![]() |
Re: Test Drive Unlimited 2
Quote:
-si nu exista arcade, e full asistance,sport si hardcore.:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Eu am un Asus EN8600 GT si procesor AM2 Athlon 64 X2 6000+, Placa de baza DFT NF570SLI si cand se misca bine cand imi e frica sa iau si curba ca se misca ca naiba.... de la ce poate fi ?
|
Quote:
de abia astept sa`mi vina placa video de la reparat :))))))))) si da, lipsesc bmw`urile :(( |
Salut @! Care a re o harta cat mai completa cu showroomurile din Ibiza ? Ca am descoperit io cam putine si cu putine masini (unde e Lamborghiniiii ?!!!!!)
|
Quote:
Agata uneori de merg imagine in imagine! Cel mai probabil de la joc....nu e prea bine optimizat!!! Am observat ca in oras imi face asa!:evil: P.C Am ajuns in Ibitza 1 la cursa ce implica toate categoriile (C4,B3 ..etc) |
cum vand masini?
|
Quote:
|
gata am gasit,atunci cand vrei sa cumperi(eu am mers la US car dealer si mi-am luat un camaro nou,pe schimb la un mustang cu diferenta)adica vinzi masina care nu iti mai trebuie si o cumperi pe cea care o vrei in acelasi loc
|
Quote:
cum sa vand o masina....:rolleyes2 |
Quote:
|
Eu zic sa da-ti banii pe el si o sa scapati de toate problemele. Eu il am original si nu am probleme nici cu volanul, nici cu sacadarea, cu nimic. Ideea e ca e piratat prost. Si pe online, vreau sa zic ca e alta viata.
|
eu zic sa mai stati pina apar remedierile de rigoare. nu merita nenorocitii sa le dati banii acum. Cu volane mai bune nu merge. FFB lipseste total.:oops:
|
cum fac sa imi cumpar prima masina....?mustangu ala...nu il mai gasesc nicaieri
|
Quote:
|
mie imi mergea ok,dar l-am sters dupa 2 zile,penibil jocu,n-as da nici 10ron pe el...
|
merge pana la primul update.dupaia te intreaba daca play in offline mode?-yes si nu mai face nimic.cum pot rezolva???
|
Quote:
|
salut! de ieri nu imi mai merge tdu2. imi apare o chestie gen sa activez cu nu stiu ce serial...si i-am copiat cracku,dar degeaba.
oare ce poate avea?:???: |
si la mine la fel...ce-o avea?
|
Quote:
am luat update si vad ca merge!:D |
Quote:
|
Eu am o problema cu plafonul masinilor decapotabile, nu stiu cum sa il activez..
Aveti idee? |
apesi pe 4 , din dreapta de acolo, si apoi pe 8 parca, apare un meniu :)
tastele 123456789 din dreapta tastaturii , nu de sub F`uri |
O sa postez daca doroti poze cu hartile si magazinele descoperite, in IBIZA si HAWAII.
|
https://www.youtube.com/watch?v=IplPAEa22Qo
-un cruise cu baietii :):D -au mai scos un patch de 15mb |
Pt multiplyer trebe cumparat neaparat jocul?
|
Quote:
|
corleone, ti-ai luat sconcsu si dai cu arcade. ce draq e aia?:shock:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si ziceti ca versiunea originala functioneaza mai ok ? Inca nu ma-m hotarat sa cumpar, ca pana acum nu am probleme si am sistem destul de slab, Intel Pentium D(proc. dublu) 3.0GHz, placa de baza puscat, 2GB ram, video HD3870x2, si jocu e dat la 1680x1050, si detalii la masini la max, restul la min. si nu sacadeaza. Cand ma plictisesc de Offline, cumpar jocul :D
|
Tare mult m-am enervat la jocu asta, n-am volan si am incercat sa-l joc de la tastatura. Nu stiu cum sa configurez ca asa de usor schimba directioa volanului. Masina se misca ca o minge de pinball.
|
care imi da si mie un executabil de single player ..... id: domnu_gabryel
thx |
Cand Vreau sa intru in joc imi da eroarea :
Your system does not meet the minimum requirements Not enough system memory!! Minimum Requirements : 2 GB Ce Pot face?? My PC : AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz , 1.00GB of RAM |
Quote:
|
Quote:
probabil e ca mama, a invatat la scoala doar rusa 8) :lol: |
Se merita sa-l cumpar? Il are cineva original?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut!Am si eu o intrebare si anume de ce se vede jocul pe imagine mica?Configuratia PC-ului suna cam asa:
Procesor:Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20GHz (2CPUs); Memory :2046MB RAM; Display :NVIDIA GeForce 9400 GT(512 MB). A mai patit careva asa ceva, sau este din vina petardei de pc si raman la TDU1.Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning