![]() |
Re: Impresii
MaTzA ai perfecta dreptate !!!!!!
Ce naiba se incarca asa de greu pozele pe siteu asta ? ma dispera !!!!!! |
Ma bucur k e cnv d acord cu mine :peace:
|
Wepa :) las ca ajunge gratian si ne lamureste
|
multe lamuriri va trebuie si voua!! mai lasati`le mai! :) s`a incercat ceva ! a fost bine!! era mai bine daca era soare,30 de grade (poate vedeam si ceva tzatze goale-> c`o vad p`aia in fusta pe canceru` ala nu de alta!) si era si mai bine daca era Tiesto in concert 3 ore makar!! asa ca . . tot timpu e lok de mai bine si fete proaste!! :D
apropo : mii de multumiri celor care au venir sa`si arate masinile si banii investiti!! Eu sunt de parere ca doar aia conteaza pana la urma!! :D asa ca bafta pana data viitoare!! :) |
Quote:
|
In ciuda vremii imputite a iesit destul de fain...
Au fost cativa timpi morti , se cam intra haotic la liniutze , important e ca a avut loc si la noi in si n-am stat Duminica prin piata de masini sau cu ochii la TV. Felicitari organizatorilor si celor care au participat , sunt convins daca era vremea mai buna era de 10x mai reusit. |
am si eu o mica intrebare : la satu mare se zvoneste ca ... la concursul de liniutze un logan ar fi castigat in fata unui bmw ( model mai nou ) ... ii adevarat ... daca da pls si dovezi ca eu unu NU CRED :weirdface
|
nenea nush ce sa iti zic , da pot sa iti zic ca un LOGAN poate face minuni cand nu te astepti , de exemplu erau la start un LOGAN din DEVA cu un GOLF , toti am zis ca mere GOLFU de numa , io dat la nas LOGANU de numa numa , asa ca nu poti sa stii nimic niciodata !
Showul dupa mine a fost super ok |
posibil sa fi avut atunci ceva imbunatatziri loganu` ... ;)
|
cu golful mai merge ... totusi depinde si de sofer ... dar cu bmw`u chiar nu cred ... si problema ii ca mi`au zis`o preteni care nici nu se cunosc intre ei ( eu nu am putut sa stau pana la sfarsit :sad: )
|
Poate ca lo facut pe golf , nu se stie
|
Quote:
|
unul a fost din TM ..
celalalt nu shtiu ... in orice caz ... bravo lor pt.spectacolul oferit ! :D ;) |
pai subaru de 2005 a fost din TM , ala mai vechi evident din Ungaria doar avea si numere de HU , iar modelul nou nush de unde era !
|
Quote:
|
Quote:
modelul 2004-2005 a fost a lui Florin Staici ... reprezentatul Subaru dupa cate am auzit ..:rolleyes2 ff.frumoasa mashina ! :D ;) |
ma gandeam io ca nu degeaba are el pe el geaca SUBARU :)
|
Quote:
Si a batut golful 4. Cunosc masina foarte bine. |
proprietarul zicea are mici ajustari :)
|
Quote:
Mai terminati cu TURBO, si nu mai stiu ce am vazut eu pe aici. |
De ce minti Mutzule ? Are turbo, doar ca nu a putut urca presiunea prea mult, mergea la 0.4bari din cauza la pistoane, si trebuia si garnitura schimbata....
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
O sa pun zi niste filmulete zilele astea sper..... |
2 subaru erau din TM , modelul nou era al lui Stanoev Bogdan iar subaru cel care a batut RS4 a lui Florin Staici reprezentant Subaru Timisoara.
|
Quote:
Bravo Alex ,suntem mandri de loganul tau ;) :D |
1 Attachment(s)
Au mai fost si vreo 30 de metri liniari de Racing Syndicate :D :arrow:
|
Quote:
TU AI FOST DUMINICA LA ORADEA ?? |
@criss u cu c masina ai fost?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Sound........
|
5 Attachment(s)
Cateva interioare.....
|
Impresionant cum evolueaza tuningul pe domeniul de sound in romania ,cu fiecare etapa tot mai impresionante sunt masinile expuse;totusi nu este ceva pe gustul meu ,as merge mai degraba pe un tuning finuntz,cu gust si performante;) !
In alta ordine de idei felicitari Criss ,rupe 200sx-ul ,asa se aude pe la Timisoara si la fel felicitari baiatului cu Toyota MR2 ,te asteptam la un miting ,poate ne zici pana la urma marele secret !:) |
aduceti si CRXu la revansha. :)
|
2 Attachment(s)
Care crx......asta
|
Ilie spune-ne si noua ce inbunatatiri ai pe logan momentan si ce mai ai de gand sa pui pe el !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
oare .... loganu ii mai in fatza?? sau ma insel :D
|
Quote:
felicitari pt.aceea cursa...i`a cam luat aeru celui cu golfu :lol: :lol: ;) ps:ca tot am vrut sa intreb ... shi acuma am observat in poza de mai sus ... este voie la liniutze sa ai geamul deschis ?? ... :rolleyes2 ..parca asha shtiam ca trebuie inchis ..:rolleyes2 sau nu e obligatoriu ?? ... parca anu` trecut la Speedracing trebuia obligatoriu inchis ...:rolleyes2 sau ma inshel ?:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning