![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
pai daca era de la monitor nu trebuia sa se vada toata mashina la fel ... se vede doar un prag si spoiler fata :( nici de la placa nu prea cred sa fie ca ar fi acelashi draq ca si cu monitoru' ramane maine de dimineata sa inst iar photo shopu si sa vad daca e la fel ... :(
|
cand deschizi imagininea cu alt program cum se vede?daca se vede la fel e clar k e de la monitor...oricm o masina nu se vede la fel pe 2 monitoare....eu lucrez pe 2 calc si pe unul am brightness f mare si vad foarte bine in umbre,si pe celalalt sesizez bine unde culoarea e diferita(aceeasi pr ca la tine)...incearca sa dai brighnessul mai mic si s-ar putea sa sesizezi diferentele de culoare
|
m-ai salvat pufy :) nu low ci high asa se vede diferentza cel mai bine ... oricum ca sa lucrez cu el ma maxim un timp destul de "mare" tre sa stau cu ochelari de soare ca sudoru :p ideea e ca tre sa ma gandesc la un monitor nou :) ms mult de ajutor si raman dator
|
Quote:
|
mi-a aparut o chestie cu update your fucking software... bla bla bla
daca fac update trebuie sa caut alt crack sau nu ? intelegi ce vreau sa va spun photoshopul se updateaza nu se reinstaleaza... ;) |
pei ce versiune ai Shantule ? Vezi k a aparut CS3 :D
|
pai am cs 2 ;) dar la update pe acolo nu scrie nimic de cs3 ........
oricum eu intrebam altceva :) |
Quote:
|
Quote:
|
dati-mi si mie licenta pt cs2 pls :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut am si io o intrebare dc imi apar chestiile astea pe fundal dupa ce fac niste modificari la o masina pentru cine se uita atent o sa observe.... care ma ajuta si pe mine???
|
pt ca o salvezi la calitate mica ;)
|
pai shantzu poza originala are 211 kb aproximativ si asta are 400 si ceva e salvata la rezolutie maxima
|
nu, el zice ca atunci cand salvezi, iti zice ce calitate (de la 2-low la 12-high parca) :???:
insa eu zic ca nu e de la asta, pixelii aia .. incearca sa lucrezi in format *.psd si la final cand termini lucrarea sa o salvezi *.jpg, astfel isi pastreaza calitatea si salveaza in calitate mare, poate si aia influenteaza cumva :???: |
Quote:
|
ok ms pentru sfaturi o sa incerc si asa ca majoritatea pozelor au iesit cu patratelele alea naspa pe ele, sper sa mearga.
|
careva intrebari:va tot aud ca sa lucri in format psd?eu incerc sa deschid o poza in format psd si im da:"could not complete your reqest because it is not a valid photoshop document".poate n-am inteles eu bine la ce v-ati referit?cum pot sa pun un eleron in spatele lunetei de la masina?merci.
astept raspunsurile. |
poza o deschizi prima oara in format jpg....dupa ce i-ai facut macar un layer iti apare automat formatul psd cand dai save.....dac vrei sa si vezi cum arata poza ii dai save as jpg file .....sper ca ai inteles
|
merci mult.dar la intrebarea cum pot sa pun eleronul in spatele lunetei nu mi-ai raspuns.astept raspuns....merci.
|
am de facut pt scl un afish / poster care va cuprinde poze si texte , intrebarea e daca banuiti sau stiti careva cam ce rezol ar trebui sa aiba , aprox macar ca sa arate decent pt dimensiunile de 1m pe 45cm , daca a mai facut cineva ceva asemanator sami spuna ce dimensiune a avut si ce rezol chiar daca e la o scara mai mica decat ce am eu nevoie macar asa orientativ
ms frumos anticipat |
1 Attachment(s)
cand creezi poza (file-new) iti alegi deimensiunile in centimetri ... dupe dai edit-image size si si schimbi dimensiunea in pixeli ... asa o sa vezi la ce rez treb sa fie posteru tau ...
|
a2a oara ma salvezi , daca ne intalnim vreodata pe strada sami pui piedica cand treci pe langa mine cati fac cinste:-P :icon_kiss ms frumos
|
tot eu :d
de ce atunci cand selectez ceva cu pen tool sau orice din submeniul lui dupa ce selectia e completa sa coloreaza intro anumita culoare si nu ramane doar conturul selectiei ca si in tutoriale :(( cum fac sa nu se mai coloreze ? |
1 Attachment(s)
cred k despre asta e vorba ...
|
1 Attachment(s)
am si yo o intrebare...cum fac sa obtin culori mai deschise dar reale pe o masina de culoare inchisa...?
Pls sa-mi faca si mie cineva o demonstratie pe masina asta :arrow: ...ceva gen un tutorial scurt plss adica sa-mi ziceti si pasii facuti... As vrea sa fie un galben putin spre portocaliu...camc um sunt smiley-urile astea doar putin mai inchis...dar vreau totusi sa ramana klumea toate reflexiile..eu am incercat si din variations si din hue/saturation si cu noi Layere date pe COLOR sau Multiply...am incercat chiar si sa o fac intai alba din variations cu liniutza aia data la COARSE si cu Lighter... dar culoarea ramane ireala si aproape fara reflexii deloc..HELP! :?: |
am si yo ns poze cu masina unui prieten care ma ajuta cu niste jante virtuale sa vad cu iese .pot sa pun pozele aici
|
Quote:
|
auzi nytrous..nu ai linku direct de acolo unde trebuie sa postez pozele sa nu mai cut io.....pune-l si tu
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...newpost&t=5499 Poftim ;) |
multumesc , hai ca le postez aku
|
pozele le dupa ce le modificatii....de salvez de unde le-am poztat...nu????
|
vreau sa ma apuc si io de virtual tuning... dar nu stiu cu pot sa iau spoilere ...jante sa alta alea de pe alta masiana...dau la decupare si merg cu mousu pe margine....copy ..paste ... sau cum
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine poat sa imi spun cum se numesc aceste aripioare de preferinta denumirea in engleza pls cat de repede posibil :D ca am nevoie :P
|
Quote:
|
sall.am si io o intrebare.exzista un program ceva.ca sa poti sa faci masian sa dea flesh-uri din faruri..???? merge facut la orice poza ..care este din fata....??mss
|
Quote:
|
asa frate ....flash-uri cum zici u , mai gresim si noi. ce e un prog.. ceva . poti sa imi dai si mie...???
|
Cu Photoshopu' poti sa faci aproape orice. Ca sa ma scutesc de alte intrebari, programu' il poti lua de pe DC++/oDc/rmDC/etc.
Pentru tutorialu' privind flashurile (cat si pentru alte alte tutoriale de care 100 % vei intreba mai tarziu), vezi topicu' de tutoriale (peste care, bineinteles, ai sarit). |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning