![]() |
Re: Intalnire 4tuning Iasi 13 iunie ora 18.00 la Carrefour ERA .
Quote:
|
Deci probabil la ERA :D, si fara cerculete :sad:.
Aduc si eu aparatul. |
Quote:
|
Quote:
|
era vorba de intalnire intre membrii de aici care mai discutam si ne spunem pareri..dar na daca vor sa vina si altii nu se poate spune nu:)
|
vin golanii
As dori tare mult sa imi iau si eu niste abtibilde 4tuning.
Deci cei care veniti, daca aveti mai unele de vanzare va rog aduceti-le! :lol: Cumpar si cu Daciaclub:oops: |
Pana la urma ramane la 18 la ERA.............Logan Club prezent.
|
Perfect, dar totusi ar fi ok sa te duci la administratie la ERA sa le spui ca se vor strange vreo 40 de masini :D sa aiba si ei habar... (desi, ce ne pot face?) :))
|
Am vorbit cu mihai din club bmw , care organizeaza intalnirile club bmw acolo , si mi-a zis ca putem merge si fara sa-i informam . Azi am sa merg la ERA sa vorbesc cu cineva de acolo .
|
si? de ce te lauzi ? :))
|
:)) voi chiar credeti ca se va putea abtine toata lumea si nu va iesi nici un burn sau nici un cerc? :))
|
O mica precizare: Mihai nu organizeaza intalnirile BMWClub, ci organizeaza impreuna cu mine intalnirile BimmerFans Iasi - am sa iti explic cu o alta ocazie care este diferenta ;)
Conducerea ERA Shopping Park nu are nimic impotriva unor intalniri care se desfasoara intr-un cadrul organizat si fara alte manifestari (cerculete-burnuri-s.a.m.d). Daca insa exista riscul de a avea si astfel de scapari la intalnire cel mai bine sa se stie din start cine este organizatorul, deoarece acesta este primul care este chestionat de cei care asigura paza obiectivului si care poate da detalii referitoare la aprobarile obtinute. Apropo sunt de aceeasi parere cu CiRiNeL. |
Scuze Emil pentru confuzie . Eu sper sa se abtina lumea de la drift, burn-out etc , pentru ca noi nu ne adunam sa ne rupem in figuri cu ce stim noi sa facem , ci ne adunam ca sa ne cunoastem , atat .
|
in cazul in care cineva va face burn sau drift si nu va respecta regulile bunului simt, propun a fi exclus din mica "noua comunitate".
sper sa nu fie cazul, dar, in cazul in care cineva se va manifesta in acest sens, vom chema paza ERA si ii vom anunta ca acea persoana nu este cu noi, cerandu-le sa isi faca datoria si sa il scoata afara din parcare. totusi imi doresc sa putem sa ne intelegem cu vorba buna. |
Quote:
acuma na fie care cum crede |
Quote:
|
Bogdane,imi cer scuze de post,dar nu m-am aputut abtine cand am vazut asta =))
Quote:
Zi-mi si mie,cati ani ai? |
Buna ziua , vad ca pe mine nu ma bagat nimeni in seama asa ca voi lua initiativa si incerc sa deslusesc cateva aspecte..........intalnirea se tine pe data de 13 iunie in parcare la Era unde sper sa ne adunam cateva cluburi auto din Iasi pentru a realiza o intalnire comuna sub deviza 4tuning Iasi. Corect pana aici?
Ar fi bine stabilit si locatia exacta in parcare pentru a evita o imprastiere colectiva. |
eu ziceam (propun) de partea dreapta cum intrii in parcare Carefour (primul rond) pentru ca acolo mai tot timpul e liber. Pe partea stanga vis-a-vis de statia autobus e cortul cu circu'.
|
Deacord .........si mai am o propunere , cel care a deschis acest topic si a facut invitatia sa faca cumva sa dirijeze lumea care vine la intalnire , ca sa fim cat mai uniti....parerea mea .
Noi vom fi prezenti , cred , cu aprox.20 masini si vom veni cat mai grupati , asa ca vom intra in ordine si ne vom aduna la locul stabilit. Vrem sa fim cat mai aprope unii de alti , ca asa este mai usor sa ne cunoastem toti. Sper ca Logan Club Iasi sa faca o impresie buna . |
Quote:
@Citisem ultimul tau post si-am ramas placut surprins de atitudine,felicitari. :) |
Foarte bine, daca tot spunem de un comportament civilizat, trebuie sa amintesc ca fara muzica data la maxim in fiecare masina.
Sa ne auzim unu pe altu. Ar fi bine daca se poate, ca Bogdan.IS sau un alt organizator sa vina mai devreme sa ne aranjeze, dupa mine ar fi fain sa ne aranjam in ordinea in care ne-am anuntat, asa, ca unii mai noi, sa stie cu cine vorbesc. Ma tem ca am sa ma duc acolo si am sa ma plimb de la masina la masina fara sa stiu cinei cine, caci nu am fost niciodata la intalniri sus la copou:oops: |
posibil si eu ..rapid prin trecere..cat sa ne cunoastem..
prima si singura japoneza? |
Quote:
|
Quote:
posibil sa stii masina din trafic |
vad des pe la mine prin cartier un mazda 2 verde aprins , cu nr de inmatriculare B ** HYP , credeam ca tu erai :-P
|
sigur nu e hyp....mazda 2 le urmaresc prin oras :))
si a mea e neagra [folie mat] + embleme rosii |
Ai trecut prin strada Decebal? si mie mi se pare ca te cunosc de undeva :???:
|
pe decebal trec deseori :rolleyes2
|
Quote:
|
stai linistit ca nu vei fi singur cu:lol: japoneza
|
Quote:
|
posibil sa mai treaca o japoneza sa dea buna seara :)
|
Desi nu am participat la nici o intalnire de acest gen in Iasi, posibil sa fiu si eu prezent pentru ca sa sunt dornic sa va cunosc :)
|
Nimic nu este mai frumos in viata de iubitor de masini , sa conduci o japoneza...........e vis.
|
eu conduc o coreanca, facuta in romania de niste emigrati.
dar nu ma laud. aici e vorba de comunitate, de oamenii cu care vorbesti pe forum si nu stii cine sunt. poti sa vii cu bicicleta :)cel putin in cazul de fata mi se pare mai importanta impresia pe care o lasi, decat masina pe care o conduci. |
se anunta ploaie duminica...
|
Quote:
https://i213.photobucket.com/albums/c.../impatient.jpg |
Quote:
|
eu zic sa nu va mai bazati pe meteo...din proprie experienta..mi-am spalat masina cand meteo pe 3 site-uri zicea ca 3 zile de soare va fi...si in ziua aia la juma de ora dupa a inceput sezonul de ploi zilnice de acum cateva saptamani
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning