![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Aceeasi operatiune trebuie sa o fac si eu ! Nice work!
|
despre ce pompa de benzina este vorba ?!
|
Quote:
|
Quote:
Merci Cosmin si Dog:-) Pai trag tare cu ursul acum..nu suport sa vad ca nu merge ceva cum trebuie la el iar pe parte de exterior/interior vreau sa-l aduc acolo unde sa-mi placa f mult8) |
sper ca va fi m tech 1 :D:D:D da???
|
Quote:
Mai am cateva surprize..:D..ursoiul a primit un set de arcuri f joase pentru spate(acum spatele sta un pic mai jos decat fata), am montat proiectoarele iar capota motor a iesit azi din cabina de vopsit, mai lucioasa ca niciodata8) Poze cat de curand;) |
nice work man :twisted:
|
Felicitari Bogdan!
Nu stai deloc... ma bucur! Spor la treaba in continuare! |
Quote:
Ce arcuri ai pus, ce coborare?? Astept o poza doua :) Mersi anticipat si spor la treaba! |
8 Attachment(s)
Quote:
Nu am mai apucat sa o spal pentru poze..:rolleyes2..si flapsul dreapta pe bara fata il am, dar mai trebuie sa fac ceva la bara pana sa-l montez, ca sa nu-l mai pierd pe drum data viitoare;) |
Quote:
|
Foarte frumos ,incet incet capata forma.
|
Quote:
Va multumesc:-) P.S: intrebare: azi am iesit prima data cu masina dupa ce i-am pus arcurile astea joase pe spate si ma intreb daca nu cumva imi ajung amortizoarele la capat..ca la unele denivelari se comporta cam..violent..ca si cum ar lovi direct in oala de amortizor..asa am avut impresia:rolleyes2 S-a mai intamplat la cineva care a pus arcuri de -60 pe spate si cu amortizoare stock:?: |
f. tare......arata excelent masina
jantele dau bine......sper sa te ocupi si de ele.....:D bafta in continuare..... |
foarte frumoasa masina...capota aia parca nu se impaca cu m technik 1...e doar o parere...sper sa nu deranjeze...bafta in continuare!
|
Quote:
|
Foarte frumos Bogdan, chiar imi place capota cu bad boy si simpla fara fantele alea pentru aerisire, e super emblema cu BMW de pe capota
Bafta in continuare P.S mai treci si la mine pe topic:oops: |
polishhhhhh pe janteeeeee :D:D
super frumoasa masina:D:D |
Quote:
Daca ai vreun pont pentru semnale ieftine anunta-ma te rog:-) Jakal, am sa ma ocup si de jante..ma gandesc sa le fac albe..nu stiu cum ar da..:rolleyes2 Calin, nu ma deranjeaza.. Va multumesc tuturor:-) |
Quote:
Nu teai gandit sa pui bara fata originala de M3 e30 evo2 ar fi interesant si tot clasic nu mult au aceasta modificare pe E30 |
Quote:
In rest multa bafta cu ursache, se vede ca iti place si nu il lasi deloc in pace. |
Quote:
|
frumos bmw-u bogdane,pozele acum facute sunt cu -60pe spate?bafta in continuare!
|
2 Attachment(s)
Quote:
La un urs din '90 sa zicem, daca i-as pune arcurile de la mine pe spate ar ramane blocate jantele sub pasaje si nu ar putea cobora atat de mult spatele..pasajele spate a celor cu facelift sunt cu aproape 4 cm mai jos..daca stie cineva exact diferenta va rog sa ma corectati:-) Cipi, m-am gandit si cred ca am sa trimit amortizoarele de spate la Brasov pentru scurtat si intarit..acolo le-am lucrat si pe cele de la Dacie si sunt f multumit de ele8) Adi, am gasi semnale smoked la un pret bun si le voi lua de noi, nu mai fac alte experimente;) Acum m-a lovit o alta idee..am fost azi sa vad cat iau baietii pentru montat folie autorizata si din 400 lei nu iese nimeni..asa ca m-am gandit ca mai bine mai strang bani si imi iau blocant..si cand il montez inlocuiesc si bucsele de la punte(cele mari ca sunt rupte amandoua..:sad:) Va multumesc tuturor si va astept cu sfaturi si idei:-)..si cine are de vanzare un blocant bun cu raport mai scurt asa, ca pentru un M10 de 1.8..:-) La final doua poze comparative ca sa se vada cat a coborat spatele..;) |
:lol:IN general se ia 150 maxim de folie mana de lucru +folia autorizata. Baga mare abia astept sa facem ursareala in vara-toamna:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
iti urmaresc topicul de mult ,masinile tale sunt demne de invidiat, felicitari pemtru amandoua ....tiam pus niste poze cu jantele albe sa iti faci o parere cred ca ar da bine si pe urs si pe gordina plus ka nu ar fi deosebit :D.............sper ka nu te-ai suparat ka team editat pozele .....spor la lucru in continuare
|
Daca te-ai gandit sa-ti iei blocant, eu iti recomand 4,10 sau 4,45 pentru 1.8 M10... ca sa fie bine, sa nu fie rau!
Abia astept sa vin prin Braila, sa mai stam la o vorba, o caterinca, una alta! 8) |
Multumesc 911lau atat pentru VT-uri cat si pentru aprecieri:-)
Cat despre jante m-am mai gandit si nu cred ca ar da bine pe alb, ar fi un contrast prea mare cu toata masina neagra corb..am sa polisez buzele si revopsesc miezul cu argintiu;) Multumesc pentru informatii Gabi:-) Noi ne-am gasit sambata si am incins bine de tot motoarele8)..la 1.30 noaptea ma fugaream prin oras cu Popica de duduiau bulevardele8) |
Frumoase amandoua, m-ai lasat masca cu ce ai facut din Dacie si ursul e superb spor la modificari si multa bafta cu proiectul:-)
|
2 Attachment(s)
Gata, masina este trecuta pe numele meu:D..azi am scos si numerele8)
Multam Oxyde:-) |
sa-l stapanesti sanatos ... si bafta la dresat ... ;)
|
Arata bine bandoul drept de la bara fata. Acum zic eu ca s-ar impune sa arate toate asa 8)
Hai sa ai bafta, din pacate eu nu-s asa harnic ca tine. Dar toate la timpul lor. |
Cat de frumos poa sa'i sada ursului asta al tau din spate vazut...ma omori, ma bagi in boala. serios...nimic nu'i mai frumos decat s'o vezi inmatriculata pe numele tau :X :X :X offf...
Succes tizu'!!! |
Da tre sa te simti foarte bine in momentu de fatza:D sa fii in locul proprietarului , din pacate eu inca nu am reusit operatiunea asta:cry: cum spunea cineva mai sus: toate la timpul lor! Sa ai spor Bogdane! Te anunt indata ce ajung semnalele pentru tine!
PS luneta e buna , are papuceii de care intrebai ...scuze ca am uitat sa te sun..:rolleyes2 Te salut |
ii sta bine inmatriculata,abia astept sa o inmatriculez si eu pe a mea, sunt preferentiale?
P.S: Vopses-te si tu toate ornamentele alea negre,ca alea de pe mijloc sunt decolorate;):D Bafta multa! |
nice noua achizitie f frumoasa spor la treaba cu ea sa iasa ceva mortal:twisted:
|
Quote:
Alin, astept cu nerabdare semnalele, ca sa mai adaug putin stil partii frontale iar cu luneta pune-o deoparte, poate am sa o iau si pe ea. Da Cosmin, numere sunt preferentiale..era si culmea sa stau sa-mi dea ei nu stiu ce panarame de numere..:rolleyes2 Stiu si de celelalte bandouri, se vor rezolva:-) FXF-ule, care mai e viata ta, pe unde mai salasuiesti?..sunt suparat pe tine pentru un lucru..:idea: Va multumesc tuturor:-) |
Quote:
|
imi pare rau sa fiu eu piaza rea dar nu-mi place ca are capota prelungita :(( cel mai bine cu ploapa zic eu :) imi pare rau in rest foarte foarte misto . bravo si multa bafta in continuoare .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning