![]() |
Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)
daca e vorba de cura de slabire eu am 120 de kg :))
|
Quote:
|
Quote:
2 la mana: Daca iti arat Golf 3 de 900 kg promiti ca nu mai postezi nimic pe forumul asta ? Am avut Golf 3 care avea 1150 kg in talon si ajunsesem la 970 kg fara sa tai nimic de pe ea ... informatule ;) |
Copile, daca tu zici io te cred.
Bafta cu golful asta de 200++ CP. Ultimul meu post aici. |
baieti eu credeam ca ne distram aici dar vad ca va aprindeti :)
si eu nu dau nimic jos de pe tt :)...dar vin in slip si tin post negru o saptamana |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
hmmm nu vad rostul micilor discutii de aici sincer.....o sa se organizeze si liniute la brasov si as fi super fericit dak ati veni toti care ne certam pe aici...promit k dau eu un grata la mine acasa sau la start unde vreti voi....ce ziceti???
|
Quote:
|
hai ca incepe sa se contureze o discutie omeneasca
|
Quote:
|
si in ce data o sa fie aproximativ?...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu vreau sa ma dau eu mare cunoscator, poate nu sunt, fata de multi din cei de pe forumul acesta , dar poate .. fata de multi de aici stiu destul de bine ce tine de tehnica / mecanica auto + ca mai lucrez si in domeniul motoarelor diesel, dar ce stiu eu sa contrazic pe careva de aici.. Sunt doar un admirator de golfuri si ii admir pe cei care au vointa si fac eforturi maxime si isi investesc banii in masini , indiferent de marca/model. Nu ne cunoastem, nu ne stim decat de pe forum, mi se pare un numar rezonabil si nimic exagerat in legatura cu toate cele sustinute de tine, poate vei aduce in scurt timp dovezi clare pentru a inchide gura tuturor. Ce sa mai zic ? Succes la legale/ilegale , spor la victime si jos palaria pentru ceea ce faci! |
ma omu e de laudat, a facut multe, nu doar sa schimbe bucsi si pivoti pe g60,tt,etc. iar cu 200+ e f veridica treaba... in buc exista seat 1.9 tdi 220+ asa ca nu vad bafta in continuare...
|
knd o sa termin masina am deja o provocare pe care vreau sa o filmez si voi posta filmuletul aici...un porsche cayman...sunt tare curios cate masini imi da!!!
|
265 cai.. si 5.5 sec 0-100 km/h.
Asteptam filmarea. |
am batut rau un cayman. sigur nu o sa iti puna nici o problema. din mers nici nu mai discut.
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca ai lipsit de la tulcea . a fost slaba tare participarea la dieseluri .
|
La Tulcea nu a fost nici un 2.0TDI ieri.
Toledo-ul baietilor de la powerchip e 1.9tdi 105 cp masurat undeva la 260cp. Oricum la diesele pana in 2litri participarea a fost slabuta. Pacat ca nu am aflat si niste timpi. A castigat IulianGTO grupa dupa ce a batut Astra lui Bahaos din Ploiesti (1.9cdti+soft si decat). |
Quote:
|
Rog toti pasionatii de liniute masini femei gratare distractii etc....sa nu isi faca planuri in prima parte a lunii iunie....pt k se vor organiza liniute adevarate in brasov....in centrul tarii foarte accesibil tuturor......asteptam toate masinile potente.......in specialt tdi-urile
|
Quote:
Avionu va veni cu siguranta la Bv daca se organizeaza ceva anul acesta. TDI-urile noastre sunt mult mai grele si trebuie sa compensam prin putere 2-3sute de kg. Dar nu ne-am plans niciodata si comunitatea dieselarilor stie asta. E bine sa vezi ca se mai orienteaza lumea si catre alte masini decat ursi de 2.5 si calibre cu LET. O fi de la criza??? :D @450yfz iti doresc sa ajungi la 300cp cu masina.Eu daca imi luam 1.9tdi acolo tinteam cu siguranta.Fara injectii de prostii in motor.Alea sunt pentru 300+ |
Quote:
unii nu stiu sa si piarda vor numai castiguri sigure |
Cine are masina pregatita merge si se da la orice grupa se ofera si chiar mai sus.Deja in ziua de azi trebuie sa ai multi cai peste standardele grupei ca sa poti castiga.
Si continuam sa evoluam nu??? :D |
Quote:
|
[QUOTE=bluey
@450yfz iti doresc sa ajungi la 300cp cu masina.Eu daca imi luam 1.9tdi acolo tinteam cu siguranta.Fara injectii de prostii in motor.Alea sunt pentru 300+[/QUOTE] Bluey,un non pd nu o sa tina fara interne schimbate 300cp ever,nici pe pd nu as paria;btw,unul dintre cele mai modificate AFN-uri e a unui belgian si a ajuns la vreo 255cp cu interne stock,iar dupa aprox 30k km i s-a topit un piston :shock: !Sincer,fara sa fiu carcotas si rautacios ca nu-mi sta in fire,nici pe colegul @450yfz nu-l vad facand prea multi km.Un motor puternic modificat numai fiabil nu va mai fi si chiar dak schimbi tot de pe el,in permanenta va fi ceva care va ceda.Aratati-mi un TDI cu puterea dublata care dupa ce a terminat tuning-ul e o masina de zi cu zi,fiabila,la care schimbi numai consumabilele ;) ...Btw,in septembrie vin in vacanta in RO si-mi fac si eu chip-ul la BITNET,sa vedem la mine ce iese :shock: |
Quote:
Si tuningul nu se termina niciodata :) @450yfz stai linistit ca la mine se referea wrc-u Avem pareri divergente despre masinile care participa la curse si de aia. Dar daca iti pui multi cp pe motorul tau si tu vei auzi aceleasi comentarii :) Tot incerc sa il atrag inspre partea cu turbo a racingului dar el o tine pe a lui cu benzina aspirata :D |
[QUOTE=bluey;3357659]Pai ori faci tuning , ori iti bati joc de masina?
Si tuningul nu se termina niciodata :) Eu am alta parere,dar asta sunt eu :D ;vreau ca sa am incredere sa fac cu masina 8000km intr-o luna fara sa-mi fie frica ca raman pe autostrada(masina asta e mai mult de vacante cand fac intr-o perioada scurta de timp km f multi,in rest sta mai mult prin parcare) si nici nu prea am chef sa stau mai mereu pe sub masina plin de ulei :D .Dar repet,asta sunt eu ;) |
Cornel eu aveam aproape dublul puterii si am plecat cu ea in Grecia, in Bulgaria.
Cat a fost iarna aia grea am mers zi de zi cu ea si nu a aparut nici o problema legata de modificarea motorului. Sa nu mai zic de curse cate a vazut masina. Te asigur ca e mult mai fiabil decat o benzinara cu aceeasi crestere procentuala a puterii.Mai ales daca stii in ce te bagi si cu ce masina mergi. |
Da,tu aveai(ai?) un motor pd de 2,0l si 16valve,nu un non pd de 1,9l 8valve(pd-urile sunt mai rezistente dpdv mecanic decat non pd-urile),nu aveai aproape 300k km(ca mine si colegul cu topicul) cand te-ai apucat de tunat(cati km ai facut cu motorul tunat?).Un 1,9l pd de 131cp rezista fara probleme la un 200-220cp(fara sa-ti bati joc de motor),dar pe un non pd de 90-110cp,nu as paria mult timp pe sansele lui.Si parca aveai probleme cu chiuloasa dak imi aduc aminte?Dar o dam in off topicarela...:D ;pe final,voi va "certati"(gaseste tu alt termen,eu l-am scris la repeazeala) cine o are "mai mare",pt mine conteaza sa fie "tare" si sa "tina";ai prins ideea ;)
|
salut!
se vorbeste mult de masina ta, ba ca iti sta in 8000 de euro ba in 10000 de e, daca nu te deranjeaza si nu cer prea mult poti sa faci o lista mai detaliata a componentelor schimbate alaturi de pretul de achizitie,desigur poti sa imi dai si p.m cu raspunsul,dar nu ar fii corect fata de colegii de forum. imi place f mult masina,,se vede ca trage, suntem multi pasionati de diesel uri si vrem si noi sa stim ce si cum! sper ca nu te-a deranjat postul meu. bafta cu proiectul si sa o vedem cat mai curand pe 402 m :D Numa' bine! |
Quote:
|
Ar fi interesant de vazut un tdi cu 10000E bagati in el :)
Si facut de la inceput cu toate cunostintele necesare, la sigur. |
omu nu a bagat 10mii strict numai in motor,cred ca s-a referit per total,are mare dreptate se aduna,cand faci asa ceva vorbesti numai de la 100e in sus,stie el pe ce o fi dat banii in care ii stau masina,vii la alexeni pe 6 si ce frane ai pus?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning