![]() |
Re: Drag Race - Tulcea - 9 Mai
pai daca las si casetofonu acasa :lol: iti dai seama :lol: azi m`am si tuns scurt :lol: sa fiu mai aerodinamic
|
Quote:
Ambreiajul nu se rodeaza in cateva semafoare si in niciun caz la drum intins. La ambreiaj sport nu se face rodaj. Doar sa nu-l patinezi ca-l distrugi mai repede. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu parere de rau... nu ajung ... nici o veste de ambreiaj ... probabil o sa vina luni ca nemernicu :lol: sa`mi faca in ciuda .... dar macar vin ca spectator ... cu ocazia asta aduc si melcu acasa :lol:
|
N-am nimic cu nimeni, si nu o spun cu rautate, dar de ce mereu se comanda piesele pe ultima suta de metrii? Cursa de la Tulcea este anuntata de 2-3 luni, deci cine vroia sa participe, eu zic ca se putea pregati din timp. Cand eram la expozitia 4tuning, se anuntau peste 7-8 masini numai din Ploiesti. Acum cand mai sunt cateva zile, multi nu au reusit sa termine masina sau nu au sosit piesele de care au nevoie. Inteleg ca neprevazutul poate aparea si iti pica ceva exact cand nu te astepti, dar totusi e regula generala sa se comande piesele in ultimele zile, si sa fie montate in ultimele ore inaintea plecarii :D:D:D Si asta se intampla peste tot, nu numai la noi in Ploiesti :D
Sa nu credeti ca am spus-o cu rautate, vorba ai, imi doresc sa ajungeti cat mai multi sa participati si sa aveti rezultate bune sau foarte bune, insa nici nu pot sa nu observ, pentru ca se intampla an de an, cum majoritatea masinilor depind de un transport care trebuie sa ajunga cu 1-2 zile inainte de cursa :D:D |
am dat comanda de aproape 3 sapt... la inceput mi`au spus ca ajunge in 6-7 zile ;) acum... ce sa fac ... de 1 an si jumatate caut o solutie pentru ambreiaj... cum am gasit am si comandat ;)
Si mai este si un factor ! bugetul ... care uneori nu ne permite sa facem cum vrem noi :rolleyes2 Ah si da... am facut masina acum o luna si ceva ... piesele le`am strans toata iarna... dar nu au fost destul; de rezistente :lol: Oricum , ne vedem la koe :twisted: p.s. Barladi , saptamana viitoare spre sfarsit trebuie sa mai facem unele probe,daca reusesc sa o fac ... asta daca iti face placere ... desigur |
Mai facem. Nu garantez ca saptamana viitoare, dar ne gasim noi o data :D Chiar sunt curios ;)
|
pai vreau sa am benchmark ... ca pregatesc alta turbina ;)
|
va rog sa confirmati aici cei care vin si cate masini vin sa stim cum ne impartim.
eu sunt prezent si am 5 locuri care se pare ca sunt ocupate. cei care vin cu masina sa se anunte ca deja sunt ceva oameni care nu au cu ce venii si sa stim cum ne impartim. multumesc;) |
e vin (BUGS) cu astra lu bahaos si sunt eu el...si probabil inca cineva...deci probabil 1 loc se mai gaseste
|
100% vin. :D
|
Bai Bugz,dar tu stii sa vorbesti numai prostii!Nu te poti abtine sa nu dai din gura :))
|
Quote:
N-o sa merg cu el la Tulcea. Mai trebuie schimbate bucsharaia si de etansat evacuarea, de intarit suspensia si sa montez un ceas de AFR sa vedem ce zice motorul. Momentan cu noul soft cel putin la mers normal masina merge foarte bine. Inca n-am bagat laba in ea fiindca nu risc toata munca sa sparg motorul in 3 trepte de viteza. Pentru KOE sper sa fie masina pregatita cum trebuie. Am vazut si eu ca peste tot se intampla asa, ca fiecare sa munceasca la masina pana-n ultima clipa. Imi aduc aminte anul trecut la cursa aia de cacao de la Craiova, era 1 noaptea sau 2 si inca se muncea la Vectra 4x4 a lui Mihai Nebunu. Si noi la 3 jumate, 4 de dimineata plecam spre Craiova. Eu zic PAS la cursa asta ca n-are rost sa ma agit cand mai e atata de munca. |
Quote:
|
Hai sa ramanem Ontopic ;)
Cine /care /cum mai merge ? |
adr-ule mergi cu masina ta?
sufletel mergi cu masina ta? sa stim cum facem.... |
Doamne fereste ...mai bine ii schimb turbo decat sa dau banii pe benzina pana la Tulcea :D:D:D:D Glumeam :D Nu merg cu masina mea ca nu are rost. Doua locuri, caterinca minima :D:D mai bine mergeam cu un microbuz ceva :D:D
|
Da,merg cu Multipla :))
|
Vedeti ca si Tyler a zis ca merge si are locuri si el la Frontera din cate mi-a zis.
TOYu, TNG, Sufletel... Puteti merge cu el. |
Nu inteleg de ce te bagi tu in discutie!Vezi ca esti offtopic si poate iti da cineva warn :))
|
la mine in masina:
eu,cumnatu meu,donu,situ,un prieten de a lui situ,tng,sufletel,adr..... pana mea nu am decat 6 locuri,de asta intrebam ca sa ne impartim intr-un fel. |
N-ai o remorca? Fac eu rost de scaune :)))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de la 9 locuri in sus parca trebe alta categorie :D
eu merg cu mihai |
Pana la urma ce atelaje concureaza la Tulcea in afara de Nebunu si Adi?
|
AudiSportClub se prezinta la Tulcea cu vreo 10 - 11 masini din care, din pacate, doar una este capabila sa intre pe pista.
Sa speram ca timpul tine cu noi si ca atmosfera la Tulcea va fi pe masura. Clubul ala este suficient de incapator pt toti cei care vor veni de Sambata? |
Am inteles ca ne vedem la 5.30 la petrom-ul dinspre Buzau.
Drumul pana acolo e bun??...cu garda la sol minima pe care o am mi-e frica sa nu raman intepenit pe undeva:D |
cica drumu e relativ bun ... din spusele lu taz... mergem pe mana lui... daca nu e bun ii spargem un far la masina lu frankenstein :lol: ca si asa are multe :-) prezent si eu cu masina plina ....
|
drumul e foarte bun autostrada-slobozia-harsova-tulcea
|
Vremea se pare ca va fi numai buna!
http://www.meteo.ro/vremea/15/starea...in-Tulcea.html Succes participantilor nostri! Fortza Ploiesti! Azi eu plec la raliul Argesului pe Transfagarasan. Sambata noapte sunt inapoi. Ne vedem duminica de dimineata la benzinaria Petrom! |
redbull iti da aripi a? :lol:
|
:lol: Cam asa ceva :lol:
|
sunt sanse sa ploua...:(
|
O ploaie ar cam strica atmosfera. Sa speram ca ne evita.
Totusi, chiar si pe timp ploios se pot desfasura curse :D M-am uitat si eu pe site-uri iar prognoza meteo este oricum probabila prin definitie. Bafta tuturor concurentilor. |
Quote:
|
M-am intors de la raliu!
Ne vedem peste cateva ore! :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning