Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

Ali_ump 09-06-10 08:20

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Aceeasi operatiune trebuie sa o fac si eu ! Nice work!

turb0 09-06-10 10:35

despre ce pompa de benzina este vorba ?!

dog99 09-06-10 10:54

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3427803)
Multumesc:-)

Ma bucur ca ti-a fost de ajutor; eu l-as fi lasat negru, s-ar fi asortat bine si pe negru:rolleyes2

Ieri am montat pompa de benzina si i-am dat cheie.."noua" pompa este mult mai silentioasa decat cea care a fost pe masina si nu a suferit operatii si lipituri cu Poxipol..:rolleyes2

misto lucrarea;) usor usor vad ca faci si ursu;)bravo

Nastase Bogdan 09-06-10 20:55

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3428133)
despre ce pompa de benzina este vorba ?!

Este tot o pompa veche(de prin '86 cred) originala Bosch Germany, dar care functioneaza f bine si curatata bine pe exterior arata ca noua:-)

Merci Cosmin si Dog:-)
Pai trag tare cu ursul acum..nu suport sa vad ca nu merge ceva cum trebuie la el iar pe parte de exterior/interior vreau sa-l aduc acolo unde sa-mi placa f mult8)

Marian_nebunu 09-06-10 21:04

sper ca va fi m tech 1 :D:D:D da???

Nastase Bogdan 09-06-10 21:19

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3429596)
sper ca va fi m tech 1 :D:D:D da???

Pai am M-tech 1 prelungirea fata, volanul, eleronul si prelungirea spate(care va fi montata in curand)..pe M-T1 am sa merg, imi place mai mult, este mai aproape de stilul clasic-sport venerat de mine:-)8)

Mai am cateva surprize..:D..ursoiul a primit un set de arcuri f joase pentru spate(acum spatele sta un pic mai jos decat fata), am montat proiectoarele iar capota motor a iesit azi din cabina de vopsit, mai lucioasa ca niciodata8)

Poze cat de curand;)

Gyo*TDS 09-06-10 21:50

nice work man :twisted:

iMAGiNE 10-06-10 02:10

Felicitari Bogdan!
Nu stai deloc... ma bucur!
Spor la treaba in continuare!

Ali_ump 10-06-10 08:21

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3429645)
Pai am M-tech 1 prelungirea fata, volanul, eleronul si prelungirea spate(care va fi montata in curand)..pe M-T1 am sa merg, imi place mai mult, este mai aproape de stilul clasic-sport venerat de mine:-)8)

Mai am cateva surprize..:D..ursoiul a primit un set de arcuri f joase pentru spate(acum spatele sta un pic mai jos decat fata), am montat proiectoarele iar capota motor a iesit azi din cabina de vopsit, mai lucioasa ca niciodata8)

Poze cat de curand;)

Ce arcuri ai pus, ce coborare?? Astept o poza doua :)
Mersi anticipat si spor la treaba!

Nastase Bogdan 10-06-10 19:19

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3430437)
Ce arcuri ai pus, ce coborare?? Astept o poza doua :)
Mersi anticipat si spor la treaba!

Arcurile sunt cu 2 cm mai scurte decat cele -40 pe care le aveam pe spate..montate pe masina coborarea a fost de aproximativ 4 cm:rolleyes2..imi place ca acum stau putin inclinate si rotile de pe spate8)

Nu am mai apucat sa o spal pentru poze..:rolleyes2..si flapsul dreapta pe bara fata il am, dar mai trebuie sa fac ceva la bara pana sa-l montez, ca sa nu-l mai pierd pe drum data viitoare;)

Ali_ump 10-06-10 19:31

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3431952)
Arcurile sunt cu 2 cm mai scurte decat cele -40 pe care le aveam pe spate..montate pe masina coborarea a fost de aproximativ 4 cm:rolleyes2..imi place ca acum stau putin inclinate si rotile de pe spate8)

Nu am mai apucat sa o spal pentru poze..:rolleyes2..si flapsul dreapta pe bara fata il am, dar mai trebuie sa fac ceva la bara pana sa-l montez, ca sa nu-l mai pierd pe drum data viitoare;)

A iesit bine capota! Fain si suportu de numar:) as putea sa intru in posesia unuia?:) :rolleyes2

GTXR 10-06-10 19:51

Foarte frumos ,incet incet capata forma.

Nastase Bogdan 10-06-10 20:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3431970)
A iesit bine capota! Fain si suportu de numar:) as putea sa intru in posesia unuia?:) :rolleyes2

Ceea ce vezi pe suportii de numar este un abtibild..ideea textului si a emblemelor pe capete imi apartine, executia este a unui prieten care se ocupa cu asa ceva:-)..deci iti poti face si la tine in oras, doar sa-i spui ce vrei sa scrie pe abtibild:idea::-)

Va multumesc:-)

P.S: intrebare: azi am iesit prima data cu masina dupa ce i-am pus arcurile astea joase pe spate si ma intreb daca nu cumva imi ajung amortizoarele la capat..ca la unele denivelari se comporta cam..violent..ca si cum ar lovi direct in oala de amortizor..asa am avut impresia:rolleyes2

S-a mai intamplat la cineva care a pus arcuri de -60 pe spate si cu amortizoare stock:?:

jakal 11-06-10 00:03

f. tare......arata excelent masina
jantele dau bine......sper sa te ocupi si de ele.....:D

bafta in continuare.....

Calin_CGM 11-06-10 02:03

foarte frumoasa masina...capota aia parca nu se impaca cu m technik 1...e doar o parere...sper sa nu deranjeze...bafta in continuare!

adi.schumi_tm 11-06-10 07:53

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3431952)

Tot mai bine arata masina.,felicitari.Ce zici:nu ar da mai bine cu semnale fata fumurii si alte stopuri pe spate?

Cosmin-SNR 11-06-10 08:19

Foarte frumos Bogdan, chiar imi place capota cu bad boy si simpla fara fantele alea pentru aerisire, e super emblema cu BMW de pe capota

Bafta in continuare

P.S mai treci si la mine pe topic:oops:

Marian_nebunu 11-06-10 08:24

polishhhhhh pe janteeeeee :D:D

super frumoasa masina:D:D

Nastase Bogdan 11-06-10 08:31

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3432782)
Tot mai bine arata masina.,felicitari.Ce zici:nu ar da mai bine cu semnale fata fumurii si alte stopuri pe spate?

Urmatoarea modificare pe lista este montarea de folie autorizata8)..am in vedere si semnale smoked iar triplele imi plac asa originale(parca as da o mana subtire de spray rosu peste ele)..sau le-as inlocui doar cu modelul jumatate rosu/jumatate fumuriu;)

Daca ai vreun pont pentru semnale ieftine anunta-ma te rog:-)

Jakal, am sa ma ocup si de jante..ma gandesc sa le fac albe..nu stiu cum ar da..:rolleyes2

Calin, nu ma deranjeaza..

Va multumesc tuturor:-)

gonzy_et 11-06-10 09:34

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3432843)
Urmatoarea modificare pe lista este montarea de folie autorizata8)..am in vedere si semnale smoked iar triplele imi plac asa originale(parca as da o mana subtire de spray rosu peste ele)..sau le-as inlocui doar cu modelul jumatate rosu/jumatate fumuriu;)

Jakal, am sa ma ocup si de jante..ma gandesc sa le fac albe..nu stiu cum ar da..:rolleyes2

Calin, nu ma deranjeaza..

Felicitari e super ce vrei sa faci cu masina e mai deosebit fata de altii un tuning clasic apropiat de anii 90. Tas sfatui sa dai o tenta rosiatica la stopuri putina lume are asa si ar veni dupa stilul american se potriveste cu clasicul ce abordez tu la masina.
Nu teai gandit sa pui bara fata originala de M3 e30 evo2 ar fi interesant si tot clasic nu mult au aceasta modificare pe E30

Cipilica 11-06-10 10:52

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3432035)
P.S: intrebare: azi am iesit prima data cu masina dupa ce i-am pus arcurile astea joase pe spate si ma intreb daca nu cumva imi ajung amortizoarele la capat..ca la unele denivelari se comporta cam..violent..ca si cum ar lovi direct in oala de amortizor..asa am avut impresia:rolleyes2

S-a mai intamplat la cineva care a pus arcuri de -60 pe spate si cu amortizoare stock:?:

Iti dai seama ca amortizorul ala saracul aproape ca nu mai are cursa deloc. Gandeste-te cat este cursa totala a amortizorului si cat ai luat tu din ea ;). Plus ca nu are "taria" necesara pentru a lucra cu un arc sport. Eu intotdeauna am fost de principiul arcuri si amortizoare sport. Mai ales la dimensiunea care ai ales-o tu.

In rest multa bafta cu ursache, se vede ca iti place si nu il lasi deloc in pace.

adi.schumi_tm 11-06-10 13:25

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3432843)

Face cineva de pe forum semnale clare,ai putea cumpara dinalea si sa le faci fumuri pe acelea in cazul in care nu gasesti originale si nu vrei sa faci experimente pe astea ce le ai acum pe masina.Stopurile chiar ar da bine jumatate negre,jumatate rosii sau asa cum ai zis pt. inceput vopsite astea cu spray rosu (nu e asa mare cheltuiala).Uite anuntul de care ziceam https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...mnalizari.html

LUCI BV 89 WRC 11-06-10 16:47

frumos bmw-u bogdane,pozele acum facute sunt cu -60pe spate?bafta in continuare!

Nastase Bogdan 11-06-10 20:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 3433904)
frumos bmw-u bogdane,pozele acum facute sunt cu -60pe spate?bafta in continuare!

Da Luci, masina a fost pozata cu noile arcuri montate..de mentionat este ca eu am modelul pre-facelift('86), model la care pasajele spate sunt mai ridicate decat la ursii cu facelift..;)

La un urs din '90 sa zicem, daca i-as pune arcurile de la mine pe spate ar ramane blocate jantele sub pasaje si nu ar putea cobora atat de mult spatele..pasajele spate a celor cu facelift sunt cu aproape 4 cm mai jos..daca stie cineva exact diferenta va rog sa ma corectati:-)

Cipi, m-am gandit si cred ca am sa trimit amortizoarele de spate la Brasov pentru scurtat si intarit..acolo le-am lucrat si pe cele de la Dacie si sunt f multumit de ele8)

Adi, am gasi semnale smoked la un pret bun si le voi lua de noi, nu mai fac alte experimente;)

Acum m-a lovit o alta idee..am fost azi sa vad cat iau baietii pentru montat folie autorizata si din 400 lei nu iese nimeni..asa ca m-am gandit ca mai bine mai strang bani si imi iau blocant..si cand il montez inlocuiesc si bucsele de la punte(cele mari ca sunt rupte amandoua..:sad:)

Va multumesc tuturor si va astept cu sfaturi si idei:-)..si cine are de vanzare un blocant bun cu raport mai scurt asa, ca pentru un M10 de 1.8..:-)

La final doua poze comparative ca sa se vada cat a coborat spatele..;)

optimus 11-06-10 20:26

:lol:IN general se ia 150 maxim de folie mana de lucru +folia autorizata. Baga mare abia astept sa facem ursareala in vara-toamna:D

Ali_ump 12-06-10 09:07

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3434287)

Acum m-a lovit o alta idee..am fost azi sa vad cat iau baietii pentru montat folie autorizata si din 400 lei nu iese nimeni..asa ca m-am gandit ca mai bine mai strang bani si imi iau blocant..si cand il montez inlocuiesc si bucsele de la punte(cele mari ca sunt rupte amandoua..:sad:)

La mine la Neamt la firma e 250 foliatu la coupe :rolleyes2 iar la mine la urs am platit numai folia... Scump tare in zona aia !

911lau 12-06-10 14:22

3 Attachment(s)
iti urmaresc topicul de mult ,masinile tale sunt demne de invidiat, felicitari pemtru amandoua ....tiam pus niste poze cu jantele albe sa iti faci o parere cred ca ar da bine si pe urs si pe gordina plus ka nu ar fi deosebit :D.............sper ka nu te-ai suparat ka team editat pozele .....spor la lucru in continuare

iMAGiNE 12-06-10 22:22

Daca te-ai gandit sa-ti iei blocant, eu iti recomand 4,10 sau 4,45 pentru 1.8 M10... ca sa fie bine, sa nu fie rau!
Abia astept sa vin prin Braila, sa mai stam la o vorba, o caterinca, una alta! 8)

Nastase Bogdan 14-06-10 18:10

Multumesc 911lau atat pentru VT-uri cat si pentru aprecieri:-)
Cat despre jante m-am mai gandit si nu cred ca ar da bine pe alb, ar fi un contrast prea mare cu toata masina neagra corb..am sa polisez buzele si revopsesc miezul cu argintiu;)

Multumesc pentru informatii Gabi:-)
Noi ne-am gasit sambata si am incins bine de tot motoarele8)..la 1.30 noaptea ma fugaream prin oras cu Popica de duduiau bulevardele8)

oxyde 16-06-10 00:54

Frumoase amandoua, m-ai lasat masca cu ce ai facut din Dacie si ursul e superb spor la modificari si multa bafta cu proiectul:-)

Nastase Bogdan 16-06-10 19:05

2 Attachment(s)
Gata, masina este trecuta pe numele meu:D..azi am scos si numerele8)

Multam Oxyde:-)

alindum 16-06-10 20:17

sa-l stapanesti sanatos ... si bafta la dresat ... ;)

Cipilica 16-06-10 20:28

Arata bine bandoul drept de la bara fata. Acum zic eu ca s-ar impune sa arate toate asa 8)
Hai sa ai bafta, din pacate eu nu-s asa harnic ca tine. Dar toate la timpul lor.

morpheusmaster 16-06-10 21:37

Cat de frumos poa sa'i sada ursului asta al tau din spate vazut...ma omori, ma bagi in boala. serios...nimic nu'i mai frumos decat s'o vezi inmatriculata pe numele tau :X :X :X offf...

Succes tizu'!!!

Ali_ump 16-06-10 23:19

Da tre sa te simti foarte bine in momentu de fatza:D sa fii in locul proprietarului , din pacate eu inca nu am reusit operatiunea asta:cry: cum spunea cineva mai sus: toate la timpul lor! Sa ai spor Bogdane! Te anunt indata ce ajung semnalele pentru tine!

PS luneta e buna , are papuceii de care intrebai ...scuze ca am uitat sa te sun..:rolleyes2

Te salut

Cosmin-SNR 17-06-10 08:08

ii sta bine inmatriculata,abia astept sa o inmatriculez si eu pe a mea, sunt preferentiale?

P.S: Vopses-te si tu toate ornamentele alea negre,ca alea de pe mijloc sunt decolorate;):D

Bafta multa!

bz_22_fxf 17-06-10 15:49

nice noua achizitie f frumoasa spor la treaba cu ea sa iasa ceva mortal:twisted:

Nastase Bogdan 17-06-10 19:28

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3446575)
Cat de frumos poa sa'i sada ursului asta al tau din spate vazut...ma omori, ma bagi in boala. serios...nimic nu'i mai frumos decat s'o vezi inmatriculata pe numele tau :X :X :X offf...

Succes tizu'!!!

Are intradevar un fundulet tare sexy8):-)...cand am luat-o imi placea mai mult cum arata in fata si deloc spatele, acum e invers:-)

Alin, astept cu nerabdare semnalele, ca sa mai adaug putin stil partii frontale iar cu luneta pune-o deoparte, poate am sa o iau si pe ea.

Da Cosmin, numere sunt preferentiale..era si culmea sa stau sa-mi dea ei nu stiu ce panarame de numere..:rolleyes2
Stiu si de celelalte bandouri, se vor rezolva:-)

FXF-ule, care mai e viata ta, pe unde mai salasuiesti?..sunt suparat pe tine pentru un lucru..:idea:

Cosmin-SNR 17-06-10 20:40

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3448582)
Are intradevar un fundulet tare sexy8):-)...cand am luat-o imi placea mai mult cum arata in fata si deloc spatele, acum e invers:-)

Da Cosmin, numere sunt preferentiale..era si culmea sa stau sa-mi dea ei nu stiu ce panarame de numere..:rolleyes2
Stiu si de celelalte bandouri, se vor rezolva:-)Va multumesc tuturor:-)

Si ne poti spune si noua ce inseamna DAS ?Scuze ca sunt asa curios...:rolleyes2

ObeLix 18-06-10 07:42

imi pare rau sa fiu eu piaza rea dar nu-mi place ca are capota prelungita :(( cel mai bine cu ploapa zic eu :) imi pare rau in rest foarte foarte misto . bravo si multa bafta in continuoare .

All times are GMT +2. The time now is 16:23.

- Copyright 2026 4Tuning