![]() |
Re: E46 - Noul proiect NWA - Bmw e46
mai ai eleronul de la matza? ala pe doua nivele
|
Quote:
|
O iesit super pana acuma proiectul,ai montat serpisori?is curios cum o sa se auda. cat ai dat pe short shifter?
Maine o scot si eu pe a mea de la vopsit,astept sa se faca vreme faina sa vin pe la tine,poate rezolv si treaba cu evacuarea si sa vad si eu proiectul LIVE. Bafta si tine-o tot asa !! :D |
mersi :> serpisorii i-am dat la cineva pentru un 325ci care nu a mai avut rabdare pana ii ajungeau pe comanda.. Suna ceva mai deosebit decat normal , e altceva , face galagie si nici nu deranjeaza. Pe short shift am dat 80 euro,abia astept sa il montez sus.. Astept sa vina momentul sa le fac pe toate o data.. suspensie,csl,aripi umflate,short sh si altele ce asteapta la coada. Te astept,gasesti numarul meu pe forum,cand o scoti ma suni si tratam o intalnire.
|
arata beeton :> masina , am tot vazut-o parcata pe bulevard....bafta si sa ai parte fara incidente!
|
cum merge treaba? ce ai pus pe ea....
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
in trecere..
|
Ce bine arata in poza a 2 -a !!!!!
|
Quote:
|
sunt progrese:)....parca fata ar trebui mai jos,curu pare ok;)
ha sa o vedem si cu suspensii sport si poate niste jante pe masura:X |
daca nu apare nimica asteptat suspensia o am pana miercuri-joi depinde cum ajunge .Jante inca imi caut ceva extrem..
|
Erai la teste sambata noaptea?;) Cum ai reusit sa ma blitzuiesti cu stopurile?..ce ti-ai montat la ele?
Tare masina, sase in linie, ii altceva:twisted: |
6 Attachment(s)
ceva poze noi.. oare o prind mai bine jantele astea ?
|
daca avea o spita mai putin:X....si botu ceva mai jos..
nu arata rau dar sigur ca poti gasi altele mai bune si nu neaparat scumpe bafta |
destul de vechi modelu pt. e46...
trebuie ceva mai... |
Arata mai bine ! Cu suspensia sport va arata si mai bine !
|
Quote:
|
marine nu mai induce lumea in eroare :lol: lasa omu sa isi gaseasca jantele si dupa aia isi ia suspensia :lol:dau bine rotile dar cum spunea si caius, parca merge ceva mai altfel.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Va dau la toti dreptate ,de aceeasi parere sunt si eu , mai am totusi o speranta.. cred ca polishate la maxim jantele astea si-ar gasi locul pe un e46. Le-am pus ca celelalte frecau prea tare si astea le-am combinat recent si am vrut sa vad cum arata cu un 8,5J si ET18. Suspensia e ca luata,doar ca am uitat sa sun la baiat sa mi-o puna la curier , o sa sun chiar acuma daca tot mi-ati amintit :twisted: |
am vorbit cu baiatul de 2 min si le-am comandat.. suspensie la e46 reglabila fata-spata , suspensie e39 la fel, angel eyes ccfl pentru e39 si un set de faruri pentru e46 cu lupa ca sunt tare curios sa vad cum arata. Maxim luni ar trebui sa le am,poate si mai repede daca ma pun weekend-ul asta pe drumuri si le iau personal.
|
Bravo mosule,ai facut treaba buna,asteptam sa vedem suspensia si farurile cu lupa :D CU jantele pana la urma ce faci ? le lasi pe astea ?
|
10 Attachment(s)
Am gasit proiectul.Frumos si interesant in acelasi timp.E46 model facelift.Pachet M optik, foarte frumos imi place.Referitor la ultimele jante achizitionate dau mai bine parerea mea deoarece au ceva buza fata de celelalte si deosebirea fiind ca celelalte sunt de cinciar si nu se preteaza.In rest complimentele mele ptenru ce s-a facut in momentul de fata.Daca mai pui portbagaj CSL si incerci sa cauti un alt set de jante mai smechere treaba e buna!Am s ama tin de thread sa vad ce iese pan la urma.
Inca un model.Scuze daca te superi!Doar sa-ti faci o idee. PS:cauta la jante ceva de genu!In bot nu e model facelift dar ca aspect ma refer! |
Quote:
|
Jantele sunt super dar oglinzile sunt fenomenale !:shock::shock:
|
o sa revin cu niste poze noi , dar in ultima vreme chiar nu am avut timp prea mult pentru masina si nu i-am mai facut mai nimica.. am luat multe chestii care nu am apucat sa le pun dar sper sa imi fac timp si pentru masina. Sunt in cautare de jante,imi plac mult ultimele dar sa vede ce gasim :>
|
2 Attachment(s)
Am reusit sa pun in sfarsit si comenzile , iar spre norocul meu am gasit si pe cineva care mi le-a legat in asa fel incat sa fie complet functionale :twisted:
|
Interesant ! A fost complicat sa legi comenzile ? Eu nu mi-am luat volan cu comenzi de frica ca nu gasesc om sa le lege :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pastram legatura ! Ce volan ai ? Lasa-mi mai multe detalii :shock:
Eventual lasa-mi o adresa de mess pe privat ! Problema la mine e ca nu am nici pilot automat :!: deci mai trebuie ceva cabluri si fire trase....... |
2 Attachment(s)
nici eu nu am avut,dar mi-a facut colegul legaturile. O sa il intreb daca se descurca si la e39 si discutam. Asta e volanul care il am eu.
|
Am plecat in vacanta baietii , ne auzim dupa ce ma intorc, am o surpriza placuta pentru voi la intoarcere 8)
|
1 Attachment(s)
Si surpriza.. :twisted: Oare isi vor gasi locul in e46 ?
|
foarte tari scaunele, eu zic ca isi gasesc locul :)
|
Quote:
|
cred ca nu mai apuc sa pun scaunele ca mi-am gasit un coupe e36 si acolo vor intra mai bine.. Cred ca va trece putin pe standby e46-le in fata coupe-ului,am mai mult de lucru la el decat la e46..
|
Frumos interiorul.Pun aceeasi intrebare ca pe alte thread-uri..........se potrivesc scaunele de E36 M de pe coupe pe sedan?
|
Quote:
|
:shock:de passat pe E30?ma gandesc cine ar vrea asa ceva cand poti opta pt scaune tot de BMW.Dubios.Am vazut pe celalalt thread ca le bagi pe coupe scaunele.Abia astept sa vad cum arata.Ms de raspuns.Intrebasem si mai demult undeva dar nu stia nimeni.Bafta si cu E46-le daca mai e......si pune poze nu conteaza daca ai sau nu modificari noi, ci pui sa revigorezi thread-ul asta o sti si tu.Eu unul le astept cu cea mai mare placere.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning