![]() |
Re: Stickere 4tuning
Logic ca merge si pe luneta...poti sa-l pui si pe parbriz, oriunde ! :) :)
|
Quote:
|
Al3xius puteai sa speli oleak masina :)
|
care face o opera caritabila si imi trimite si mie prin posta 2 stickere ? va rog! cine se ofera sa imi dea pm si ii raspund cu adresa ! ms
|
Quote:
|
puteti sa`mi trimiteti si mie 2 stickere prin posta ?vrea un tovarash de al meu sa`si puna si el pe masina .dati`mi un pm shi va raspund
|
Quote:
|
mi-au venit stickereleeeeeeeeeeeeee unu` e deja pe masina, unu` va fi lipit diseara pe cealalta masina iar ultimul sper sa il lipesc pana in toamna pe a 3 a masina
revin cu poze |
da` de un parasolar cu 4tuning .. nu e aude nik ? :)
|
deci..pt cei din provincie cum putem ajunge in posesia stickerelor ?Ori nu vad eu bine la ora asta ori toata lumea a intrebat si nimeni nu a raspuns.Am cv drum de facut pana la BUC si doar pt cateva stickere e prea de tot..Daca imi poate da cineva detalii sau imi poate trimite prin posta .. ms mult :)
|
pai cei care au comandat pe pm, au primit
aici numa se discuta, in principiu cam toata lumea a primit |
as vrea si eu 2 prin posta,pentru cine poate rog sa-mi de-a pm si ii dau adresa
|
il trimit si eu pe tata la sediu k are treaba prin buc..:rolleyes2
aveti si tricouri de vanzare acolo?? |
Quote:
|
cat costa un tricou 4tuning ?
|
170.000 Lei
|
Vreau si eu 3 stickere dak se poate plzzzzz, shi... o poza cu un tricou 4tuning cine imi poate arata???
|
cum fac sa iau si eu 3 sticare sunt din galati please
Ce tre sa fac sami dea si mie cineva cine trimite un pm si ii dau adresa |
care-i pretu la sticker?
|
stickeru nu costa nimik
|
eu mi-am comandat prin posta 2 deci nu o sa platesc nimic?
|
cand pot sa vin la sediu sa iau 4 stickere ? ce program e ? si am vazut k e interfon... interfonul ?
|
Gratzian cand intri pls rapsunde la PM.
|
Quote:
|
02 interfonul da
programul nu e fix .. cel mai bine dai un telefon inainte |
Salut am si eu o intrebare.....Eu sunt din Oradea si as vrea sa imi comand si eu 2 stickere....am intzeles ca sunt gratuite dar banuiesk ca trebuie sa platesk cheltuielile poshtale nu?
|
Asta Vreausi Eu Sa Stiu Ca Eu Mi-am Comandat 2 Prin Pm
|
Da, si eu am facut comanda prin PM, am zis ca platesc oricat numai sa le am si nu am primit nici un raspuns de 3 zile.
|
Eu ma primit raspuns acum 2 ore unde imi cerea datele personale si o poza cu masina pe care vreau sa aplic stickerele...deasemena se preciza clar ca nu ma costa absolut nimic....deci nu va facetiz griji baietzi e chiar gratis..
|
deci vin si prin comanda?
|
Gratian, Zoliat, raspundetzi oleak va rog eu, vreau 3 stickere, am mai postat dar nu mi`a raspuns nimeni, vreau sa imi pun si eu pe masina, imi putetzi trimite???
|
adca va uitatzi .. prin posturile mele am pus-o eu mai de mult sigla ...
|
eu mi-am comandat 2 si am cerut o confirmare daca au fost trimise si mi s-a dat un raspuns afirmativ ( au fost trimise in 23) inca nu au venit abia astept sa soseasca
|
2 Attachment(s)
cum am promis...pozele cu una din masini pe care am aplicat sticker. Cum nu mai am aparat foto digital, nu am putut sa fac si la cealalta masina.apropo...vrea cineva un polaroid? :D
|
asta e singurul model de stick? alte dimensiuni au?
cine e baiat de treaba si are timp sa dea o fuga la sediu 4tuning sa ia un sticker ptr mine si sa-l puna pe posta...sunt din Buzau si sigur nu am drum la Buc curand...sigyr nu costa mai mult de 10mii de lei sa il pui la poasta...Ms mult de tot ptr cel care se va oferii. Bafta tuturor utilizatorilor al forumului 4tuning si daca tot depui efort ptr mine...ia 2-3 ca sunt sigur ca vor si altii din amicii mei...ms frumos |
Quote:
|
multumesc pt stickere dar as mai vrea inca 6 ca sunt multi doritori care mau oprit pe strada si mau intrebat de unde le am si am vb cu iei ca le voi aduce
Asta daca se mai poate sa imi trimiteti multumesc inca odata |
Unde la Unirii gasesc sediul 4 tuning?
|
vreau si ieu 2 stickere pls cum fac rost sunt din satu mare si sa merg pana la bucuresti pentru un sticker ie cam mult.prin posta ceva?
|
comanda online
e gratuit |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning