![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
m-ar interesa si pe mine sa imi spui cat te-a dus sa umfli aripile pe spate....si daca au fost doar roluite sau au fost cumva sudate.daca poti sa imi lasi un PM sa imi explici acolo.oricum bafta cu masina si cine stie poate o sa ajung la VL sa o fac si eu pe a mea:P ca aici la targoviste nu avem "artisti" care sa poata face o asa lucrare.
|
Re: VL 11 CAT
Quote:
|
Quote:
Nu mai dureaza mult si vede asfaltu` :)) Restu` e CanCan :paper: |
Frumooooossssss, elegaaaant, fara graba si cu maaaaare gust :peace::peace:
Asambleaz'o odata si hai cu ea pe strazi, s'o vedem in toata splendoarea ei, cum radiaza de fericire in soare. Sa ma suni :twisted: |
Re: VL 11 CAT
Quote:
Eu cred ca mi-a iesit mult mai bine decat ma asteptam :D Restu` e CanCan :paper: |
Quote:
Sa nu uit sa te sun :)) O sa trec pe la tine sa o vezi ... si poate imi faci si mie rost de ceva :D Nu mai e mult, AM O NERABDARE DE NEDESCRIS!:)) Restu e CanCan :paper: |
unde ai vopsito ?
|
frumoasa rau culoare...
|
naspa.....ce sa zic....fff naspa....ca nu este a mea:)))))
urmeaza un 2.8 presupun :-" |
a iesit chiar frumos... la catii mai multi km fara incidente... baga si u poze so vedem completa.. daca e gata!!!
|
Quote:
:paper: |
trusca : Multumesc!
luci4n_vl : 10x ,sper sa il pun si pe ala :D le fac incet incet :) e36adigolan : Multumesc! Astazi am scos masina, mai am cateva retusuri de facut dar estetic este aproape gata, mai trebe polish peste o saptamana! Nu am cum sa pun pozele acum ca nu am cablu de date! Dar o sa le pun maine! A iesit deja pe strazi! Restu` e CanCan! :paper: |
Shobix poate le pui u pe alea de le`ai facut mai devreme :D
Multam! :)) :paper: |
5 Attachment(s)
by me:
|
Tiplaaaaa c**, tzipla ;) bravo, s'o stapanesti sanatos si fara zgarieturi si alte cele.
Ai facut o alegere buna, punand faruri d'alea, asa cum si cu proiectoarele......sa fie mai altfel, nu ca toate cele ;) Te'astept maine pe la garaj. |
dragutzica...se putea si mai frumos :X:))))
|
Quote:
Sunt foarte fericit ca a iesit bine! Sper sa nu mai dureze exagerat de mult pana o termin complet dar momentan am un buget de matur cu el :)) Maine sa vedem la cat termin cu muzica si o sa dau si pe la tine ca vreau sa vad cat costa ceva la tine pe catalog :D Restu` e CanCan :paper: |
Quote:
Cu toate ca eu sunt multumit si asa :D :paper: |
glumeam sharkete...arata tzipla masina...mai ales farurile aleaaa......
|
Multumesc trafy!Stiam ca glumesti;) si eu tot in gluma ti-am raspuns :D ca mie unu imi place... parerile sunt impartite pana la urma! :D
Stai u linisit ca sunt o gramada care o sa fie contra la ceva! Eu am facut`o pentru mine! :D si sunt mandru :D Restu` e CanCan :paper: |
pff, nam cuvinte bro, pana sa vad pisica ta nu imi placea cumd a culoarea asta pe pisicute... e o pisica cu ff bun gust si rafinata, arata bine rau cu plafonu negru, bafta la modificari si ai grija de ea(si ea de tine) toate cele bune !!
|
Cuvintele nu mai au Rost. O poza face cat o mie de Cuvinte.Stiu cum arata masina si cat te-ai zbatut sa o cumperi....cat te-am mai tachinat si eu....de nu mai puteai dormi noaptea:))...Ai spus Ceva si te-ai tinut de cuvant si ai realizat un proiect cu mult Bun simt.Cand pui suflet in ceva ,acel ceva prinde Viata chiar daca e poate ceva ce nu are o inima sa ii bata (asta are ---ii bate sub capota).Ti-as mai scrie vreo 2 pagini ,si asta din inima si din respect pentru cineva care face orice pentru a realiza un proiect.
Respect. |
tot respectul!parca e alta masina.parca e abia iesita de pe portile fabricii!felicitari!!
|
A iesit foarte bine. Jantele raman sau le schimbi pe vitor?
|
9 Attachment(s)
.............
|
ce baga dragoselu:)
|
SB 01 U L I,JusT_SaY_BoBo,SAX1987: Multumesc,sunt fericit ca a iesit pe placul meu in primul rand :D si in al 2lea ca nu am dezamagit la nimeni astpetarile!
Jantele o sa le schimb pe viitor,dar cu ce nu spun! :D Oricum le schimb dupa ce vine motoru` pus pe masina :) Restu` e CanCan :paper: |
Quote:
Poate te impiedici si de masina mea la o sedinta foto :D :> :paper: |
Quote:
U esti unul dintre acei putini! Si u ai o masina de apreciat de cunoscatori! Ti-am mai explicat eu ca unii nu fac diferenta si de la aprecierea unui lucru la invidia pe persoana care are acel lucru este decat un lat de ciocan! Asta e diferenta intre pasionati si restu` :) SANATATE SA FIE! Restu` e CanCan :paper: |
Astazi am pus o parte din muzica!
S-a lucrat(mai bine zis Dragos PVH a lucrat)de la 10 la 2 noaptea,evident nu intr-una ;)) am mai si mancat.. dar la sfarsit a iesti o capodopera! SE AUDE DEMENTIAL! Si calitativ NO COMMENT! O sa pun niste poze cand le descarc! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
frumoasa masina ... a iesit bine :rolleyes2 sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
cand putem sa auzim si noi ceva bass? da`mi maine un call...
|
Quote:
Quote:
Se aude BETOOON rau de tot! Vb cand vin sau ne vedem pe 26 ;) :D Restu e CanCan :paper: |
VL 11 CAT
37 Attachment(s)
In sfarsit pun si eu poze:))
De la ultima modificare pana acum :D Din filmulet nu se aude cine stie ce dar e ca idee :D Restu` e CanCan :paper: |
salut fratelo, team vazut azi(joi) in sibiu, acum cateva ore mai exact, pff, masina arata si mai bine in realitate, e o frumusete:) sa o stapanesti sanatos(am auzit-o si pe live ,seaude super frumos) daca mai stai in sibiu cateva zile si vrei sa ne vedem la o cafea suna la 0755696823, sau lasami u un nr de tel :) miar face mare placere , sa se vada si pisicutele intre ele:) a mea e cam vagaboanda:(
|
Quote:
Foarte frumoasa masina ! Felicitari sharkylete
|
Quote:
Oricum nu se opreste aici proiectul! Restu` e CanCan :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning