![]() |
Re: Golf 3 - Nasty Bitch , 1.6 on the run
Quote:
daca te-ai fi exprimat de prima oara ca mai sus, cu un post in urma, ar fi fost mai frumos si n-ai mai fi dat dovada de "suferinta" !!! |
Quote:
Multumesc si spor la modificari |
Quote:
|
Ba frate...pe forumul asta chiar nu se certa nimeni. Sincer incepea sa imi placa aici. Pana s-a trezit unu care incepe sa-l intepe pe baiatul asta cu golfu' 3.
geo_gee2005_xxx - nu am nimic cu tine dar vreau sa iti pun o intrebare. Daca-mi permiti... Ti-e ciuda ca nu ai avut bani sa-ti duci masina la Ghetto Tuning si sa-ti faci si tu ceva la ei? |
b999cpy uita-te pe topicul meu si zi-mi cam ce crezi ca as putea sa fac la ghetto? Ce sa modific dintr-o fata de vento? Daca ai vreo idee o poti posta pe topicul meu!
Quote:
|
Quote:
Chiar aici pe forum.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
intre timp s-a mai lucrat si la partea de sub capota:sonda lambda flanse amortizoare senzor hall temperatura delcou nou si alte acareturi
o poza de sezon si un mare semn de intrebare privind trecerea la stilul OEM |
Lasa ma frate masina asa ca arata bine rau! Pune-i niste jante mai mari, mai late, mai deosebite si aia e tot! altceva ce sa-i mai faci? Decat sa dai iar bani pe modificari si vopsit mai bine de banii aia te bagi pe optiuni ;)
|
RH ZW3 si KIT US :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
referitor la bandouri pe bara fata am lasat "bandourile" pe lateral ca sa se continue cu liniile barii spate si liniile de la bandourile usilor |
Quote:
..masina nu arata rau nici asa, tu stii ce-ti place si ce nu... bafta! |
4 Attachment(s)
Se lucreaza in liniste :D..
S-a oprit lucrul la exterior si s-a trecut sub caroserie: Ridicata de "cur" si bot la limita bunului simt :lol: inlocuit bucsi punte swap la discuri ventilate spate si se incearca si un proiect 2.0 8v syncro pana la vara e tot timpul... Inlocuit toba sport cu toba stock cu tips-uri de gti Niste poze sa mai reinprospatam lucrurile pe aici |
Daca ar fi sa treci la design OEM ar insemna sa arunci banii pe care i-ai dat pana acum pe modificarile exterioare. Arata foarte bine in stadiul asta. Eu nu i-as mai face nimic la exterior.
|
eu am vazut masina de foarte multe ori...si in starea actuala si cum era inainte sa fie vopsita...(vin mereu la mercury la biliard)....si vreau sa spun ca ea per total este f draguta dar...bad boy-ul dupa hayon este naspa rau...asta este parerea mea....bafta cu masina...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Se asterne praful aici dar se lucreaza in liniste ;)
Nu se va renunta la haion asta e clar. |
da mult mai bine cu jantele albe ;)
|
Re: Golf Mk3 TOX
Ai evoluat cu golful :-)
Succes in continuare !! |
Re: Golf Mk3 TOX
2 Attachment(s)
Eurocar Meeting
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |