![]() |
Re: [My Scoot] Sr
3 Attachment(s)
......
|
A iesit beton:D :twisted:
|
mersi ..
|
nu arata mai bine fara aripa aceea de pe roata?
|
prea fain man :lol: ... cat te-a costat vopseaua in total ? fara manopera
|
nu arata mai bine fara aia ! ...vopseaua cu totul ma ajuns in jur de 4 mil ..+manopera 4 mil :)
|
Ti-a iesit super ! :D
|
Neaparat data jos aripa aia de pe spate ca e urata cu spume si facuta saua cu piele alba si arcu facut alb !
Foarte fain ! Ai grija sa nu il tavalesti ! Bafta! |
ms razvy :D aripa pe spate nu o dau jos delok..mie imi place cum da cu ea si +de asta e aparatoare de noroi si etc...:) arcu de la amortizor il las asa ca se potriveste cu tablita de la toba ..:) oricum ms !
|
Si eu zic sa o lasi asa . Arata mult mai bine cu ea decat fara ;)
|
stiu..o so ridic un pic mai sus cum era inainte..si sa vad pe parcurs ce fac cu shaua aia ca ma cam enerveaza ros`ul ala..daca nu gasesc material cv sa o fac exact cum e materialul original o las asa ..:D
|
Quote:
800ron ai dat in total zici? Ca de 400 de ron manopera eu iti vopseam si pontiacu si casa :lol: si iti ramaneau si bani in plus;) Iar cat despre scuter, zic sa il lasi asa.. o sa arate ca la tara fara aparatori:) Stock is good :D |
=)))))))))))) =))))))))) =))))))))) NOOOOO COOOOOOOMMMMMMMMMMEEEEENNNNNNNNNTTTTTTT :))))
|
8 Attachment(s)
:X:X:Xam pus 2 stickere cu scooter tuning is not a crime !
|
Quote:
|
ms :D
|
Ti.a iesit chiar bine.. dar tre sa faci ceva cu seaua. imbrac.o in alb... sau negru cu roz. vezi tu ce ii faci, numai sa nu mai fie rosu pe acol, ca nu da bine ;)
|
ms,o sa caut sa ii fac ceva vad eu ce...
|
a iesit fain tare... te-a ajuns cam mult vopseaua
|
da pt ca am facuto pe calc si am combinato :)) daca luam una oarecare iesea de zici ca era data cu trafaletul cu savana =))
|
si eu tot pe calculator am facut-o... si totul (vopsea +manopera) ma ajuns jumate fata de cat ai dat tu
|
difera si vopseaua si cantitatea multe..al meu e vopsit ff bine ...ce cod ai la vopsea ?
|
1 Attachment(s)
iti zic eu e aceeasi calitate + albul e perlat
|
la mine e fso 145 :) :P oricum una e sa vezi culoarea live si alta e in poze :-?? oricum nu ma int cati bani am dat pt ca a iesit nou
|
9 Attachment(s)
niste poze de la o intalnire cu un prieten f bun din gl ..tot cu un sr`r :X
|
nu te supara daca'ti zic ca imi place mai mult celalalt,oricum si al tau e super misto... Bafta!!!
|
nu ma supar ..mersi
|
marfa rau amandoua :lol:
|
mersi ..:P
|
Ce e asa turbata culoarea la SR-u ala? E colantat ? Cu toate ca pare a fi facut pe calculator..
|
nu e colantat..e ca un fel de aerograf pe vopsea :P
|
Arata foarte bine, e superba culoarea si combinatia. De ce nu iti faci scaunul alb? ar da mai bine, si vopsestei si chestia aia unde poti pune plase alba :D, in rest e de expozitie. Bafta ;)
|
Quote:
|
ms..o sa vad ce ii pot face la scaunul ala..:)
|
3 Attachment(s)
:-P.........
|
ai dat o "ureche" jos?
|
tre sa ii schimb imbusul ala ca se slabise si cand lam strans a scapat..si sa caut un imbus dela si sa o pun inapoi ca o am in masina
|
10 Attachment(s)
niste poze de azi..dupa ce l-am spalat :X
|
Quote:
N`are cumva motor de 4.7 v8? |
nu,e 4.0 in linie :d e a lu tata aia ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |