Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf Mk3 TOX (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/185380-golf-mk3-tox.html)

geo_gee2005_xxx 17-10-12 23:30

Re: Golf 3 - Nasty Bitch , 1.6 on the run

Quote:

Originally Posted by jhunyboy (Post 5213323)
nu am mai postat de mult.. si nici nu cred ca o sa mai postez prea des

fenomenul "replica" loveste din nou .. pacat

Masina intra intr-o perioada de restilizare in special a "botului"

Felul in care ai spus-o da de inteles ca suferi de tine, ca nu mai postezi de suparare ca cineva ti-a copiat stilul... copiat!
daca te-ai fi exprimat de prima oara ca mai sus, cu un post in urma, ar fi fost mai frumos si n-ai mai fi dat dovada de "suferinta" !!!

jhunyboy 17-10-12 23:38

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5213398)
Felul in care ai spus-o da de inteles ca suferi de tine, ca nu mai postezi de suparare ca cineva ti-a copiat stilul... copiat!
daca te-ai fi exprimat de prima oara ca mai sus, cu un post in urma, ar fi fost mai frumos si n-ai mai fi dat dovada de "suferinta" !!!

bun..mai are rost sa lungim discutia? daca exprimarea mea a fost gresita si atitudinea ta a fost deplasata.. nu ne cunoastem si toata discutia asta se putea rezuma la un simplu post diplomat si colegial

Multumesc si spor la modificari

Adryanno 18-10-12 10:05

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5213386)
Nu sunt agitat, ma distreaza faptul ca esti penibil, cu fenomenul replica!
ai un bad boy facut la ghetto pe vreo 2 -3 golfuri mk4 inaintea ta, cele mai ieftine faruri ciuning si o bara clean care e deja de domeniul trecutului si te plagi ca te copie lumea!

Lasa ca esti tu unic .. in tara ! :))

B999CPY 18-10-12 11:40

Ba frate...pe forumul asta chiar nu se certa nimeni. Sincer incepea sa imi placa aici. Pana s-a trezit unu care incepe sa-l intepe pe baiatul asta cu golfu' 3.

geo_gee2005_xxx - nu am nimic cu tine dar vreau sa iti pun o intrebare. Daca-mi permiti...
Ti-e ciuda ca nu ai avut bani sa-ti duci masina la Ghetto Tuning si sa-ti faci si tu ceva la ei?

geo_gee2005_xxx 18-10-12 14:37

b999cpy uita-te pe topicul meu si zi-mi cam ce crezi ca as putea sa fac la ghetto? Ce sa modific dintr-o fata de vento? Daca ai vreo idee o poti posta pe topicul meu!

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 5213660)
Lasa ca esti tu unic .. in tara ! :))

Pai cine mai are getta adryanno? Sa fim seriosi acum! :))

Adryanno 18-10-12 17:21

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5213960)
Pai cine mai are getta adryanno? Sa fim seriosi acum! :))

Este un vento negru VR6 cu bot de golf ! :P
Chiar aici pe forum..

gekvr6 20-10-12 20:37

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5213773)
Ti-e ciuda ca nu ai avut bani sa-ti duci masina la Ghetto Tuning si sa-ti faci si tu ceva la ei?

Idealul celor care merg pe OEM este sa ajunga la Ghetto :rolleyes2

jhunyboy 28-10-12 10:12

1 Attachment(s)
intre timp s-a mai lucrat si la partea de sub capota:sonda lambda flanse amortizoare senzor hall temperatura delcou nou si alte acareturi

o poza de sezon si un mare semn de intrebare privind trecerea la stilul OEM

geo_gee2005_xxx 28-10-12 10:37

Lasa ma frate masina asa ca arata bine rau! Pune-i niste jante mai mari, mai late, mai deosebite si aia e tot! altceva ce sa-i mai faci? Decat sa dai iar bani pe modificari si vopsit mai bine de banii aia te bagi pe optiuni ;)

Adryanno 28-10-12 15:27

RH ZW3 si KIT US :))

goshy 28-10-12 18:32

Quote:

Originally Posted by jhunyboy (Post 5225299)
intre timp s-a mai lucrat si la partea de sub capota:sonda lambda flanse amortizoare senzor hall temperatura delcou nou si alte acareturi

o poza de sezon si un mare semn de intrebare privind trecerea la stilul OEM

macar bara fata de US ar merge sa fie si la ea linia bandourilor completa, daca tot ai pe spate bara de state :-)

jhunyboy 28-10-12 18:42

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5225846)
macar bara fata de US ar merge sa fie si la ea linia bandourilor completa, daca tot ai pe spate bara de state :-)

Ai?? In ce sens?:)

goshy 28-10-12 21:28

Quote:

Originally Posted by jhunyboy (Post 5225857)
Ai?? In ce sens?:)

nu, nu am, nu mai am nimic de mk3... spuneam ca daca tot vrei sa schimbi ceva la ea, macar bara fata o poti schimba, pt ca fata e clean, iar cea spate e cu bandou, ai bandourile si pe usi... iar daca vrei sa te apuci de oem e de munca, trebuiesc schimbate aripile, capota, haionul lampile, farurile... deci ar fi de munca

jhunyboy 28-10-12 21:35

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5226107)
nu, nu am, nu mai am nimic de mk3... spuneam ca daca tot vrei sa schimbi ceva la ea, macar bara fata o poti schimba, pt ca fata e clean, iar cea spate e cu bandou, ai bandourile si pe usi... iar daca vrei sa te apuci de oem e de munca, trebuiesc schimbate aripile, capota, haionul lampile, farurile... deci ar fi de munca

Majoritatea pieselor le am tot in afara de capota am modificat altr piese

referitor la bandouri pe bara fata am lasat "bandourile" pe lateral ca sa se continue cu liniile barii spate si liniile de la bandourile usilor

goshy 28-10-12 21:45

Quote:

Originally Posted by jhunyboy (Post 5226126)
Majoritatea pieselor le am tot in afara de capota am modificat altr piese

referitor la bandouri pe bara fata am lasat "bandourile" pe lateral ca sa se continue cu liniile barii spate si liniile de la bandourile usilor

dar stii ca daca vrei sa te apuci de oem trebuie sa renunti la tooooot ce inseamna fibra, leduri, angel eyes si toate cele.. :-P
..masina nu arata rau nici asa, tu stii ce-ti place si ce nu... bafta!

jhunyboy 12-12-12 11:38

4 Attachment(s)
Se lucreaza in liniste :D..

S-a oprit lucrul la exterior si s-a trecut sub caroserie:
Ridicata de "cur" si bot la limita bunului simt :lol:
inlocuit bucsi punte swap la discuri ventilate spate si se incearca si un proiect 2.0 8v syncro pana la vara e tot timpul...
Inlocuit toba sport cu toba stock cu tips-uri de gti

Niste poze sa mai reinprospatam lucrurile pe aici

B999CPY 12-12-12 12:41

Daca ar fi sa treci la design OEM ar insemna sa arunci banii pe care i-ai dat pana acum pe modificarile exterioare. Arata foarte bine in stadiul asta. Eu nu i-as mai face nimic la exterior.

robertd 24-03-13 17:42

eu am vazut masina de foarte multe ori...si in starea actuala si cum era inainte sa fie vopsita...(vin mereu la mercury la biliard)....si vreau sa spun ca ea per total este f draguta dar...bad boy-ul dupa hayon este naspa rau...asta este parerea mea....bafta cu masina...

sprite 24-03-13 22:27

Quote:

Originally Posted by robertd (Post 5412794)
eu am vazut masina de foarte multe ori...si in starea actuala si cum era inainte sa fie vopsita...(vin mereu la mercury la biliard)....si vreau sa spun ca ea per total este f draguta dar...bad boy-ul dupa hayon este naspa rau...asta este parerea mea....bafta cu masina...

Asta tine si de gust , mie unul imi place :d Bafta cu masina , tare frumoasa si culoarea .

jhunyboy 19-04-13 10:06

1 Attachment(s)
Se asterne praful aici dar se lucreaza in liniste ;)

Nu se va renunta la haion asta e clar.

marius.hdu 19-04-13 10:42

da mult mai bine cu jantele albe ;)

crs38 19-04-13 18:29

Re: Golf Mk3 TOX

Ai evoluat cu golful :-)
Succes in continuare !!

jhunyboy 21-04-13 09:48

Re: Golf Mk3 TOX

2 Attachment(s)
Eurocar Meeting

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning