![]() |
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )
Eu nu inteleg de ce in ziua de azi e mai important cum arata ceva decat ce poate sa faca.
Nu conteaza ca are un consum mic, nu conteaza ca poate transporta mult, nu conteaza ca e singurul autovehicul produs in Romania, conteaza ca e urata si nu putem merge la agatat cu ea. Totusi, cred ca e un caz de snobism, deoarece, dupa acelasi criteriu ar trebui sa laudam berlina, pentru ca e mai frumoasa ca un Golf 2, de exemplu. Dar nu o facem. De ce? Pai deh, care e mai tare?! Ala cu masina straina,normal. Aici nu mai e o problema ca e o masina destul de urata - sa nu vbim de cele produse in asia sau de kallos etc-. Sa fie oricum, numai sa fim cat mai smecheri ca e straina. Rusine! |
se pare ca te-ai prins
masina nu mai e o necesitate e un moft o fita prin care sa arati cine esti u si daia |
daca ar avea un motor cat de cat mai mare poate m-as gandi sa cumpar un logan....in rest....e mult de lucru la un logan ca sa il faci competitiv :lol:
|
cum adica competitiv???
asta este o masina clar de tot pt familie in nici un caz una de tuning decat daca se intelege tuning prin folie, toba, filtru si niste prelungiri si un radio cd cu 4 difuzoare |
daca tu aia intelegi prin tuning...atunci io ma arunc in cibin:lol:
|
scuza-ma eu m-am exprimat gresit
|
Mda,trebuia sa aiba un motor maaaare,ca asa e moda,nu unu mic cu multi cai,ci unu mare sa mai si platim mult impozit,RCA mare,etc.
Hai sa va intreb ceva... Cereri: -spatiu marfa (masina de carat marfa la un magazin mediu). -consum redus -garantie -fiabilitate -confort (neaparat clima,servo directie) -si nu in ultimul rand pret Vreau sa stiu si eu o lista cu cele mai profitabile masini care se incadreaza aici. (nu ma intereseaza marca sau tara de provenienta,si lista sa fie ordonata in ordine crescatoare a pretului CIP) |
Nah,nimeni,nimic ?!
Haideti ca daca nu imi dati o varanta buna,ajung sa iau "autobuzul" |
e oribila fratilor!!!! stepee mai arata cat d cat da asta e naspa
|
bey steppe era un concept
|
Din cate am auzit usile din spate de la Break se duc foarte repede din cauza socurilor ... (Francezii astia ne iau la misto)
|
Parerea mea ?
Multi oameni vorbesc de dragul vorbitului.... Multi oameni habar nu au nimic despre masini dar vorbesc .... Vad oameni cu Audi, Bmw, Mercedes (masini de fitze si basini) care habar nu au sa conduca prin curbe, doar pe linie dreapta si nici acolo nu ar fii buni daca masina nu este hidramata .... Sa revin la subiectul acesta ... mai baieti si fete figuranti lasati basinile deoparte si nu va mai expuneti parerile voastre de 2 lei aiurea .... Aceasta masina a fost facuta pentru un anumit segment de piata nicidecum pentru a face liniute cu ea si a merge la agatat, iar cei care spun ca daca ar avea banii aia si-ar lua nustu ce rebut din Germania la mana a doua nu am decat sa va urez bafta ca doar de la anu nu-ti mai trebuie pasaport, dar se pare ca voi niciodata nu ati simtit si nici nu o sa simtiti miros de nou |
cati de aici ati vazut ma utilitara si ati stat in ea??aveti vreo poza facuta de voi??
|
Quote:
|
sa vad poze ca nu cred
|
Quote:
k am vz loganu break sau ce? am fost atunci knd a fost chestia aia cu porti deschise! am vz un logan break la munt,erau 7 pers in el si era modelu ala de 1.4,ori nu o klk soferu ori asa mergea masina,da abia tragea! |
Quote:
|
Quote:
|
GGD nu vb de break tata ci de utilitare...zi ai vazut vreuna??ai fost in ea??
|
ar putea sa o foloseasca pe post de dric(masina de carat Morti)
|
Putin mai lunga si e dric:D
Trebuie sa scoata si un Pick-up o sa fie plina Romania de cutii |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning