Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico GR 26 ALE (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/187123-tico-gr-26-a.html)

pustiu_FUG 30-06-10 22:10

Re: Tico GR 26 ALE

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3483964)
ai facut alegerea buna :-P
5000 sunt bune 6000 sunt ok diferenta dintre ele doua is foarte putin sesizabila si comparatie intre matiz si tico la xenoane nu se poate face pentru ca unu are sticla fara unu nu pe deasupra conteaza si arhitectura oglinzi. referitor la proiectoarele de ceata daca sunt originale ii mai bine sa nu le modifici. cand au fost proiectate culoarea lor si arhitectura lor nu a fost aleasa la intamplare. asa ca daca folosesti proiectoarele de ceata in adevaratul lor scop lasa-le asa daca le folosesti pentru design si mergi cu ele aprinse prin oras seara cand ii senin sau mai rau in amiaza mare atunci pui xenon cu cat mai colorat sa vada cetateanu ca ai xenoane:-)
... doar o simpla parere:-P

nu il folosesc ziua, absolut doar pe ceata sau ploaie, absolut necesar, cat despre proiectoare originale pe matiz( dalea am) dar daca nu le pui xenon degeaba ai, crede-ma + ca daca vroiam doar de look le puneam 8-10k cum vroiam prima oara dar cand le-am vazut adevarata intrebuintare le-am facut special pentru vreme urata;)

p.s. uitati trei poze, eu cred ca este o diferenta destul de vizibila intre 6k si 5k.. in ultima poza se vede clar lumina produsa de el

STREET 30-06-10 22:14

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3483970)
nu il folosesc ziua, absolut doar pe ceata sau ploaie, absolut necesar, cat despre proiectoare originale pe matiz( dalea am) dar daca nu le pui xenon degeaba ai, crede-ma + ca daca vroiam doar de look le puneam 8-10k cum vroiam prima oara dar cand le-am vazut adevarata intrebuintare le-am facut special pentru vreme urata;)

sa faci te rog o poza daca o sa poti vreodata cu proiectoarele de ceata 5000k dar pe ceata is curios cum se vede altul pe "gri"

Robert_MNW 30-06-10 22:20

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3483932)
stiu ca si Robert avea probleme cu vizibilitatea din cauza la puterea prea mare (sa ma contrazica daca gresesc).
:

Nu gresesti deloc, asa e cu 6000k la Matiz in far pe ploaie nu am vazut nimic compromisul este 5000k aspect/vizibilitate ai facut alegerea perfecta, felicitarile mele!
Pustiu nu stiu cat de mult te ajuta proiectoarele alea de SE originale pentru ca bat slab oricum ca sunt micute si conteaza mult unde mergi, ca in oras e una si afara e alta...in afara trebuie sa vezi mai mult decat o pata de trei metri in fata...desigur daca iti pasa de tine si ceilalti! E doar parerea mea, sa nu se sipere nimeni!;)

LE: Mi-a adus colegul Street aminte....6000 k pe ceata= un zid alb in fata, mai bine vedeam doar cu pozitiile :-)

B-99-SAA 30-06-10 22:24

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3483970)

p.s. uitati trei poze, eu cred ca este o diferenta destul de vizibila intre 6k si 5k.. in ultima poza se vede clar lumina produsa de el

asa cum bate in poza a doua, eu ti-as umple frigideru daca as da peste tine intr-o seara si mi-ai baga alea in ochi. cred ca sunt utile si in proiectoare, dau fain si la design, dar nu merge cu ele decat la nevoie, altfel ii spargi p-aia din fata la ochi! si daca pui in faruri 8000 la fel, o sa te ia toti la ****... parerea mea... acu faci cum crezi.

Alex, scuze de offtopic. Pustiu daca vrei putem continua discutia despre ce ai pe masina, pe topicul tau. Pana una alta, Alex sa le aprinzi cu placere :D Si sa pui o poza dupa ce le montezi.

pustiu_FUG 30-06-10 22:25

in fine numai comentez nimic... eu am spus doar parerea mea si cum se comporta la mine...ca doar nu il tineam si intram in pom mai ales ca eu merg 90% din timp numai noaptea...

robert, xenonul in proiectoarele de matiz face minuni:lol: nici mie nu imi venea sa cred cat pot sa bata, dar fiecare cu parerea lui...

SAA: au fost aprinse doar pentru poze nu merg cu ele aprinse, stiu ca ard la retina:lol:

aXXo 30-06-10 22:30

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3483999)
Nu gresesti deloc, asa e cu 6000k la Matiz in far pe ploaie nu am vazut nimic compromisul este 5000k aspect/vizibilitate ai facut alegerea perfecta, felicitarile mele!
Pustiu nu stiu cat de mult te ajuta proiectoarele alea de SE originale pentru ca bat slab oricum ca sunt micute si conteaza mult unde mergi, ca in oras e una si afara e alta...in afara trebuie sa vezi mai mult decat o pata de trei metri in fata...desigur daca iti pasa de tine si ceilalti! E doar parerea mea, sa nu se sipere nimeni!;)

LE: Mi-a adus colegul Street aminte....6000 k pe ceata= un zid alb in fata, mai bine vedeam doar cu pozitiile :-)

+1 și de la tine, mă faceți să mă "bucur" 100% de achiziție :D

Abia aștept ziua de sâmbătă, unde:

- dau jos farurile, să le sigilez cu silicon (că unul prinde brumă) și să mai aranjez puțin ochelarii lor.
- schimb garnitura de la galeria de evacurare (dă cu gaze în mașină, de la 110-120km/h în sus, sau la turații mari)
- folie pe lunetă (am găsit pe Maica Domnului, pastă cu pilitură de argint, dar costă 60lei, motiv pentru care m-a determinat să pun folia peste lamelele alea, așa cum sunt ele, întrerupte... până la iarnă când voi schimba luneta cu totul)
- și... bi-xenoanele ! 8->
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3484019)
Pana una alta, Alex sa le aprinzi cu placere :D Si sa pui o poza dupa ce le montezi.

Sâmbătă e "marea ieșeală" :)

STREET 30-06-10 22:41

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3484035)

Sâmbătă e "marea ieșeală" :)

RECLAMA MASCATA
BAN!!!:lol::lol::lol:

aXXo 01-07-10 09:39

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3484056)
RECLAMA MASCATA
BAN!!!:lol::lol::lol:

La meeting, va dau breloace cu Vodafone :))

STREET 01-07-10 15:31

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3484767)
La meeting, va dau breloace cu Vodafone :))

si cartele sa o pot suna pe Cristina sa o invit in oras, poate vin si prietenele ei:lol::lol:

aXXo 02-07-10 15:22

2 Attachment(s)
Nu-i perfect... dar e făcut de mâna mea!
:D
Urmează restu' ...

aXXo 02-07-10 18:37

1 Attachment(s)
...restu'...

Pe viitor: colantare + lăsare pe burtă :D

B-99-SAA 02-07-10 20:04

Frumos! Foarte frumos! Astept sa vad colantarea, daca o faci la Bucuresti te insotesc :D

aXXo 03-07-10 15:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3488798)
Frumos! Foarte frumos! Astept sa vad colantarea, daca o faci la Bucuresti te insotesc :D

:D curând Liviu, curând...

NXdev 05-07-10 11:23

:D o sa iasa frumos badboy-ul.

aXXo 07-07-10 21:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3494116)
:D o sa iasa frumos badboy-ul.

Sper! Mulțam!

Băieți, recomandați-mi de unde să cumpăr eu autocolant pentru mașină, știe careva? Mi se pare totuși multicel 200-250 pentru doar capotă, stâlpi și praguri... barem la stâlpi și praguri se pot folosi rămășițe din foi și nu ar fi necesară cumpărarea unei alteia nouă... Sau e ok prețul și sunt eu demodat?
Mai bine o colantez eu singurel... nu știu...
Sugestii?

NXdev 07-07-10 21:32

din cate stiu eu in bucuresti..e ceva mai ieftin..acuma o depinde si de firma...dc colantezi si pagurile ?nu crezi ca o sa arata destul de ciudat:-s?mai bine lasi doar capota si stalpurile colantate.[doar o parere, sper sa nu supere]

aXXo 07-07-10 21:35

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3500853)
din cate stiu eu in bucuresti..e ceva mai ieftin..acuma o depinde si de firma...dc colantezi si pagurile ?nu crezi ca o sa arata destul de ciudat:-s?mai bine lasi doar capota si stalpurile colantate.[doar o parere, sper sa nu supere]

NXdev, uite cum vreau:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1273409519
iar pretul de 200-250 ron... e din bucuresti! :-s

Robert_MNW 07-07-10 21:35

Eu am dat doar 30 de ron pe autocolant negru mat pentru plafon si l-am montat eu cu un amic chiar nu se pune greu si nu cred ca se merita sa dai atatia bani.

aXXo 07-07-10 21:37

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3500865)
Eu am dat doar 30 de ron pe autocolant negru mat pentru plafon si l-am montat eu cu un amic chiar nu se pune greu si nu cred ca se merita sa dai atatia bani.

Robert, aș fi tare recunoscător dacă mi-ai spune de unde l-ai achiziționat și dacă incape și pentru capotă (mai exact pentru VT)

NXdev 07-07-10 21:39

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3500863)
NXdev, uite cum vreau:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1273409519
iar pretul de 200-250 ron... e din bucuresti! :-s

asa arata bine :D..se asorteaza bine.

Robert_MNW 07-07-10 21:42

Eu l-am luat din Craiova dar probabil gasesti si pe net firme care vand autocolant. Nu trebuie neaparat special de auto, firma de unde am luat eu se ocupa cu vanzare de autocolant si nu cu colantari sau mai stiu eu ce, daca cauti bine poate gasesti si la tine in oras sau pe net sa faci comanda. singura chestie este sa fie lat, eu l-am gasit de 125 cm latime si lungime am luat mai putin de doi metri, liniari nu patrati.

aXXo 07-07-10 22:08

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3500877)
asa arata bine :D..se asorteaza bine.

Numai că în loc de acel gri șobolan lucios, o să merg pe negru mat... o da bine?
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3500887)
Eu l-am luat din Craiova dar probabil gasesti si pe net firme care vand autocolant. Nu trebuie neaparat special de auto, firma de unde am luat eu se ocupa cu vanzare de autocolant si nu cu colantari sau mai stiu eu ce, daca cauti bine poate gasesti si la tine in oras sau pe net sa faci comanda. singura chestie este sa fie lat, eu l-am gasit de 125 cm latime si lungime am luat mai putin de doi metri, liniari nu patrati.

Eu-s din Giurgiu, iar acest mic oraș e mort, nu am găsit pe nicăieri. Soluția aș găsi-o de la un bucureștean, care să fie amabil să îmi zică de unde să cumpăr suficientă folie pentru ce am nevoie...
Dacă nu e niciunul "amabil", o să încerc să apelez la tine Robert, cu rugămintea de a-mi cumpăra necesarul și apoi prin poștă (că e ieftin, maxim 10 lei) și asta bineînțeles dacă dorești a mă ajuta... :)

NXdev 07-07-10 22:12

[QUOTE=aXXo;3500970]Numai că în loc de acel gri șobolan lucios, o să merg pe negru mat... o da bine?

o sa dea mai bine mat decat lucios :P...e prea "bling bling" luciosul ala.

_Bj_ 08-07-10 09:41

Salut aXXo ma bucur ca ai apucat sa iti pui masina pe picioare , eu din pacate pe a mea n-am mai reusit :-)
parerea mea e ca ar arata bine doar capota neagra poate si stalpii :-) la mine ala care o vopsito o vopsito exact asa pe la aripi si jos la praguri si mie unu nu imi placea :-)
E doar o parere sper sa nu-mi sariti toti in cap :lol:

pustiu_FUG 08-07-10 10:03

daca mai vrei autocolant da-mi p.m si te pun in legatura cu cineva...

aXXo 08-07-10 10:04

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3500984)
o sa dea mai bine mat decat lucios :P...e prea "bling bling" luciosul ala.

Uşor, uşor, de la gri-şobolan, mă convertesc la negru-mat, părerea majoritară contează cel mai mult!
Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3501781)
E doar o parere sper sa nu-mi sariti toti in cap

Nu sare nimeni nicăieri (poate in bungee-jumping), e doar părerea ta, şi-ţi mulţumesc pentru ea.
Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3501781)
...parerea mea e ca ar arata bine doar capota neagra poate si stalpii :-) la mine ala care o vopsit-o o vopsit-o exact asa pe la aripi si jos la praguri si mie unu nu imi placea :-)

Păi, din VT, mie-mi place cum iese. Să nu iasă şi astfel în realitate? Să arate altfel (în rău) ? Mă pui pe gânduri, cu toate că îmi place mult...
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3501842)
daca mai vrei autocolant da-mi p.m si te pun in legatura cu cineva...

În sfârşit... :D, imediat îţi dau PM. Mulţam !

_Bj_ 08-07-10 11:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3501845)
Nu sare nimeni nicăieri (poate in bungee-jumping), e doar părerea ta, şi-ţi mulţumesc pentru ea.

Nu dar deobicei asa se face aici daca cineva are alta parere ii sar in cap :D

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3501845)
Păi, din VT, mie-mi place cum iese. Să nu iasă şi astfel în realitate? Să arate altfel (în rău) ? Mă pui pe gânduri, cu toate că îmi place mult...

Uite iti pun o poza sa vezi..poate la tn era altfel dar la asta arata naspa :D

aXXo 08-07-10 11:49

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3502014)
Uite iti pun o poza sa vezi..poate la tn era altfel dar la asta arata naspa :D

Pff, ar fi trebuit să arate frumos, alb cu praguri negre şi cu geamuri fumurii... prea frumos poate...

NXdev 08-07-10 16:46

arata destul de bine..dar parca tot la parerea doar capota si stalpii colantati :-s

GEO GR 01 NVN 08-07-10 20:43

sicer eu as alege griu sobolan!:D

_Bj_ 08-07-10 22:17

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3502838)
arata destul de bine..dar parca tot la parerea doar capota si stalpii colantati :-s

+1 :-)
PS: trebe sa-ti placa si tie , daca tie-ti place mai mult cum ai facut VT fa asa :-) pana la urma e masina ta si o faci pe placul tau !

DjGeooo 08-07-10 23:03

Si eu zic la fel...stalpii si capota sau mai degraba stalpi+capota+plafon negru si mai bine.astea-s parerile mele si atata tot:D!prieteneste

B-99-SAA 09-07-10 12:09

Eu ti-am zis de la inceput sa faci capota negru mat.... si stalpii, sa aibe asa o linie. Te astept la DCM... sau la pustiu, unde vrei... Si iti mai zic si aici, sa nu uiti... cand vii sa-mi aduci si mie alea ce am vb noi, ti-am dat mesaj :D

aXXo 09-07-10 12:22

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3502838)

Ceea ce înseamnă, mai puţină muncă şi mai puţin de cheltuit.
Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3503411)
sicer eu as alege griu sobolan!:D

Ştie careva cum să "desenez" cu negru mat, în photoshop? (ca să fac o simulare) :)) Vişiniul "dă bine" şi cu gri-şobolan, dar şi cu negru mat...
Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3503689)
+1 :-)
PS: trebe sa-ti placa si tie , daca tie-ti place mai mult cum ai facut VT fa asa :-) pana la urma e masina ta si o faci pe placul tau !

Toate acestea sunt păreri după care trebuie să ma decid uneia... Îmi plac ambele culori....
Quote:

Originally Posted by DjGeooo (Post 3503841)
Si eu zic la fel...stalpii si capota sau mai degraba stalpi+capota+plafon negru si mai bine.astea-s parerile mele si atata tot:D!prieteneste

Şi eventual o să renunţ la colantarea din partea de jos... :-s
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3504843)
Eu ti-am zis de la inceput sa faci capota negru mat.... si stalpii, sa aibe asa o linie. Te astept la DCM... sau la pustiu, unde vrei... Si iti mai zic si aici, sa nu uiti... cand vii sa-mi aduci si mie alea ce am vb noi, ti-am dat mesaj :D

Pustiu, :), mi-a dat un număr de telefon al unui băiat care-mi poate face rost de autocolant, însă tot eu îl voi pune... şi ieftin si fără prea multă bătaie de cap :D.
Şi de ce să nu ajut pe toată lumea: s-a deschis un magazin cu diverse chestii auto (nu fac reclamă, dar mi se pare ieftin), la care mi-am cumpărat o pereche de becuri pentru poziţii, cu 4 leduri albe... pentru 11lei. Nu ştiu care o fii preţul la Bucureşti dar mie mi se pare prea ok... Şi Liviu, deja şi-a "comandat" o pereche... :)

B-99-SAA 09-07-10 12:27

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3504864)
Pustiu, :), mi-a dat un număr de telefon al unui băiat care-mi poate face rost de autocolant, însă tot eu îl voi pune... şi ieftin si fără prea multă bătaie de cap :D.
Şi de ce să nu ajut pe toată lumea: s-a deschis un magazin cu diverse chestii auto (nu fac reclamă, dar mi se pare ieftin), la care mi-am cumpărat o pereche de becuri pentru poziţii, cu 4 leduri albe... pentru 11lei. Nu ştiu care o fii preţul la Bucureşti dar mie mi se pare prea ok... Şi Liviu, deja şi-a "comandat" o pereche... :)

Pai cand vii la pustiu imi dai telefon inainte, fug de la munca sa vin sa iau chestiutele :D doar sa mi le cumperi inainte, sa nu se termine stocu :D astept telefon cand ajungi pe la mine :) Daca vrei merg cu tine la pustiu :) Vorbim... spor la strans finante :lol:

aXXo 09-07-10 12:56

Newsflash! Duminica am autocolantul, am comandat 2.5m lungime cu 1m lăţime. Am măsurat acum capota şi are aprox. 0.85m lungime (de la parbriz la far) şi aprox. 1.25m lăţime. Teoretic ajunge şi pentru capota, stâlpi şi prelungiri, nu?
Cost final autocolant: 50 Lei
Cost transport (Bucureşti-Giurgiu): 0 lei...... M-am scos, vine tipu' în Giurgiu!
Puştiu, ai un Carlsberg de la mine, dacă vii în meeting! Mulţam !

banzay 09-07-10 13:34

Zi-mi si mie te rog aici (sigur mai sunt interesati baietii asa ca nu e nevoie sa ne ascundem, si doar nu lucrezi pt ei sa zica cineva ca faci publicitate), datele firmei de unde le-ai luat. s-ar putea sa am si eu nevoiede niste autocolant mai lat :)

btw... sa ai spor si vreme frumoasa pt lucru! si...cat mai multe poze dupa :D

pustiu_FUG 09-07-10 13:42

Nu ai pentru ce, stai linistit, ma bucur ca am putut fi de folos:-)

Robert_MNW 09-07-10 14:28

Sper sa ma insel dar cred ca am dreptate...autocolantul are marimi de 60/90/125 cm, mai uzuale, si nu stiu sa existe de 1 metru latime! In caz ca am inteles eu bine ce ai spus ca ai comandat...nu vei face nimic cu el pentru ca ai spus si tu capota are 1.25 latime...si cred ca la fel si plafonul. Gandeste-te!;)

aXXo 09-07-10 14:56

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3505070)
Zi-mi si mie te rog aici (sigur mai sunt interesati baietii asa ca nu e nevoie sa ne ascundem, si doar nu lucrezi pt ei sa zica cineva ca faci publicitate), datele firmei de unde le-ai luat. s-ar putea sa am si eu nevoiede niste autocolant mai lat :)

btw... sa ai spor si vreme frumoasa pt lucru! si...cat mai multe poze dupa :D

Banzay, nu e firma, e un băiat care probabil comercializează autocolant... nu-i ştiu numele, nu ştiu dacă are firmă... nu-i ştiu decât numărul de telefon, care mi l-a dat puştiu... Eventual, pot să îţi dau numărul lui prin PM... sau să îl ceară lumea prin PM (nu cred că am voie să-l postez aici).
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3505083)
Nu ai pentru ce, stai linistit, ma bucur ca am putut fi de folos:-)

Şi văd că nu numai pentru mine... :D
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3505194)
Sper sa ma insel dar cred ca am dreptate...autocolantul are marimi de 60/90/125 cm, mai uzuale, si nu stiu sa existe de 1 metru latime! In caz ca am inteles eu bine ce ai spus ca ai comandat...nu vei face nimic cu el pentru ca ai spus si tu capota are 1.25 latime...si cred ca la fel si plafonul. Gandeste-te!;)

Robert, să presupun ca e de 90... şi aşa îmi ajunge. Capota având
Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3504967)
...aprox. 0.85m lungime (de la parbriz la far) şi aprox. 1.25m lăţime. Teoretic ajunge...

...pentru că întorc autocolantul... Mintea mea aşa debutează... :D

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning