![]() |
Re: Machetele mele - axel_BMW
12 Attachment(s)
Pentru azi:
Custom Ford Bronco 2x DeLorean DMC-12 :twisted: :!: Back to the future :!: |
Faina tare man colectia...Spor in continuare:!::!:
|
Quote:
Si colectia ta e foarte misto ;) |
9 Attachment(s)
Pentru astazi :
Mercedes-Benz SL300 1/55 Siku :-) Riley & Scott MkIII Hot Wheels |
Mercedesul e demential, e primul care il vad la scara asta!
|
Quote:
Si mie imi place, l-am primit de la un var de pe aeroportul din Viena :D |
2 Attachment(s)
De azi incepe Mustang Frenezia :!: :D
Imi voi prezenta toate Mustangurile, 8 la numar....deocamdata :D Lista si poze de grup: 1.2005 Mustang GT 1/43 Bburago 2.2005 Mustang GT 1/64 Maisto 3.2010 Mustang GT 1/64 HW 4.2X '67 Shelby GT HW 5.'65 Mustang HW $TH 6.'92 Mustang 1/64 HW 7.'92 Mustang Cobra 1/64 Maisto |
15 Attachment(s)
Pentru inceput:
1.2005 Mustang GT 1/64 Maisto 2.2010 Mustang GT 1/64 HW Si putin Photoshop :lol: |
Foarte bine arata cel de la Maisto, dar vad ca jantele sunt de 2 feluri.....asa ai luat macheta sau le-ai scimbat u?
|
Asa l-am cumparat. Nu stiu daca asa trebuiau sa fie jantele, n-am mai gasit modelu asta sa le compar :sad: . Si eu m-am intrebat de multe ori ce-i cu jantele astea, dar macheta e frumoasa si asa :D
|
10 Attachment(s)
Azi: :D
3.'92 Mustang 1/64 HW 4.'92 Mustang Cobra 1/64 Maisto |
Mustangul Cobra este demential man, trebuie sa pun si eu mana pe el.
|
Quote:
|
Dragut Mustangul negru, desi in realitate nu-mi prea place.Asta ca macheta e frumos si jantele dau bine pe el.Asa cromate si cu negru.Ma surprinde faptul ca deschide capota:shock:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Azi:
5.2005 Mustang GT 1/43 Bburago 6.2X '67 Shelby GT HW |
2005 Mustang GT arata foarte bine la 1/43, superb cred ca o sa il iau si eu.
|
1 Attachment(s)
Noutati de week-endul asta :
1. Volkswagen Beetle 1/64 HW 2.'71 Maverick Grabber 1/64 HW 3.'67 Shelby GT-500 ( acum il am in toate cele 3 culori in care a fost produs :D) 1/64 HW 4.Rockster 1/64 HW 5.Corvette Stingray ('75 Corvette) 1/64 HW 6. Renault Megane II Renault Sport (RS) 1/64 Norev 7. Lamborghini Estoque 1/43 Mondo Motors 8. Volkswagen Beetle Cabrio 1/43 Hongwell Cararama |
1 Attachment(s)
Si, ca tot este la moda, un mic teaser cu ceva ce voi prezenta zilele urmatoare :D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-am decis sa ma axez in general pe 1/64 si in plan secund 1/18 si 1/24 ( cand mai pica banii) so in curand cred ca imi voi vinde o parte din machetele la alte scari inafara de acestea mai sus mentionate. Oricum, orice-ar fi, numai ceva foarte important m-ar face sa-mi vand Hotwheels-urile :-) .
Primul 1/18 - o parte din cadou' de ziua mea '89 Pontiac Trans Am GTA 1/18 Greenligt Collectibles ( de pe AutoArt.ro ) Limited Edition 1164 of 1650 :twisted: |
WTF:-o:omfg: ce tare e macheta asta.Si eu o vreau, o vanez de ceva timp mai ales pe culoarea visinie.Cred ca e tare de tot, bine ca vei fi tu cobaiul sa vad si eu la ce standarde se ridica macheta.Hai cu prezentarea ei mai repede.
|
Sa stii ca macheta e foarte detaliata si isi merita din plin banii dati pe ea :D
Poze detaliate- tomorrow, la lumina, afara 8) |
cand sa fabricat bmw e1?
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Revin cu primul meu 1/18, luat in octombrie:
'89 Pontiac Firebird Trans Am - Greenlight 1/18 - Limited Edition 1164/1650 :D Plusuri: Interior, portbagaj mochetat; Centuri de siguranta din material textil; Antena extensibila; Motor si interior foarte detaliat; Vopsea bine aplicata; Minusuri: Nituri vizibile la farurile fata; P.S. Imi cer scuze moderatorilor pentru ca am pus 17 poze dar detaliile nu ma lasau sa dau nicio poza dintre ele la o parte Sper sa va placa ;) |
O frumusete de macheta man:!:
Nu am vazut pe culoarea asta pana acum iar detaliile si jantele sunt foarte misto:!: |
Foarte frumoasă! Mi-a plăcut de cānd ai prezentat-o pe S-Tuning !
|
14 Attachment(s)
Merci baieti :D Intradevar e o macheta foarte misto si isi merita pe deplin banii ;)
@Drifter: Apropo de S-Tuning, nu mai posteaza nimeni nimic pe-acolo ? :sad: Pentru azi am 2 (de fapt 3) Hot Wheels-uri, care sper sa va placa, fiind ceva mai speciale :D Prima este Jack Rabbit Special din anul 1970 . E cel mai vechi HW din colectia mea si, s-ar putea, si cel mai vechi prezentat pe forum. Urmatoarele sunt Ford GTX-1 - 2010 T-Hunt + $uper T-Hunt 8) Sper sa va placa :twisted: |
29 Attachment(s)
Dupa o absenta foarte lunga .. FOTOGRAFII DE GRUP...
In noiembrie 2010 din lipsa de spatiu si de moduri de depozitare am decis sa pastrez toate macetele pe care le cumpar in ambalajul original, sigilat. So, ENJOY 8) P.S. am schimbat si aparatul foto, asa ca imi cer scuze pentru posibila calitate scazuta a unor poz(n)e ;) |
pff in curand iti deschizi magazin la tine acasa:))e bine ca le tii in ambalajul lor original,eu sincer nu rezist sa le tin in ambalaj,cumpar macheta ..ambalajul la gunoi:lol:
|
da chiar ca e magazin in camera ta...
|
wow......cate hw :shock: acolo chiar cai magazin ;)
|
12 Attachment(s)
Mersi baieti ;)
De azi incep prezentarea New Models-urilor de la Hot Wheels pe 2011. Sunt 50 la numar, eu am pana acum 26. Pentru inceput: 1. Danicar - #1/50 2.Ford Gran Torino Sport - #2/50 |
frumoase..mai ales ford torino...:D
|
de cand astept un torino din asta de la neo.....ahhhhhhhhhhh......
|
Chiar curios sunt... din Treasure Hunt-urile pe 2011 ce ai? Regular sau $uper...
|
Mersi frumos pentru aprecieri baieti :D
@eugen Pai pe 2011 am cam asa: 2x '57 chevy regular #2/15 1x'57 chevy $uper #2/15 1x'58 impala regular #3/15 1x'58 impala $uper #3/15 2xCorvette Grand Sport regular #9/15 2x'71 Buick Riviera regular #11/15 Spune-mi daca vrei sa prezint ceva. Dublurile sunt dispus sa le schimb. am vazut ca si tu ai ceva t-hunturi duble :rolleyes2. |
10 Attachment(s)
Continuam cu:
3. '10 Ford Shelby Gt-500 Super Snake #3/50 4. '69 COPO Corvette #4/50 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning