![]() |
Re: dog style custom tuning
wtf, lipsesc cateva zile si uite ce se intampla :|
i hate this ! |
tot ce a fost a fost frumos ...:sad:
|
skympi stai linistit de promisiuni ma tin asa ca ramine in picipare cu masinuta ta
promisiunea e mai rea ca datoria |
nu e vorba de masina. e vorba de oameni :(
\ HAI UP cu dogstyle tuning ! POATE vin clienti si nu mai inchideti !!! |
nu e vorba de clienti skimpy e vorba de oamenii cu care am incercat sa fac ceva ma refer la cei cu spatiul si ceilanti colegi .....
dace esti bun esti luat de prost asa de aici a plecat tot poate la o cafea iti cer un sfat ..... |
spuma de rigidizare a sasiului cine e interesat
? |
Quote:
Multumesc |
Da parerile sunt impartite da probleme sunt in caz de accident din cite stiu eu si am auzit duritatea ei se ridica undeva la duritatea betonului B1000
Nu preia socul impactului Deci masina e mult mai rigida in caz de impact Se zice ca tine apa dar exista ceara si teroson Cei din china joponia omenii profi cu drifturile o folosesc in loc de rollkcage Se lucreaza foarte greu cu ea datorita duritatii dupa uscare se taie doar cu faiul 'flexul' cu pinza diamantata isi mareste de 10 ori volumul nu e ieftina de loc 500g e 150lei A chestia cu nu respira tabla mi se pare o prostie alo tabla de ar respira ar prinde rugina. intrebare ? De ce cind iti sare vopseaua de pe tabla aceasta rugineste SINCER TOATE AU INDICATII SI CONTRA INDICATII |
Lucrari in fibra de sticla tuning custom aripi capote si iterioare custum
Aerografie grafica vip panint, perle mici mari, candy toate culorile vopsele mate de ori ce culoare o totala poate ajunge de la 2500lei pina la 6000lei totul depinde de cerintele clientului |
|
http://www.fanbox.com/socnet/Desktop...omProfile.aspx
http://www.fanbox.com/socnet/Desktop...omProfile.aspx vopsire jante incepind de la 50 lei pe bucata ajungind pina la 150 lei pe buc reparatii spoilare tuning si stoc incepind cu 250 lei cu tot cu vopsit preturile sunt in functie de pretentiile clientului |
polishari faruri ,triple 30 lei pe bucata
polish masini cyu paste profi 200 lei pina la 500lei |
END THIS AND DELETE
|
|
cautam garaj de inchiriat max 100m2
|
refacem spoilare si le putem si modifica tuning la preturi accesibile ...
polishari faruri 25lei de far polishari auto 250 lei totala vopsit pe elemente incepind cu 280lei pina la 500lei in functie de cit de distrus e elementul vopsire totala masini mici 1800lei masini medii 2500lei masini mari 3500lei preturile sunt in functie de cut de avariata este masina up |
doriti sa va restilizati masina virtual nu e nici oproblema
avem un coleg care va poate ajuta sa va faceti un proiect pentru masina voastra restilizata va asteptam |
1 Attachment(s)
Quote:
scuze daca nu am inteles corect:) |
ceva de genu ... cu sticla e greu dar cele din plastic se pot face bine ramin ca noi
|
VA uram sarbatori fericite si tot ceia ce va dorit sa vi se indeplineasca in noul an
|
salut prietene
cat ma ajunge sa-mi vopsesti pleoape+vopsit calandru+stema+ornament cromat(cel de pe calandru) ? si fa-mi un pret cu modificare calandru ca-n poza 2 + vopsit toate cele https://img399.imageshack.us/img399/4094/01ib3.jpg https://img638.imageshack.us/img638/6730/picture040f.jpg |
ti-am trimis pm
|
8 Attachment(s)
Opel Calibra
|
2 Attachment(s)
Polish faruri
|
2 Attachment(s)
Bmw seria 5
|
3 Attachment(s)
Interior Golf4
Negru mat |
Cipriane cat a costat treaba cu interioru negru mat?
|
SCUZE FRATILOR
DAR INCHID GARAJUL PLEC DIN TARA IN MAX O LUNA SE LA VIE TOUJOUR PARSIVE CE SA FACI NU POTI FACE CEIA CE ITI PLACE IN TARA ASTA CA MORI DE FOAME SI VII DE ACASA CU BANI DAR CIND MAI AI SI FAMILIE NU SE MAI POATE O ZI BUNA CU RESPECT |
4 Attachment(s)
oglinzi
|
super lucrarea. La mai multe si mai multi clienti.
|
Quote:
|
Bine ca ai pus poze cu el ca tot imi vorbea drobeta de ele da nu stiam cum arata o sa vina perfect pe nissan :lol:
|
Am avut ocazia sa vad live oglinzile ! Foarte frumos lucrate !
|
Multumesc pentru apriecieri!
|
3 Attachment(s)
mazda 323 bad boy, clean portbagaj , negru mat
|
Caroseria mea? Ce face? Hai ca te vizitez Marti, dar numai sa imi spui cu ce sa vin,ca nu vreau sa vin cu mana`n fund! :D
|
Quote:
|
urmeaza tot de la nissanul lui drobeta stilpi si fetele de portiere
incinte pt difuzoare din fibra de sticla si ceva paint art |
1 Attachment(s)
MAD DOG UNIT
|
Cand mai faci cate ceva la nissanu lu drobeta vino si cu niste poze [fara sa stie el ]:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning