau ce consideri folositor si de ajutor).Parerea mea.Succes in continuare si sper sa nu te deranjeje post-ul meu:DStima
|
1 Attachment(s)
Si am gasit si lipsuri in "familia proiectoarelor" ,unul spart si o gaura de pus tigarea in oglinda:-)
banuiesc ce de la pietrele aruncate de celelalte masini:???: |
1 Attachment(s)
Si inca o idee ..
Un VT de la un Basiat de nota 10 multam Mishu |
Frumos VT.ul!!
Acum pune si in aplicare:)) Pica f.bn modelul asta de jante am mai vazut pe un golan. |
Quote:
pfff....imi pare rau ca nu reusim sa ne dam nici la sibiu:sad: |
Ma bucur ca ti-am vazut masina in realitate, vineri seara ;). E mai joasa si arata mai bine in poze ca in realitate. Cred ca e primul Logan la care ma APLEC pur si simplu ca sa vad detalii la masina.
|
1 Attachment(s)
o poza cu Brabus-ul si MVP-ul ! ! ! Respect Matheo ! ! !
|
28 Attachment(s)
in urma unor incidente in trafic si pe circuitul de la sibiu..brabusul a avut nevoie de asistenta :sad:
-scut motor stramb -evacuare aplatizata...urmeaza una pe 50 :lol: + soft -amortizor stramb -bascula stramba -janta sparta -cadru motor stramb Sambata voi termina cu partea mecanica daca vremea tine cu mine :) |
Iti schimbi jantele cu ocazia asta ?
|
bordura?
cam multe daune:( spor la reparat. |
Nasol moment matheo...drumurile tarii sunt de vina ?:D
|
Quote:
Oricum este bine pentru că văd că eşti hotărāt pe treabă şi ai finanţe să repari răul făcut! |
Quote:
Hai matheo sa vedem low-u gata |
:???: Ba ce naspa... in ce hal arata janta! Drumuri de cacao! Ma bucur ca ai finante sa o repari repede, ca rabdare sigur ai pt masina ta... 8) Trage-i o sedinta foto dupa reparatie :D Bafta!
|
Macar sa fi fost drumurile de vina=))).
Bine ca se face, hai cu unghiul ala ca astept sa vad cum e in linie dreapta, dar cand e mai rece asa pana-mi fac compartimentul motor:D. |
imi place mult masina ta :-) https://forum.4tuning.ro/signaturepics/sigpic30874_4.gif un stil aparte, simpla dar cu o tenta de sportiva agresiva... bravo!
|
@SV25MBN jantele nu le schimb :)...vreau sa iau alt set...eventual un 9 J pe spate :)
@dog99;Alex30;B-99-SAA printre alte greseli venite din partea mea...sunt si drumurile de vina :) @aleXpeed cu mars-ariere ma dau cu tine..arogantule...:D @nelutz69 multumesc pentru aprecieri :) |
14 Attachment(s)
Azi am schimbat si cadrul motor,roata dreapta a revenit la pozitia initiala ;),urmeaza unghiul de fuga sa-l fac luni
Au mai ramas jantele de rezolvat :???: Multumesc lui Dani DSIGN pentru ajutor...si lui Dan MCD pentru asistenta si pauzele de caterinca:lol::lol::lol: P.S...ultima e poza cu "must have" cand te apuci de surubareala :pistoles: |
janta si bara fatza'))
|
Asa matheo...hai ca merge treaba v-a miscati repede. Sa o vedem gata cat mai repede
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning