![]() |
1 Attachment(s)
8)
|
fosta mea mashinutza.......
:cry: :cry:....as vrea sa stiu cine e proprietarul acuma :?:
|
in mai era a unui tip din celalalt bloc, vreo 3 luni am tot vazut-o acolo, oricum scotea niste flacari faine pe tobe :D
|
cu nishte poze nu ma ajuta nimeni plss :D , pt ca eu nu am apucat sa fac nici macar 1 :cry:
|
Da cu Espero nu puneti poze??? Sa va fie rusine :lol:
|
intrebare de baraj: cum mama dracului si scoate plasticu ala de sub frana de mana la cielo fara sa-l rup?
am desfacut toate da ala nu-l pot scoate, am desfacut suruburile...2 mai multe nu am vazut sa fie am tras in stanga, in dreapta in sus, da nu iasa partea din spate ii tinuta de ceva si n-am idee ce o tine, ma ajuta si pe mine careva? da alea pentru aer alea frontale reglabile are careva idee cum se scot afara din locul lor apoi cum se desfac bucata cu bucata? sau pavilionu cum il desfac? ca eu n-am vazut absolut nici un surub sau o clema, nimic nimic nimic. ceva idei? |
hai mno...stie careva cum se desface fara s-o rup?
|
1 Attachment(s)
Salut baietzi sunt din Constanta de la X Team Racing Club! parerea mea este ca pe un daewoo poti face multe , exterior interior si motor! mai ales pe cielo si espero! eu de exemplu am un cielo cu motor de calibra 2000 turbo cu blow valve si cip tuning! 241 cai , si mai este si un espero probabil cel mai tare din romania tot cu motor de calibra turbo 2000 dar cu mult mai multe modificari! suspensii amortizoare se stie ca sunt obligatorii cand schimbi motorul pt k este o greutate mult mai mare!
este alta senzatie parerea mea cand il umilesti pe unu cu masina de zeci de mii de euro , cu un daewoo ! Si cele cu motor normal fug dar cele din 96 koreene originale! Exterioru se face foarte frumos daca ai resursele necesare , talentul si imaginatia! Numai bine! |
eu am din ala corean dapoi nu mi se pare sa traga, masina sta cam prost pe curbe de multe ori era s-o musc
cum scot plasticu si alea de aer din bord, ca acuma asta ma doare sa le vopsesc toate, careva ceva idei? andrei, la filtru de aer, daca scoatem partea de jos si ramane senzoru ala cu capacu are ceva? si aducem aeru de jos(adica eu le fac tu vino cu ideile :P ) |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Da asta-i o chestie aiurea ca la curbe nu e chiar stabil cielo , de-aia am suspensii sport! , plasticu din bord ala de aer il scotzi lejer cu mana sau un pic bagi surubelnitza cu el! eu asa am facut , doar cu grija la alea de dezaburire geamuri k sunt fragile si risti sa le rupi! in legatura cu filtru de aer ii scoti toata cutia aia veche , cu tot cu tubu din fatza de la radiator ca sa nu stea degeaba acolo , si cu senzoru dupa ce dai cutia jos iei si bucata aia din cutie in care intra firu de la senzor , pt k altfel tzii se aprinde becu ala galben ! masina nu are nici o problema daca umblii cu el asa! deci neaparat firu ala il bagi in senzoru ala care il scotzi de pe cutia vechiului filtru de aer! |
mno mi-am vopsit in negru mat ce ti-ai vopsit tu cu rosu...ma rog, mai multe ca tine, da nu-mi prea place cum o iesit, o sa pun mai tarziu poze ca inca nu le-am facut doar cand desfaceam masina, cand am umblat cu ea asa desfacuta :P
|
1 Attachment(s)
repet poza aia e mai veche , acum am in mare parte tot facut cu roshu frumos etc! tapitzerie usi scaune etc , mocheta jos roshie etc! am sa postez o poza mai noua in curand! pana atunci ... this is all i have
|
mno eu inca am facut jumate din ce-ai tu, dar le-am facut azi noapte cand nu aveam ce face
de la 9 pana la 11 le-am dat jos de pe masina, le-am spalat bine, apoi le-am voopsit, si le-am uscat pana dimineata apoi le-am montat de la 11-14 pe masina :d acuma mi-am adus panourile de usi...vreau ca pana maine seara sa le gat toate... da nu-s daca voi reusi :( eu mi-am vopsit si scrumiera am inceput cu ceasu ieri asa... stateam in masina cu cineva si am intrebat cum se scoate...si apoi nu-s cum de l-am vopsit apoi am dat jos plasticu ce tine casu...si apoi m-o mancat tare de le-am facut toate :P |
CT-06-YZF***X-Team , te rog yo mult sa pui poze cu Espero ala de care ai spus inainte, ca eu am unu shi inca nu stiu cum sa il modific la exterior :roll:
|
1 Attachment(s)
La espero ala baiatu nu a fost interesat de exterior , l-a facut f simplu , el e obsedat de tehnica si motoru masinii! dar uite o poza! se vede ca l-a mai lasat mai jos .. masina fuge de rupe
|
imi plac jentile
|
Cine are poze cu Espero, oricat de finutz e modificat e , il rog sa le puna aici :roll:
|
Re: DAEWOO :: Tuning & Styling
intreb:stie cineva de existenta angel-eyes-uri pentru cielo?
cica este in romania pe ceva site, da habar n-am are habar cineva de asa ceva?o vazut careva? daca da as vrea sa stiu pret de unde sau un site, telefon, orice ca m-ar bate gandu, intai as vrea sa vad poze apoi ma mai gandesc daca sa-mi pun sau nu. |
azi mi-am montat toba :P parca parca o meritat afacerea da tot sunt convins ca nu
is multumit de ea, da...inca nu-s convins ca-mi si foloseste mai mult decat ai veche.oricum suna mai bine parca trage umpic mai bine, da ii doar parca |
Ce toba??? De la ce firma?
|
:)
da-mi un mp-u si-ti zic :P luni daca nu vin la pretu de unde vreau ceva noi, imi comand de la un tip din bucuresti pedalele, si marti dimineata le am pe masina. cu jentile ii mai greu si cu volanu :( |
Te crezi amuzant?
|
4 Attachment(s)
tico - l-am gasit pe un site polonez ,.. arata interesant ...
|
seamana cu ala alb ce-o fo la expo anu trecut
|
3 Attachment(s)
da fac polonezii astia ticouri nu gluma !
zilel e trecute am discutat cu unu din polonia despre tico si o zis ca sunt multe daewoo in polonia si chiar si multe dacii! cica la el prin oras este si un club cu DACIA :) am trait sa o aud si pe asta asta se intampla in orice caz acu cativa ani buni , acum .. imi zice polonezu .. toata lumea are masina de la nemtzi ! |
|
e interesant face-liftul de la cielo (nexia), e ceva de luat in vedere dupa mine...
http://nexiaclub.com/view.php?cisloclanku=2005052901 |
ei de-as gasi faruri din alea as fi in rai.....
|
dc nu gasesti se pot face. Si eu i-am facut la Ascona ;)
|
pune o poza...sau da-mi un mp-u...cu detalii
|
iti zic.. io kent8 misto.. :)) la mine in atelier le ansambla.. :))
|
bun...si la cielo..ce s-ar putea face?
nu vreau sa pun faruri de alta masina...am vazut ceva kituri de cerculete ce se lipesc in far...da...mno...tu parca trebuia sa-mi faci ceva...ai zis ca-mi dai un raspuns...sper ca luna asta sa-l am...sa facem treaba ai |
ce sa iti fac ma? daca e ceva de facut... vii cu un avans daca.. la bara fata te refereai.. si in o saptamana cam top e gata si vopsit pe masina...
asta e raspunsu la care te asteptai??... |
[QUOTE=Kent8;567081]pune o poza...sau da-mi un mp-u...cu detalii[/QUOTE
Sticla de far originala am inlocuit-o cu una clara facuta la comanda, iar in loc de oglinda originala am adaptat o oglinda de Octavia. Arata beton... |
1 Attachment(s)
am gasit astea....la pret acceptabil alea cu lupa erau mai scumpe...inca nu stiu ce sa i-au
|
aaaa, stie careva unde-i filtru de la a/c pe cielo? asa de curiozitate ca eu nu l-am gasit, sau nu mai exista
|
vezi pe sub stergatoare daca nu are asa ca un sertar cumva. La nubira acolo i
|
salut baieti , incercati pe www.rxm.ro , faruri cristal clear si lampi semnalizare cristal clear pt cielo , si un model un pic mai diferit de stopuri de cielo.
Dar va recomand farurile si semnalizatoarele , au o vizibilitate mult mai buna si arata si mai bine P.S. peste o luna se vor aduce in premiera in Romania la prototype project Constanta stopuri clear sport , stiti la care ma refer , cand ajung in stoc va anunt si va dau datele de comanda in caz ca vreti |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning