![]() |
augustin ce masin ii asta? :lol: :lol: :lol:
|
yo nu stiu ce masina e
dar sigur as vrea sa fie a mea! :P |
are performante prea bune la 220 de cp :lol: :lol: :lol: 4,5 -100??lool :lol: :lol: :lol:
|
specificatiile alea sunt pt Gillet Vertigo ... cel putin asa se lauda astia
|
pai era vb ca gilette ia suta in 3 se c?sau? :P
|
eu iti zic ce am gasit pe net despre vertigo ... aici scrie 4.5 sec
|
eu sincer nam auzit de masina asta pan acuma :lol: adic aici pe forum dar si 4,5 este foarte bine :lol:
|
nu are un motor foarte stralucit cu multi cp dar este foarte foarte usoara si de asta are performantele cu care se lauda ... desi mie personal nu prea imi vine a crede
|
ba da pt ca este usoara oare cate kg are? :P
|
eu spun ca in jur de 700 de kg ...
|
eh poate si mai putin atunci poate ca re asa performante nu prea stiu asa de mult e despre masina asta :P
|
din cate am inteles eu de pe net despre masina asta este facuta la comanda iar motoarele difera de la una la alta ... am gasit una cu motor de alfa romeo iar alta cu motor de fiat .... fiecare cu performante diferite ... chestie e ca toate scot sub 8 sec 100km ... straaange
|
gillet vertigo si noul streiff
1 Attachment(s)
E masina de peste $100,000 totusi, atunci de ce ar fi ciudat sa scoata sub 8 sec? Oricum, motor Fiat nu exista pe ea, din cate stiu. Cosworth Turbocharged pana in 2002 (ca a mea) si Alfa GTA dupa aceea.
V-am mai adus poze, pt. ca apropo Gillet, am condus versiunea noua Streiff cand am vizitat belgia la invitatia producatorului. Aici si a mea, si aia noua: |
gillet vertigo
3 Attachment(s)
Si mai:
|
hais...toba nu merge schimbata?n-o schimbi? :roll:
|
christahl masina este frumoasa dar nu stiu prea multe despre ca sami dau cu parerea si te cred ca este scumpa pt ca sincer nam mai vazut pana acuma :wink:
|
Da..super marpha masina..dar pune`i toba ROCKET ca`n Nfs. . :P :P
|
imi pare rau ca nu mai stiu pe ce site am citit faza cu motoarele ... daca gasesc iti dau linkul .. anyway ... masina e superba dar mult prea scumpa
|
augustin daca la om ii place si are si bani de ce nu :lol: :lol: :lol:
|
catalin nu intelege gresit .. nu am insinuat nimic. Intre noi fie vorba cu 400 ai putea sa iei un rs ca al tau si sa-i faci tare multe ... sau orice alta masina .. cu singuranta mai multi cp decat are vertigo
|
da as este dar na este si o chestie de gust eu unul nam mai vazut asa o masina :lol: :lol: dar nici nu mias lua asa una cum am spus este vorba de gust :P
|
GUSTURILE NU SE DISCUTA
|
Hehe
ummm imi dau si io cu parerea...din poze pare interesanta dar as lua-o numa cand 125000Euro sau cat o zis sa mi se para o nimica toata ca pret la o masina. Dar la banii aia fi serios ca gasesti ceva mult mai... nu stiu ce sa zic... mai cunoscut poate, un Ferrari sau Lamborghini, o Porsche nou noutza pusa la punkt. Plus ca ce dreq e cu toba, i-o picat spoileru spate sau ce? Oricum noroc celor de la Sarmis in vanzarea acestor masini, cine stie, isi ia Tiriac vreo 2, mai ia una Becali sau poate Sechelariu ca e mai aproape hehe :lol: :lol:
|
spate
nu m-am gandit sa fie urata toba, cred ca se si vede mai nasol din cauza pozei. si totusi sa-i schimb toba (si tot sistemul) mi se pare cam complicat pana se deschide service sarmis.
oricum baieti, vreau sa spun ca am incercat s-o scot din garaj, si am zis ca intru la vecini in gradina. nici n-o ia din loc daca nu stau doi in ea. l-am chemat p unu sa stea cu mine in masina casa ieasa pana in fata casei si p urma imi era frica sa merg cu ea pana p DN ca era catastrofal pe strada care duce acolo. insa am mers cu lotusu si se descurca super. adica daca as vrea neaparat m-as putea descurca toata iarna numa cu un cacat de elise. asta probabil pt ca motorul sta acolo unde e si tractiunea (nu ca la gillet), adica p spate, si pentru ca are un scut pe sub toata masina care chiar e tare. INCREDIBIL totusi, ce cacat s-au facut strazile, si desteptii au aruncat si pietris inainte de iarna, ca sa imi sparg geamurile la absoul fiecare masina. :x daca era vorba sa vreau un porsche iti dai seama ca nu se punea problema, nu? dar cred si ca nu se pune problema sa le compari. parereeereaaa meaa. lol. la vara RS4, poate nu vii prin bucuresti :wink: |
Nu stiu ce sa zic.....
Eu as imparti masina in 2 categori in acelasi timp: 1.Superba/Deosebita/Rara/Supersport/Atragatoare/Sexi/Interesanta...etc. 2.Calitate slaba/piese foarte ieftine/prea scumpa/de ocazie....... Sper sa nu se supere nimeni dar asa o masina eu as iubi-o si as \"injurau-o\" in acelasi timp......aproape ca la femeii... :lol: :lol: :lol: Oricum masini perfecte nu exista decat in vis. |
Te contrazic DZ-ule. Multi dintre noi cred ca ne consideram masinile perfecte - pt. ca la masini barbatii sunt de obicei subiectivi...Intelegi tu. Pe de alta parte de-aia s-au inventat auto-testele k sa vezi cu ce masina te identifici cel mai bine :wink: si sa stii dinainte cu \"cine\" vrei sa-ti imparti calatoriile de-atunci incolo :wink:
|
Nu prea te-am inteles....daca suntem subiectivi atunci masinile sigur nu sunt perfecte....daca masina ta este perfecta pt. tine atunci esti fericit...eu nu am gasit masina perfecta pana acum.....
Dar cum am mai zis asta e parerea mea...buna si \"nebuna\". Oricum perfect inseamna pentru fiecare altceva. |
he he chiar asa de rele sunt drumurile in bucuresti :) :? eu vin la vara in bucuresti un duel ceva??? :lol: :lol: cred ca ma faci pt ca stiu ca este performanta masina cat merge v/max?? :lol:
|
Ba dimpotriva, daca suntem subiectivi, fiecare despre masina lui, atunci ar trebui sa fie masina perfecta. Bine, cred k macar pentru majoritatea. Daca tu nu poti spune despre masina ta ca e perfecta PENTRU TINE, atunci inseamna k ori esti foarte greu de multumit din fire, ori ti-a facut numai probleme...
Dar nu stiu, daca n-ar face probleme niciodata parca n-ar mai avea farmec... ...tot asa...parerea mea... |
ai dreptate sha tot timpul se strica cate ceva egal la ce masina nimica nui perfect cer sa faci sunt dor niste fiare pana la urma dar adaca ar fi drumurile mai bune iti zic eu ca nu ar fi asa mari probleme :)
|
eu stiu care ar fii masina perfecta pt mine insa n-am bani de ea acuma..........sigur ca si aia o sa aiba lacune, dar sa zicem ca ar fii cea mai apropiata de perfectiune........si eu sunt convins ca o masina 100% perfecta, nu exista
|
eu stiu care ar fii masina perfecta pt mine insa n-am bani de ea acuma..........sigur ca si aia o sa aiba lacune, dar sa zicem ca ar fii cea mai apropiata de perfectiune........si eu sunt convins ca o masina 100% perfecta, nu exista
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:59. |
- Copyright 2026 4Tuning