Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Fast & Furious (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/18-fast-and-furious.html)

Stere 26-10-03 22:37

imi pare bine ca va placut, am mai pus si alte filme la categoria filme... dar alea sint cu mashini de curse. pretty cool movies

Anonymous 27-10-03 16:30

ea...
indata ce o sa reinstalez winu o sa ma apuc de scos filmele....

Amytal 28-11-03 21:20

Ce credeti mai apare un Fast and Furious 3 ? SAu cum se van numi. Dupa cum s-a terminat 2 fast 2 furious eu zic ca da. Chiar mi-as dori sa apara.
Pacat ca n-am auzit nimic de un urmas pt gone in 60 seconds...

tekno 29-11-03 23:55

hmmmmmm
daca tot ar fi sa continue... ar trebui sa fie un film care sa te faca sa plangi de fericire shi dupa o luna dupa ce l-ai vazut :) sa fie mai apropiat de realitate... shi sa aiba o tema cat decat ami buna ca 2f2f, faza cu bogatashu ala increzut nu mi-a prea placut... mai mult mi-a placutn FF-u', cum am ami zis... era mai \"from the block\"... yo asta ash vrea de la un ff3, o poveste de cartier cu mashini...

Amytal 30-11-03 10:48

Si mie parca mi-a placut mai mult ff, asta nu inseamna ca nu mi-a placut 2f2f. Si mi-ar place ca tema sa nu fie exclusiv masini. Sa mai fie si altele. Si o parte mai romantica pt ca atunci cand la mijloc intro o tipa totul devine mai interesant.

tekno 30-11-03 13:02

hai sa le scirem sa le zicem cumn vrem sa fie ff3 :lol: :lol: :lol: :lol:
loooool

Anonymous 07-12-03 00:43

Oameni buni.... exista filme mai tari decat f&f sau 2f2f.... am o gramada.... shi le dau cu 50.000 lei / cd.... va zic eu... merita!!!
masini cu tuning de n-ati mai vazut........
trimite-ti-mi un mail la [email protected] shi o sa va trimit o lista intreaga...... de filme, jocuri ( cu liniutze, hot rod... etc, etc..... , printre care se afla shi nfs underground.... shi tot asa..... Shi e doar 50.000/ cd comanda minima 10 cd-uri....
acu hai ca va las......
zbyoletz! 8)

ESPinoza 07-12-03 01:49

ce filme? da niste exemple? sunt filme de lungmetraj sau filmuletze de pe net?

Amytal 07-12-03 13:11

May alexandru cd care sunt filmele alea mai faine ca F&F??? Zine si noua poate merita. NFS Underground am de 2 sapt. Indata fac rost si de Getaway In Stockholm 4. Is curios ce masini o sa fie prin el.

Ps: daca zici ca ai filme si jocuri uploadeza pe forum o lista. ( eu am peste 600 filme si 250 jocuri )

Husky 01-04-04 16:43

3 Attachment(s)
Pe mine in 2F2F ma enervat cel mai mult ca nu a mers ala cu skylineu-l pana la sfarsitul filmului , dar daca cei de la Mitsubishi au cotizat ! mai mult aia e. Adica ce au vrut sa demonstreze ca un Evo e mai tare ca un Skyline :!: NEVER :!: :!: :!:

cj82ufo 01-04-04 18:36

am o problema mare nu se conecteaza ,cica nu exista pagina .ma puteti ajuta?

tekno 01-04-04 19:20

unde nu te potzi conecta mah?

BoSsuL3TZ 19-05-04 15:32

Parodia 3fast3furios.. :( nici la mine nu mere.. punetzi-o va rog pe forum..

alexufo 19-05-04 19:29

ha...l-am vazut
e fainutz
da nu e asa cum ma asteptam
poate din cauza ca stiam ce se intampla
:P

MC Mate 19-05-04 23:38

Nici mie nu imi merge,cati mega are?Puneti-l si voi aici dak il are cineva pe HDD.Respekt

tekno 20-05-04 07:18

aham... yo l-am vazut... e fainutz... din apcate nu-l mai am pe HDD :(

MicDaRAu 20-05-04 17:55

si pana la urma pe ce hub gasesti 3f3f
sau punetzil si voi pe forum daca e asa fain

Speedy 03-06-04 11:00

cica site under construciton la linku ala cu filmu :( :( :(

Speedy 03-06-04 11:04

am cautat un alt site de unde poti lua parodia asta http://www.dv6cougar.com/3f3f/3fast3furious.mpg.zip
enjoy 8)

X-Ray-Eyes 04-06-04 12:06

*.mpg.zip ///
Ce extensie idioata ...
Imi aduce aminte de zilele cand hackuiam cu Se7en ....
:peace:
Si erau executabilele cu extensie ***.jpg.exe
LoL ...//
Ce zile ...
:lol:
Din cauza mea a ramas o gagica cu Windowsu' doar cu numele ... ca restul s-a dus ... si avea lucruri tari de tot prin comp , inclusiv lucrari de licentza la Drept , ASE , etc ... Pe care am avut bunavointa sa mi le copii inainte sa ii dau delete la C:\\WINDOWS + bios facut terci ... ( ptr ca a avut papagalul mare .. nu ca am fost eu cu pata pusa pe primul \" venit \" ... )
:peace:
Anyway //
Sa revenim la topic //
Fast & Furiosu mi s-a parut mai misto decat 2 Fast & 2 Furious ...
Ptr cei ce au vazut Ronin // In urmarirea aceea dintre Audi S8 si Citroen ( aparat de Peugeot - uri ) ... cand o i-a ala cu S8-ul si tipul cu Citroenul pe aratura , la S8 ii sare un far !!! // Ajung in oras , si ca prin minune , farul s-a instalat la loc ! he he he !!!

tekno 04-06-04 12:58

mmdeah...
honda... nushtiu de ce... da urmaririle din ronin mi s-au parut cel mai bine filmate dintre toate filmele cu rumariri/curse care le-am vazut... nushtiu, mi se pareau diferite unghiurile din care filmau fatza de restul filmelor...

All times are GMT +2. The time now is 15:51.

- Copyright 2026 4Tuning