Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/18643-fast-and-furious-tokyo-drift-lansare.html)

shadow 18-06-06 13:30

Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare

Hmmmm....nu stiu ce sa spun despre film....
A avut f multe parti bune, dar a avut si destule parti proaste....
Actiune, drifturile, povestea au fost SUPER, dar.....
Cel putin 20% din drifturile din film au fost facute pe calculator, din pacate iti dadeai si seama de aceast lucru, dar nu s-ar fii putut face drifturile de pe munte fara sa se puna in pericol siguranta actorilor. O alta parte proasta a fost realismul filmului, a fost mult prea tras de par, daca s-ar fii limitat un pic eu zic ca ar fii iesit ceva mai bine.
Sfarsitul a fost..............demential, nimeni nu cred ca se astepta la asa ceva.
Per total filmul a fost f reusit, mai reusit decat 2Fast 2Furious, dar dupa parerea mea mai slab decat primul.
Sa speram ca va mai exista si un al patrulea film din aceasta serie!!!

GolfuletzS 18-06-06 13:36

dc nu ziceti si de gagica ... aia ca era buna :D ...... ?!?!?!

EvLSant0S 18-06-06 13:41

Quote:

Originally Posted by shadow
Hmmmm....nu stiu ce sa spun despre film....
A avut f multe parti bune, dar a avut si destule parti proaste....
Actiune, drifturile, povestea au fost SUPER, dar.....
Cel putin 20% din drifturile din film au fost facute pe calculator, din pacate iti dadeai si seama de aceast lucru, dar nu s-ar fii putut face drifturile de pe munte fara sa se puna in pericol siguranta actorilor. O alta parte proasta a fost realismul filmului, a fost mult prea tras de par, daca s-ar fii limitat un pic eu zic ca ar fii iesit ceva mai bine.
Sfarsitul a fost..............demential, nimeni nu cred ca se astepta la asa ceva.
Per total filmul a fost f reusit, mai reusit decat 2Fast 2Furious, dar dupa parerea mea mai slab decat primul.
Sa speram ca va mai exista si un al patrulea film din aceasta serie!!!

Cu zambetul pe buze si fara pic de rautate iti spun sa :
- Inveti MOVIE MAKER ( windows )
- Adobe PREMIERE
- Adobe After Effects
- Adobe Photoshop CS2
si apoi .. sa incerci sa faci un montaj tare .. de 5 minute , nu o ora si ceva cat a avut filmul , 5 minute .. in care sa incerci sa tzii "publicu" in .. "orgaZm"
eh .. atunci poate o sa apreciezi altfel toate efectele si etc. pe bune acum .. filmu a fost genial .. si sfarsitul si tot ..
e tare ca a fost facut pe aceiasi fundatie sa-i zicem , aceiasi poveste .. iar faza cu vin diesel a fost ... : / peste geniala ..

orlando 18-06-06 14:16

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Cu zambetul pe buze si fara pic de rautate iti spun sa :
- Inveti MOVIE MAKER ( windows )
- Adobe PREMIERE
- Adobe After Effects
- Adobe Photoshop CS2
si apoi .. sa incerci sa faci un montaj tare .. de 5 minute , nu o ora si ceva cat a avut filmul , 5 minute .. in care sa incerci sa tzii "publicu" in .. "orgaZm"
eh .. atunci poate o sa apreciezi altfel toate efectele si etc. pe bune acum .. filmu a fost genial .. si sfarsitul si tot ..
e tare ca a fost facut pe aceiasi fundatie sa-i zicem , aceiasi poveste .. iar faza cu vin diesel a fost ... : / peste geniala ..

cred ca ai auzit cum am facut noi cand l-am vazut pe vin diesel...si cred ca si voi ati facut la fel ca noi :)

GolfuletzS 18-06-06 14:18

in sala in care am fost eu .. cand a aparut vin diesel.. toata lumea a inceput sa aplaude :))

Eugen_TL 18-06-06 15:22

ba voi ma omorati pe mine .... :((((((((((((((((((((( nu l-am vazut si nici n-o sa-l vad prea repede cred :???:

frozen.angel 18-06-06 15:59

super tare filmu`, putzin aiurea faza cu mandria americana de la sfarsit :) , dar oricum , mult prea tare :D

Hondarul 18-06-06 18:15

Faza cu Vin Diesel de la final a salvat filmul, aia face toti banii;)

Cam trasa rau de tot de par... un Muscle Car sa fie masina de drift... niciodata nu ai sa vezi asa ceva.:rolleyes2

Patrulei 18-06-06 18:28

SHTITI CAT M-AM ENERVAT K NU AM PRINS EXPOZTIII ,VIN100KM SHI PESTE TOT SE VORBEA DE ORA DESCHIDERII MALL-ULUI 14:00 ...ETC am fost degeaba sambata la bucuredsti da oricum a fost super misto !!:(imi pare rau k nu am vazut expozitia:(((((

sadix 18-06-06 18:44

am vazut filmul aseara si a fost super, iar ideea cu organizatorilor de a aduce acele masini acolo merita salutata,tot respectul domnilor.Iar ca weekend-ul sa se termine cum a inceput, am mers la salonul Tiriac auto si acolo am descoperit o "SUPER" masina "SLR". Parerea mea e k partea 3-a a filmului depaseste cu mult primele 2 parti.SUPER FILM.Oare cand si la noi makr un drift "mic"?poate incepand cu Oradea, unde s-a incercat si continuand cu acest film, pe viitor vom avea si noi ocazia sa vedel in Romania un concurs de drift

mihai88 18-06-06 19:59

filmu nu l-am vazut inca da ce a fost in parcare si in mall a fost marfa rau(mai ales bmw-u ala albastru cre ca m-am uitat la el vreo 20 de min)

George_P. 18-06-06 22:16

Cum frate sa nu fi vazut filmu' ??

:cry: :cry:

blowwind 18-06-06 22:17

Quote:

Originally Posted by george_smiley05
Cum frate sa nu fi vazut filmu' ??

:cry: :cry:

ce ma ? tu nu ai vazut filmu ? :) ca la plaza erai...de 3 ori ai trecut pe langa mine :P:P:P:P

sau nu erai tu ,... hmmm ... nu mai stiu :P

TgM <Frost> 18-06-06 23:11

10 Attachment(s)
hai sa pun si eu

TgM <Frost> 18-06-06 23:15

10 Attachment(s)
:D He inca una

radu_lkv 18-06-06 23:54

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
.. si .. apogeul ... tura de la 2 30 noaptea .. cu EVOLUTION 9 ( RADU LKV CRAIOVA ) :D deci ..la 2 30 noaptea sa fii intr-un evo 9 ... pe strazile din buc .. si la fiecare curba ... tras de volan si blana ... --->>>> drift ... s-a cam terminat , nu ... deci .. seara a fost ... MULT MULT prea smechera ! ms radu lkv :D prea tare...

cu placere, ma bucur k v-a placut!
oricum "distractia" adevarata a fost dupa si a doua zi ;)

iar despre film....masini super, fete super, dar...atat...in 50% din situatii NFS-ul e mult mai real :evil:

George_P. 19-06-06 00:07

Quote:

Originally Posted by blowwind
ce ma ? tu nu ai vazut filmu ? :) ca la plaza erai...de 3 ori ai trecut pe langa mine :P:P:P:P

Am fost,ma plimbam printre masini.

Dar la film,i-am zis lu' Hondarul sa nu-mi pastreze bilet ca nu pot sa apar.

Si uite comic de situatie ca am aparut.

:cry:

George_P. 19-06-06 00:23

Quote:

Originally Posted by blowwind

Apropo....

Daca m-ai vazut,de ce n-ai tipat "ba boule,ce faci nu ma vezi??"

:-)

Bogdan_mb 19-06-06 00:24

Va dati seama dupa film cati copii cu idei FnF o sa apara pe forum? :lol: :lol: :lol:

iasi_drifter 19-06-06 00:57

sa speram ca vor aparea si copii mai "mari" cu idei si o sa apara competitii de drift. eu sper ca driftingul sa devina un sport po-PENIS-r pe la noi si de ce nu sa se formeze si o comunitate de drifteri :D

Bogdan_mb 19-06-06 01:20

Ar fi bine dar cam greu ... nu sunt masini , sau sunt masini dar fara soferi dispusi la asa ceva , iar nici trasee nu gasesti. Cum zicea si la discovery intr-o emisiune, "drift is a very expensive sport" .

iasi_drifter 19-06-06 01:24

tu n-ai vazut ca aia driftuiau printre cutii si pe munte la vale? cum sa nu fie locuri?
o parcare, un sens giratoriu, niste serpentine ( o Poiana, o Valea Cetatii, un Paraul Rece )

visez la varianta organizarii candva a asa ceva in deschiderea (sau inchiderea) etapelor de VTM sau raliu.
sper cat mai curand sa am si eu o masina cu tract spate sa arat ce pot (daca stiti vreun japonez care imi da o Silvia de drifting sa invat pe ea imi spuneti - promit sa n-o lovesc :D ). sunt convins ca deja as sti sa driftuiesc la un nivel ridicat. acum astept "obiectul muncii"

mmneg 19-06-06 01:48

masinile "capabile" de la noi au in general jante mari (conditie pentru stabilitate) => anvelope mari => bani multi. Un set de 17" costa ceva si nu sunt multi dispusi sa arunce cu banii. Cine se risca sa driftuiasca cu niste anvelope luate de la second?

iasi_drifter 19-06-06 01:58

eu :D
gandeste-te ca anvelopele de la second sunt totusi legale la noi si suficient de bune sa ti le pui sa mergi pe strada cu ele si la viteze mari. am avut si eu si nu m-am plans de ele. daca ar fi prea periculoase n-ar fi permise. iar driftingul nu se face neaparat la viteze f mari. anvelopele de la second cred ca-s numai bune pt drifting.

mmneg 19-06-06 11:21

a avut si scapari filmul din pacate (nu ma asteptam la un film de asa o anvergura):
-cand fugeau de la Han si au lovit evoul in parbriz si plafon, iar imediat dupa masina nu avea nimic
-cand exersa drifturile in port, lovea tot felul de chestii si vopseaua nu avea nici pe dracu'
:(

Ghost_Racer 19-06-06 18:13

masina nu avea nici pe dracu deoarece in mare parte au fost introduse efecte de pe pc...dar daca nu esti atent nu te prinzi....cica au fost si cateva accidente dar..cine stie?

Bmwaldo 19-06-06 18:47

cea mai tare parte ... a fost suuper filmul ... cause ...a contat mult si compania ... ANONIMA ..pe care am avut`o .. suuper seara ... ms Evlsantos / MadSkillz / Bishop etc suuper tare ... :peace:
p.s : cine se astepta sa apara vin diesel la final ? ... toata lumea a inceput sa aplaude / tzipe :lol:

mmneg 19-06-06 19:25

Quote:

Originally Posted by Ghost_Racer
masina nu avea nici pe dracu deoarece in mare parte au fost introduse efecte de pe pc...dar daca nu esti atent nu te prinzi....cica au fost si cateva accidente dar..cine stie?

vorbeam de calitatea montajului si impresia neprofesionista pe care au lasat-o acele datalii... "dar daca tu" esti smecher "si nu te prinzi"

mikilol 19-06-06 19:27

a fost reusit filmul...ma asteptam la un "desen animat" cum a fost partea a II-a...merita vazut...faza de final a facut intr-adevar tot filmul..

Zerofast 20-06-06 00:00

intr-un final am vazut si eu filmul...e super am ramas fara cuvinte ..faza de sfr tinde spre un TO BE Continued sper anu asta :D

B|shOp-VR6 20-06-06 00:24

Dar au fost mai multe secvente in care se loveau masinile si nu aveau nici pe draq.. dar hai sa le trecem cu vederea :D (la inceput cand se lovea smecherasul de bani gata de el)

zetemte 20-06-06 09:23

Am odihnit putin, dupa o saptaman grea si pot sa scriu si eu ceva :)

As vrea sa multumesc tuturor, care au venit. In mod special membrilor Insomnia, care au venit de dimineata sa puna masini inauntru (DDB'u, Gusu, Kemal si Shaggy (ordina alfabetica)) si restul membrilor, care au venit sa faca un mic tuniung show la parcare.
Multumesc partenerilor Toyo Tires, Wizards, Ro-Image, Plaza Romania si partenerilor media Radio DEEA, 4Tuning, masinii.ro, B 24 FUN, autonews.ro, COX si alti!

Ma bucur ca am reusit sa facem acest eveniment. Am adus filmul o saptamana mai devreme decit ar trebui sa fie :) La Movieplex in loc de 2 sali in sfersit au fost 6 aprope pline ... peste o mie de oameni ... A fost si presa, TV si VIP. A fost multea lumea de la comunitate. A fost si atmosfera! Sper ca v-a placut!

Cei care au venit la Gossip sper ca s-a distrat :D

Am multe poze ... in curand pe siteul Insomnia! Vom fi si la TV ... Realitatea si Acasa!

Despre film ... ce sa zic ... asteptem altceva ... Dar masinii mi-au placut!

Parerea mea este ca in general, ce am facut a fost reusit. Voi ce credeti?

mihai88 20-06-06 09:52

ne anunti si pe noi cand o sa fie la TV....mai din timp

da ma lamuresti si pe mine a cui era bmw-u ala albastru care a fost in mall!?si daca ai niste poze ar fi prea bine

aaaaaaa si sa nu uit ce a fost in parcare....nebunie :D,frumos rau

salut si la mai multe

blowwind 20-06-06 09:54

Quote:

Originally Posted by mihai88
ne anunti si pe noi cand o sa fie la TV....mai din timp

da ma lamuresti si pe mine a cui era bmw-u ala albastru care a fost in mall!?si daca ai niste poze ar fi prea bine

aaaaaaa si sa nu uit ce a fost in parcare....nebunie :D,frumos rau

salut si la mai multe

a lui kemal din cate scrie in postul lui zetemte ...

zetemte 20-06-06 09:55

BMW'ul este a lui Kemal. El are si Mustang GTR argentiu. Poze o sa pun diseara pe siteul Insomnia si sunt sigur ca vor apara poze si pe 4tuning.

Pe Acasa va fi sambata sau duminica!

mihai88 20-06-06 10:08

ok

tnx a lot

KEMAL 20-06-06 11:31

afost un eveniment foarte reusita bravo la totı organızatorı sı multumiri la toti sponsori deabea astept sa vad pozele articole filme apropo zetem sa nu uiti terog sa ma anunti si pe mine cand apara evenşmentuş la tv sau la reviste casa pot sa vad si eu din tımp momentan sunt in hong hong o sa va duc poze cu masini de aici :):):) !!!

zetemte 20-06-06 12:04

Hong Kong?! :D

A fost ceva la Realitatea, dar nu am reusit sa prind. Incerc sa iau materialul! Va fi pe AcasaTV sambata sau duminica. Va anunt din timp!

KEMAL 20-06-06 12:15

yeap azi sunt ın hong kong peste 2 zile ma duc in taiwan sa vad o sa incerc sa fac poze cu masini tunate de aici deabea astept sa vad fılmulteul de pe acasa

4wheels 20-06-06 18:13

tare evenimentul, bravo organizatorilor

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning