![]() |
Re: E36 - 325IA LOLO
:)) asta faceai tu saptamana trecuta la masina ? am venit aseara din oras si cand trec pe langa ea vad proiectoarele galbene si farurile :-o am ramas impresionat de cum arata . ai mai lasat-o de fata ? Superb ceea ce faci
|
Quote:
|
da arata bine cu ele galbene dar banuiesc ca se vede ca dracu pe sosea ... din gauza oglinzii
|
Sticlele de far DEPO le-ai luat de noi? Caut si eu dar nu gasesc, daca ai vre-un link ti-as fi recunoscator.
|
13 Attachment(s)
Quote:
pun si cateva poze cu pisica curata :) si i am pus si 2 tipsuri la toba originala ca se vedea cam urat dar mai trebuie sa umblu pe la ea ca mi se par cam prea jos.i am mai schimbat si gumele pe fata am trecut de la 215/40/17 la 205/40/17 ca imi atingea pe viraje si acum e ok . enjoy.. |
wow pur si simplu wow , imi place foarte mult cum este asezata , felicitari !!!
|
Quote:
|
Quote:
Mai am si eu putin si le urc pe masina |
Singura pisica Rosie de pe acest forum care intradevar este TIPLA...
si arata intr-un mare fel... |
Frumos, frumos, frumos...:shock:....arata intr-un mare fel, felicitari. Dar eu nu inteleg cum pusca mea poti sa mergi asa cu ea. Eu am pus azi niste RC-uri si nu m-ai puteam s-o bag in curte, am ramas suspendat pe lonjeroane, si a mea e 'tractor' in comparatie cu a ta.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si au am mers o portiune de drum in spatele tau la meeting si la fel am ramas uitmit.Cea mai joasa masina de la meeting si una din cele mai frumoase, sper si anul asta sa fii cel mai Low ,Felicitari!
|
Quote:
|
ma nu stiu daca o sa fiu cel mai low ca o sa vin cu familia mai mult ca sigur anul asta (nevasta si fata mea) dar o sa fie destul de jos :)) mai e pana atunci si e timp de suceala :)).
|
Si eu ziceam ca a mea e joasa :lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
ps legat de sticlele de la faruri uite am gasit aici ceva http://dispaco.ro/far.php?marca=BMW&...da=12.90-08.99 |
Hai ma ca nu e joasa:))...mai taie din ele dale dq:)):)).....Lasand gluma la o parte masina arata exceptional de bine...Ai grija de ea...si pe unde mergi cu ea:))....Multa bafta;)
|
Quote:
|
Quote:
Revenind la masina, nu arata rau cu o sticla galbena in far, probabil de la pleoape si contrastul cu masina si ce mai ai galben pe ea. Mi-am facut si eu in photoshop dar pe gri nu mi-a placut cum da. |
3 Attachment(s)
paparazzi ;)
|
Quote:
|
Quote:
ps ce cautai pe acolo avei drum sau treci frecvent? sau ma spionezi:-P |
Quote:
|
frumos ce vad,inca te mai compatimesc de la meeting`ul de anul trecut...:))....felicitari pt masina,s-o ti asa 4ever
|
Quote:
|
ma depinde cat vrei sa o lasi pe mine deocamdata nu ma multumeste roluirea dar as mai vrea sa trag de ele sa vad ce si cum eu oricum mi am "julit" toate aripile la cum este lasata acum ma refer la vopseaua de la buza aripilor.o sa ti dau un raspuns mai tarziu dupa ce mai umblu la ele.
|
THIS CAR IS LIKE: :-O MOTHER OF GOD!!!
^
Daca si asta mai e masina... P.S.: Anul asta poate terminam gratarul ala in vre'o camera,ca data trecuta decat s.a dat mare ca face... |
Re: THIS CAR IS LIKE: :-O MOTHER OF GOD!!!
Quote:
|
Mai baieti am o mare nebunie si va rog sa ma ajutati si pe mine ma tot uit la pozele de anul trecut de la meeting si parca mai bine ii statea cu jantele de M. sunt io panarama sau am dreptate?Ca parca imi vine sa ma sucesc cu jantele.
|
Re: THIS CAR IS LIKE: :-O MOTHER OF GOD!!!
Quote:
Poate face gratar in masina nu in camera :))) EDIT: Eu nu am mai zis nimic.. Dar parerea mea e ca sunt mai 'compatibile' alea de M decat astea... Muuuult mai bine dau celelalte! |
Tine de gusturi ; mie imi place si cu cele vechi dar si cu cele noi DAR le prefer pe cele noi ! Diferenta de agresivitate este enorma !
|
Parerea proprie si personala este ca arata mult mai bine la meetingul de anul trecut decat arata acum. Parca e mai tiganita cu galbenul ala pe ea (in special la faruri si proiectoare), anul trecut arata mai OEM, cu clasa, stil, originalitate. Oricum, aici e vorba de gusturi si fiecaruia s-ar putea sa-i placa altceva.
Stiu ca ai de mult timp masina sau cel putin eu cand mi-am luat 2.5-ul nu erau multi cu m-tech p'aici si intodeauna am admirat felul in care arata . Probabil ca te-ai saturat de aspectul ala si vrei ceva nou dar sa stii ca nou nu inseamna intodeauna mai bun/frumos. Toate cele bune, Cosmin. |
Quote:
|
Te felicit pentru masina. +10
Am o intrebare.Ce cod sau ce nuanta are culoarea din miezul jantelor? |
sincer cele de ///M vin mai bine tu avand si kitul , ar da bine si cu astea daca aveai centru rosu sau cromat ... banuiesc ca daca pui jantele de M iar o trantesti :)
|
4 Attachment(s)
sal baiati am achizitionat un set de brock uri b1 8,5 fata si 10j spatele care vi se par ca dau mai bine? ca am luat o razna rau cu jantele astea .Mie parca tot cu alea de M imi place mai mult:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:20. |
- Copyright 2026 4Tuning