![]() |
Re: Vânzari - Cumparari
Nu te supara, dar cred ca e un pic cam mult. Tot costumul, inclusiv pantaloni m-a costat 380.
|
Re: Geaca BMW Motorrad Atlantis 3 Pro
Quote:
|
In primul rand vedeti site-ul oficial:
http://www.bmw-motorrad.com/com/index.html sau de ex ce preturi veti gasi pe eBay. In al doilea rand geaca se vinde cu accesorii (scrie in anunt) si este originala (nefolosita si neuzata), de aceea este pretul respectiv. Sa ne gandim de exemplu la taxele care se pot adauga atunci cand dorim sa achizitionam un astfel de produs + accesorii si anume: taxele de drum/postale sau cele din magazinele de specialitate de la noi si asa mai departe, produsul acesta fiind adus din Germania. In ultimul rand nu este un pret de second-hand, deoarece acest produs + accesorii, nu este insusit prin alte cai mai putin ortodoxe. P.S.: Daca un magazin din Romania are un pret mai bun la vanzare, a acestui produs original, sa ma anuntati aici. Bafta. |
daca aprilia rs 50 nu are nimeni...cumpar gilera dna 50...anyone??
|
Quote:
|
Vând geacă marca Streetfighter, din Goretex (impermeabilă), cu protecţii soft şi mesadă detaşabilă. Mărimea este 50 sau 52 (nu mai ştiu pentru că nu o am lângă mine acum), bună pt un tip de 1,85-1,89 cu 80-87 de kile. Este absolut impecabilă, purtată de cca. 8 ori. O vând pt că mi-am luat costum complet.
Preţul: 80 de euroi. Telefon: 0744.552.750 https://img216.imageshack.us/img216/8...1289zz9.th.jpghttps://img208.imageshack.us/img208/1...1288sh3.th.jpg |
3 Attachment(s)
YAMAHA Virago ,1992,15.000 km,46 cp, cap 535 cc
Pret 3000 euro.Negociabil. Persoana fizica, este adusa din Germania, merge impecabil , necazuta, are sitele scoase din tobe si suna bestial, prinde 150 km/h, tinuta in garaj cu prelata, cauciucuri noi noute . Motorul este al unui coleg de birou. Persoana de contact Mihailescu Emil - 0722 337 193. |
UP pt RS 125!!! 2000E!!!!8)
|
Vand Aprilia Pegaso 650
5 Attachment(s)
Vand Aprilia Pegaso 650 din 1992!!!
50 cp, motocicleta este impecabila. Toate consumabilele schimbate. Motocicleta are 37000 de km, vopsea originala, alarma, proiector de ceata, mai ofer o casca in pret. Topcase-ul, contra cost! |
Vand:
-Scutere si Motoscutere cu acte -Piaggio (ciao SI bravo grillo) -Aprilia -Yamaha -MBK -Malaguti -Peugeot -etc. -Piese noi si second-hand la comanda -In curand voi aduce si motoare 600 cm inmatriculate Relatii la -YM colanmarius -tel:0740337278 0745639802 0742037675 Sediul In Jud Dolj Mun. Craiova sau Mun Bailesti |
scuterele la ce pret?
|
acum depinde...le am de la 15 mil...la 25.....cam asa ceva.... ce scuter si ce model te-ar interesa...apropo majoritatea de 50 cm sunt....
|
VAND:
*Scutere/motscutere cu toate actele necesare ptr inmatriculare -Piaggio (ciao, bravo, grillo, SI) -Garelli -Aprilia -diverse modele -Yamaha -diverse modele -MBK -diverse modele -Honda -diverse modele -Gilera -diverse modele -etc IN GENERAL SUNT DE 49CM *Piese noi/second-hand -aduc si la comanda -in curand o sa aduc si motoare pana in 600 cm inmatriculate RO Mai multe detalii la: YM colanmarius tel 0740337278 0742037675 0745639802 Sediul in Jud Dolj Craiova sau Bailesti |
Cumpar piese de tuning pt Aprilia SR DiTech (motor Aprilia)...
In primul rand m-ar interesa piese pt a mari viteza si acceleratia (are 120 pe bord dar fuge doar max 105 :P). Mai precis, bujie racing (de exemplu Denso pe scooter-attack), toba sport/racing, variator, filtru aer (are rost pe injectie directa?), etc... |
sorry dar piese tunning nu aduc.....nu prea se gasesc....
|
rosky lace preti aduci Piaggio -NRG mc2 sau mc3 ?
|
de curand mi sa pus pata pe motoare si sa vrea sa va intreb cu ce sa incep ce sa imi iau ...sau daca aveti ceva de vanzare ?? Ma`r interesa :D
|
piaggio pe la 17 mil....cam asa ceva...
|
dani3lll dupa parerea mea as zice un scuter de 49cm si dupa...advance 8)
|
pe asa ceva stiu sa merg nu e problema am mai mers si nu e nimik deosebit la un scuter de 49 cmc ;)
|
daca u zici....ia ceva de 125....dar nu cred k daca ai mers de 5-6 ori pe un scuter stii sa mergi(parerea mea ...nu te supara) dar cel mai bine cumpara-ti unu de 49 ptr sezonul asta....si la anu iti cumperi de 125 si chiar mai mare....daca te intereseaza vino in targ in Romanesti k am vazut k esti din craiova....sunt acolo in fiecare luni si duminica...
|
ia zimi ce preturi ai la scutere si la 125 si daca ai poze ca ma intereseaza
|
deocamdata nu am poze....dar o sa fac un stie si o sa pun....si preturile la scutere de la 15 milioane in sus....ne descurcam cand vii in targ....:)
|
salut!
am si eu nevoie de un cablu de acceleratie pentru piaggio ciao. urgent!!! multumesc |
se rezolva....il am nou....imi trebuie adresa ta ....iti voi trimite prin posta....colet rambursabil...sau cum ii zice....cu cat imi dai adresa mai rpd ai si cablu mai repede...pretul este de 100.000 lei....
|
altceva...??? nu te mai intereseaza....
10x |
si cine stie cat trebuie sa platesc eu cand trimit un colet rambursabil???
|
cam 100 - 200 de mii lei vechi :P
|
Ok ms boss :D
|
3 Attachment(s)
vand gsx 600 f..30.000 km reali ,multe modificari+imbunatatiri impecabila..multe piese noi (circa 80% piese noi) 2600 euro sau variante cu masina +/-dif0745461771
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/40244-scutere-vanzare.html :P
am pus link ca sa nu mai copiez anuntzul :) |
3 Attachment(s)
CBR 600 RR 2003 ( 9400 km )
-stare de functionare impecabila -toba sub sa -evacuare directa ff zgomotoasa -vopsea cu perla aurie -caucicuc fata Pilot Power 1500 km rulati -stikere reflectorizante -angel eyes rosii -semnalizari led spate si fumurii cu bec fata -bonusuri-set placute fata + evacuare originala PRET 6200 EUR TELEFON 0727 355559 |
Belea mobra.. Bafta la vanzare! ;)
|
care stie pana la cati cmc poti merge cu A1?mai am 1 an...dar deja am inceput sa caut motor...:X:)
|
cu A1 poti max 125cm3 11kw(15cp) am eu o aprilia rs 125 daca te intereseaza ;)
|
ms george...deocamdata sa fac scoala...mai am 1 an...apoi...tot spre aprilia rs 125 ma orientez..mi se pare cea mai cool...
|
da mai :)) si eu am A1 si aprilia rs 125 ;)
|
Quote:
|
Vand Honda CBR 600 F3 PC31 an 1996
Honda CBR 6ooF3 PC31 an '96 (RAR '95) 33.000 km ITP 2008 furtune frana racing semnalizatoare sport mansoane racing neoane tuning bujii NGK noi cauciucuri noi (Pirelli Diablo) placute frana noi pret: 3300 EU bonus:husa motor, plasa bagaje, manual service CBR, casca pasager. in tara sunt primul proprietar ..si unicul am schimbat consumabilele: ulei, filtre (inclusiv filtru de aer K&N) placute frana, curatat si reglat carburatoare, lant de distributie nou, si alte interventii minore de cosmetica. o vand sau il schimb cu auto dupa 90 +- diferenta |
1 Attachment(s)
Vand Aprilia SR 50 Replica
de curand motorul a fost alezat tot nou in el 900 km parcursi cauciucuri noi fata/spate rulmenti noi/roata fata placute frane fata/spate noi acte tot in regula Arata foarte bine.. pretzz 2700 ron negociabil o poza.... => |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning