![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
3 Attachment(s)
Quote:
p.s. uitati trei poze, eu cred ca este o diferenta destul de vizibila intre 6k si 5k.. in ultima poza se vede clar lumina produsa de el |
Quote:
|
Quote:
Pustiu nu stiu cat de mult te ajuta proiectoarele alea de SE originale pentru ca bat slab oricum ca sunt micute si conteaza mult unde mergi, ca in oras e una si afara e alta...in afara trebuie sa vezi mai mult decat o pata de trei metri in fata...desigur daca iti pasa de tine si ceilalti! E doar parerea mea, sa nu se sipere nimeni!;) LE: Mi-a adus colegul Street aminte....6000 k pe ceata= un zid alb in fata, mai bine vedeam doar cu pozitiile :-) |
Quote:
Alex, scuze de offtopic. Pustiu daca vrei putem continua discutia despre ce ai pe masina, pe topicul tau. Pana una alta, Alex sa le aprinzi cu placere :D Si sa pui o poza dupa ce le montezi. |
in fine numai comentez nimic... eu am spus doar parerea mea si cum se comporta la mine...ca doar nu il tineam si intram in pom mai ales ca eu merg 90% din timp numai noaptea...
robert, xenonul in proiectoarele de matiz face minuni:lol: nici mie nu imi venea sa cred cat pot sa bata, dar fiecare cu parerea lui... SAA: au fost aprinse doar pentru poze nu merg cu ele aprinse, stiu ca ard la retina:lol: |
Quote:
Abia aștept ziua de sâmbătă, unde: - dau jos farurile, să le sigilez cu silicon (că unul prinde brumă) și să mai aranjez puțin ochelarii lor. - schimb garnitura de la galeria de evacurare (dă cu gaze în mașină, de la 110-120km/h în sus, sau la turații mari) - folie pe lunetă (am găsit pe Maica Domnului, pastă cu pilitură de argint, dar costă 60lei, motiv pentru care m-a determinat să pun folia peste lamelele alea, așa cum sunt ele, întrerupte... până la iarnă când voi schimba luneta cu totul) - și... bi-xenoanele ! 8-> Quote:
|
Quote:
BAN!!!:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu-i perfect... dar e făcut de mâna mea!
:D Urmează restu' ... |
1 Attachment(s)
...restu'...
Pe viitor: colantare + lăsare pe burtă :D |
Frumos! Foarte frumos! Astept sa vad colantarea, daca o faci la Bucuresti te insotesc :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:D o sa iasa frumos badboy-ul.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Băieți, recomandați-mi de unde să cumpăr eu autocolant pentru mașină, știe careva? Mi se pare totuși multicel 200-250 pentru doar capotă, stâlpi și praguri... barem la stâlpi și praguri se pot folosi rămășițe din foi și nu ar fi necesară cumpărarea unei alteia nouă... Sau e ok prețul și sunt eu demodat? Mai bine o colantez eu singurel... nu știu... Sugestii? |
din cate stiu eu in bucuresti..e ceva mai ieftin..acuma o depinde si de firma...dc colantezi si pagurile ?nu crezi ca o sa arata destul de ciudat:-s?mai bine lasi doar capota si stalpurile colantate.[doar o parere, sper sa nu supere]
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1273409519 iar pretul de 200-250 ron... e din bucuresti! :-s |
Eu am dat doar 30 de ron pe autocolant negru mat pentru plafon si l-am montat eu cu un amic chiar nu se pune greu si nu cred ca se merita sa dai atatia bani.
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu l-am luat din Craiova dar probabil gasesti si pe net firme care vand autocolant. Nu trebuie neaparat special de auto, firma de unde am luat eu se ocupa cu vanzare de autocolant si nu cu colantari sau mai stiu eu ce, daca cauti bine poate gasesti si la tine in oras sau pe net sa faci comanda. singura chestie este sa fie lat, eu l-am gasit de 125 cm latime si lungime am luat mai putin de doi metri, liniari nu patrati.
|
Quote:
Quote:
Dacă nu e niciunul "amabil", o să încerc să apelez la tine Robert, cu rugămintea de a-mi cumpăra necesarul și apoi prin poștă (că e ieftin, maxim 10 lei) și asta bineînțeles dacă dorești a mă ajuta... :) |
[QUOTE=aXXo;3500970]Numai că în loc de acel gri șobolan lucios, o să merg pe negru mat... o da bine?
o sa dea mai bine mat decat lucios :P...e prea "bling bling" luciosul ala. |
Salut aXXo ma bucur ca ai apucat sa iti pui masina pe picioare , eu din pacate pe a mea n-am mai reusit :-)
parerea mea e ca ar arata bine doar capota neagra poate si stalpii :-) la mine ala care o vopsito o vopsito exact asa pe la aripi si jos la praguri si mie unu nu imi placea :-) E doar o parere sper sa nu-mi sariti toti in cap :lol: |
daca mai vrei autocolant da-mi p.m si te pun in legatura cu cineva...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
arata destul de bine..dar parca tot la parerea doar capota si stalpii colantati :-s
|
sicer eu as alege griu sobolan!:D
|
Quote:
PS: trebe sa-ti placa si tie , daca tie-ti place mai mult cum ai facut VT fa asa :-) pana la urma e masina ta si o faci pe placul tau ! |
Si eu zic la fel...stalpii si capota sau mai degraba stalpi+capota+plafon negru si mai bine.astea-s parerile mele si atata tot:D!prieteneste
|
Eu ti-am zis de la inceput sa faci capota negru mat.... si stalpii, sa aibe asa o linie. Te astept la DCM... sau la pustiu, unde vrei... Si iti mai zic si aici, sa nu uiti... cand vii sa-mi aduci si mie alea ce am vb noi, ti-am dat mesaj :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Şi de ce să nu ajut pe toată lumea: s-a deschis un magazin cu diverse chestii auto (nu fac reclamă, dar mi se pare ieftin), la care mi-am cumpărat o pereche de becuri pentru poziţii, cu 4 leduri albe... pentru 11lei. Nu ştiu care o fii preţul la Bucureşti dar mie mi se pare prea ok... Şi Liviu, deja şi-a "comandat" o pereche... :) |
Quote:
|
Newsflash! Duminica am autocolantul, am comandat 2.5m lungime cu 1m lăţime. Am măsurat acum capota şi are aprox. 0.85m lungime (de la parbriz la far) şi aprox. 1.25m lăţime. Teoretic ajunge şi pentru capota, stâlpi şi prelungiri, nu?
Cost final autocolant: 50 Lei Cost transport (Bucureşti-Giurgiu): 0 lei...... M-am scos, vine tipu' în Giurgiu! Puştiu, ai un Carlsberg de la mine, dacă vii în meeting! Mulţam ! |
Zi-mi si mie te rog aici (sigur mai sunt interesati baietii asa ca nu e nevoie sa ne ascundem, si doar nu lucrezi pt ei sa zica cineva ca faci publicitate), datele firmei de unde le-ai luat. s-ar putea sa am si eu nevoiede niste autocolant mai lat :)
btw... sa ai spor si vreme frumoasa pt lucru! si...cat mai multe poze dupa :D |
Nu ai pentru ce, stai linistit, ma bucur ca am putut fi de folos:-)
|
Sper sa ma insel dar cred ca am dreptate...autocolantul are marimi de 60/90/125 cm, mai uzuale, si nu stiu sa existe de 1 metru latime! In caz ca am inteles eu bine ce ai spus ca ai comandat...nu vei face nimic cu el pentru ca ai spus si tu capota are 1.25 latime...si cred ca la fel si plafonul. Gandeste-te!;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning