Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Tokyo Drift (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19285-tokyo-drift.html)

daflyer_oradea 14-07-06 16:42

Re: Tokyo Drift

hmmm...in o ora vine jos de p net, nu mai astept. phoootoooi in gura sa ii phoooottt pe aia de la lotus cu multiplexu lor cu tot
plus ca daca e naspa,...

Oxide 15-07-06 10:26

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
hmmm...in o ora vine jos de p net, nu mai astept. phoootoooi in gura sa ii phoooottt pe aia de la lotus cu multiplexu lor cu tot
plus ca daca e naspa,...

s-or facut d tot ***u`...or vazut ktzi ori fost la 2 Fast 2 Furious...fraieri...n-am cuvinte...:)

BIG_mafia 15-07-06 17:22

las k o sa apara candva si in multiplex...da orikum sa dai 100.000 si sa te si pliktiseshti la film...mai bine te uitzi akas...dak chiar eshti interesat.

Zuky 15-07-06 20:32

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
las k o sa apara candva si in multiplex...da orikum sa dai 100.000 si sa te si pliktiseshti la film...mai bine te uitzi akas...dak chiar eshti interesat.

Potzi sa mergi luni sa dai 50.000 shi sa te plikti la juma de pretz...:D

BIG_mafia 15-07-06 21:07

Quote:

Originally Posted by Zuky
Potzi sa mergi luni sa dai 50.000 shi sa te plikti la juma de pretz...:D

Buna idee...poate poate :)

Mihaitza_tdi 15-07-06 21:11

In alte orase deja de 2 sau 3 sapt filmu merge si noi nici akum...pun pariu k nici vinerea care urmeaza nu o sa-l bage....daca is prosti...ei pierd oricum....deja cate lume o vazut filmu'...deci nu prea cred k o sa aiba prea multi clientzi!!!!:):);)

BIG_mafia 16-07-06 08:59

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
In alte orase deja de 2 sau 3 sapt filmu merge si noi nici akum...pun pariu k nici vinerea care urmeaza nu o sa-l bage....daca is prosti...ei pierd oricum....deja cate lume o vazut filmu'...deci nu prea cred k o sa aiba prea multi clientzi!!!!:):);)

o sa aibe o sa vezi...degeaba or fazut multzi filmu astia cu multzi bani si fitze orikum numa la lotus se poate uita...k mnoah ei is ei....

P.S. nu vreau sa supar pe nimeni dar asta ii parerea mea :)

Zuky 16-07-06 12:11

Quote:

o sa aibe o sa vezi...degeaba or fazut multzi filmu astia cu multzi bani si fitze orikum numa la lotus se poate uita...k mnoah ei is ei....

P.S. nu vreau sa supar pe nimeni dar asta ii parerea mea :)

Sincer eu nu sunt deacord...eu sunt de parere ca lumea s-a saturat sa ashtepte shi s-a uitat demult acasa....acuam deja nici nu mai e asha rentabil sa bage filmu pt ca nu vor avea incasari la fel de mari ca si cand ar fi bagat filmu in saptamana urmatoare dupa ce a aparut la Bucuresti....

kupid0n 16-07-06 12:19

am trecut si eu pe la multiplex si am intrebat cand o sa'l aduca si am ramas afis cand am auzit raspunsu'.... :) :) .... in OCTOMBRIE !!!!! cine vrea sa'l vada in calitate calumea are ce astepta :) :) :)

BIG_mafia 16-07-06 12:22

Quote:

Originally Posted by kupid0n
am trecut si eu pe la multiplex si am intrebat cand o sa'l aduca si am ramas afis cand am auzit raspunsu'.... :) :) .... in OCTOMBRIE !!!!! cine vrea sa'l vada in calitate calumea are ce astepta :) :) :)

in cazu asta imi retrag cuvintele...nici draq nu o sa mai mearga...:)

Mihaitza_tdi 17-07-06 10:18

Asta ii o prostie...mai bine aduce ceva film la care nu merg mai mult de 10 pers decat sa aduca Tokyo Drift??....infine treaba lor....totusi ce vreau sa dovedeacsa cu asta...adik k il aduce in oct...pana atunci mai sunt cateva luni bune!!!:)

BIG_mafia 17-07-06 18:08

bine amu ce vrei de la ei...pt ei profitu ii la filme siropoase unde itzi duci femeia :D nuh?!

Oxide 18-07-06 14:04

Quote:

bine amu ce vrei de la ei...pt ei profitu ii la filme siropoase unde itzi duci femeia :D nuh?!

frate...la tokyo drift (dak nu l-am fi vazut shi l-ar fi dat deodata cu premiera din buc) venea lumea shi cu copiii,tate neamurile etc....:)

BIG_mafia 18-07-06 14:05

is prea multe de daka...dak asa si dak asa...faza ii k is cam fraieri la faza asta da mnoah...

Oxide 18-07-06 14:10

am intrebat ieri la casa d bilete:"Nu va suparatzi,nu shtitzi knd ruleaza Tokyo Drift???"...shi c mi-o rasp:"Nu am idee"....dupaia...varumeu face catre aia care vinde popcorn dacol:"Nu shtitzi knd o sa apara shi tokyo drift la lotus?"....rasp aia:"Cam prin septembrie"....da...f tare...cineva zicea aici k o intrebat shi apare in octombrie...deci...nu shtia ala care vinde bilete shi shtia fata care vinde popcorn...:lol:

BIG_mafia 18-07-06 14:15

hahahaha...asta ii buna rau :)) da poate zicea si aia la vrajeala....sau nush orikum ii seaka treaba...

Mihaitza_tdi 18-07-06 14:30

trebuia sa-l intrebi si pe ala care rupe biletele...:):)poate ala iti zicea k apare in noiembrie...:);)

BIG_mafia 18-07-06 14:38

dak ma intrebai pe mine itzi ziceam k apare la mine akas pe dvd 30.000 biletu :D maine se difuzeaza :D

Mihaitza_tdi 18-07-06 17:28

Is curios sa vad dak il baga vinerea asta....sincer m-as duce sa-l vad....

BIG_mafia 18-07-06 19:05

dute...da 100.000 k sa te pliktiseshti :D

All times are GMT +2. The time now is 08:58.

- Copyright 2026 4Tuning