![]() |
Re: Tico - B 44 ZXN
Așa nene, welcome to b-boy club ! :D
|
Quote:
|
E forta ma! Si eu tot de negru ti-am zis mai demult... Acuma are si bujii+fise noi, merge ca unsa! Corect? Vorba lu Madalin, poate faci rost de cascaval pentru jante, ar da bine la tine... :)
|
Quote:
cu banii... vedem ca ar trebui sa schimb si parbrizul ala :) multumesc pt urari tuturor :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din respect pt. Fireburn_03 ca nu vreau sa fac offtopic ca toti ....no comment....asa ca te astept in PM...ca sa iti explic si tie poate tu nu sti decat un singur dialect al limbii romane...
Cum ai reusit Fireburn_03 sa iti rupi rotzile man? Urate strazi mai avem... :( si se pare ca oricat am plati si orice am face....taxe si impozite ...tot degeaba... In rest ce proiecte mai ai...ce ai mai facut? E totul ok??? Hai sarbatori fericite.... |
pai o sa fie ok adica doar e indoita rau de tot buza aia de la janta :) ... bine ca nu am aliaje ca turbam :)) din cate stiu e 30 de roni sa imi indrepte janta + echilibrat ... :)
iar pe spate cred ca o las asa ca e foarte putin si nu am bani :)) planuri... sunt multe:) dar ierneaza acum ca vine craciunul etc... |
Arata frumos masinuta si da foarte bine capota negru mat. Userul Robert_MNW are un set de jante super frumoase de vanzare. Daca ai bani s-ar merita. Cand gasesc poza iti arat, asta daca nu le stii.
|
Spune-mi si mie cum ai prins actuatoarele in usi de parghiile existente?!
|
1 Attachment(s)
pt fiecare usa am facut gauri "custom"... deci e unicat :))
cred ca la asta te-ai referit ... (am atasat poza) in capatul actuatorului am pus o spita de bicicleta pe care am taiat-o cat sa vina putin in paralel cu tija care exista deja la usa si aveam de la inchidere din kit un fel de sistem de prindere intre ele. deci practic nu am modificat nimic la sistemul usii ... doar am adaugat actuatorul . daca nu la asta te refereai da-mi un pm cu idul de mess si ne lamurim :D |
La asta ma refeream. In poza nu era finalizata prinderea si de asta te-am intrebat. Urmeaza sa montez si eu un kit alarma si inchidere si vroiam sa stiu cum sta treaba. Multumesc de precizari:drunk:
|
2 Attachment(s)
un mic facelift :)
ms sebastian si george :D p.s. : sub uratenia aia de pozitie era inca pozitia originala sparta :shock: de fapt 2 bucati destul de mari din ea :rolleyes2 p.s. 2 : am indreptat si janta... am scapat doar cu 30 de lei :rolleyes2:rolleyes2 |
Moama cum arata, incredibila :lol: E forta ma asa, tot sa mergi cu masina acuma :D Ia zi, ai gasit shaorma aia? A fost buna? :D
|
Ai facut treaba buna, arata ca nou !
|
:D:D ai facut ai facut. Si mie imi place :P
|
10 Attachment(s)
am gasit niste poze mai vechi de cand se lucra la capota :)
si o poza cu cei 82 000 km pe care "i-a implinit" masina de curand :D |
2 Attachment(s)
2 poze din giurgiu :)
ii multumesc lui axxo pt compania de pe drum :D |
Quote:
Acum tura viitoare :) |
Quote:
|
Frumos se vede capota colantata:D
|
Nu ti-am dat ma numaru sa il suni pe om? :-| Data viitoare... poate faceti poze cu ambele masini :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
as vrea si eu niste pareri ... vreau sa vopsesc jantele negru mat si sa fac o buza alba :) dar nu stiu exact cat de lata ... m-am prostit acum in paint putin :) sa zicem 1. mai subtire si 2 aia mai groasa :D astept niste pareri :)
p.s. o poza cu masina in zapada :D ... si ultimele zile de capace :) |
Quote:
|
Quote:
|
Cu buza groasa aleg si eu:)
|
5 Attachment(s)
ieri nu am apucat sa lucrez la roti si astazi am prin super aglomeratie... lipsa de spary exact cum vroiam eu... cert e ca pana la urma am luat spray de evacuare (negru mat) ....si am dat pe roti :) maine dau si cu alb ... inca nu m-am hotarat la buza :D rotile sunt tot la NCR sa se usuce :shock:
niste poze cu rotile in lucru :) p.s. e aiurea rau sa conduci o masina cu 4 roti de rezerva :)) (merci inca o data celor care mi-au dat cate o roata :D :!: ) |
Quote:
PS: roata de rezerva, oricand! si mai multe daca aveam. sper numa ca nu era desumflata... ca nu am verificat inainte... :oops: |
Au iesit foarte bine. Abia astept sa vad cum ies si cu buza. Vor fi ca noi.
|
4 Attachment(s)
maine le pun pe masina
@liviu: roata ta avea undeva la 2.3bari :)) deci sigur nu era desumflata @sorin: ms :D o sa le vezi maine seara cand vin sa iti aduc roata de rezerva :D |
Au iesit super!
|
se putea si mai bine, dar la primavara le refacem...sigur nu o sa reziste la prostiile care le arunca astia iarna pe strada :rolleyes2
Mersi Vlade de help, olteanu e acasa..dar s-a parlit de tot apinderea in drum spre casa...ma lasat la vacaresti, dar a venit un amic si m-a tras :D cu alte cuvinte maine punem jantele pe masina. |
Acum iti trebuie niste cola pentru anvelope, sa ramana si ele negre :D :>
|
E forta :D Bravo ma, a iesit frumos rau! Felicitari mai ales lu Madalin, are mana de artist, ca doar nu e la primele jante facute :lol: Hai te astept la mine sa le vada si ochiu meu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning