![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
pt folie, ca atat stiu si ei.
Eu am avut mai deschis ca nu o suport noaptea si mai ales cand ploua. Eu am avut de vreo 2ani juma, chiar 3 folie pe masina dar m-a prins un curcan batran. Noroc ca mi-a luat certificatul si fara amenda... |
Salut! Te-am vazut astaseara la farmacie pe la spital, eram in Matiz peste drum :-) Arata bine masina.
PS: Lucasurile albe de Matiz/Nubira sunt ok si ca aspect si nici nu se decoloreaza, eu am pe Matiz de mai bine de doi ani costa cam 25 ron bucata le gasesti la A.C.S.A |
Incearca s-o lasi mai jos si sfatul meu...nu te mai da pe aeroport ca o distrugi la directie, iti dau sa mergi cu loganul meu si o sa te sperii...bate troncane trage stanga...si are doar 40K km, ai chef sa o alergi sa te dai...faci un drum pana la metro..pe centura...pe asfalt in principiu si e mult mai ok.
Bafta multa ! |
Quote:
Quote:
pe aripa de cielo... |
Quote:
|
Quote:
* chiar acum ii caut niste arcuri sport, dar daca gasesc ceva bun , montez dupa iarna... |
Quote:
|
Quote:
|
Eu am dat 77ron total, fara drum, ca m-au frecat intre institutii..
|
Quote:
* Azi am schimbat filtru de aer , tot cu unul stock ,cel vechi avea peste 20 000 km. Motorul parca si-a schimbat mersul, intre 2500-3000 rpm nu mai are zgomotul ala 'racing' care credeam ca e din cauza tobei ! |
20000km cu fitru stoc?
Eu cand il aveam pe cel stock la 5000 il schimbam ca mi se parea ca l-am tinut prea mult. |
La drumurile noastre din Romania cred ca 5000 de km sunt de ajuns pentru un filtru de aer:evil:.de obicei schimb la 10000 km ulei, filtru ,filtru aer si la 20 000 ii schimb filtru de polen si de benzina .
|
sa vii sa imi schimbi si mie filtru de polen la Cielo... Si ala de benzina se schimba la 50.000.
|
Cielo are filtru de polen?:???:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Normal ca poti sa il schimbi si pe fiecare zi... nu te tine nimeni! Eu nu am vazut pana acum la nici un cielo asa ceva! o sa ma uit la tine sa vad cand ne-om mai intalni! ;)
|
s-ar putea sa fie unele modele de cielo cu asa ceva...stiu ca mai puneau la gura pe unde trage aer strampi de femeie:D...poate s-au gandit sa-i faca totusi un filtru...;)
|
A mea sigur nu are, cand am desfacut acolo sa schimb membrana de la recirculare, nu am gasit nici un filtru.
|
majoritatea nu au....m-am interesat mai bine si exista...exact ca cel din poza atasata de Greku`...este filtru carbon activ...si s-a folosit pe nexia la nemti...pretul este undeva la 100 ron...
numai bine! |
stia ca mai demult am desfacut cu un prieten acolo la un cielo din 96 si nu avea,dar mai incoace m-am uitat la alt prieten pe un cielo de firma din 2005 parca si avea.;)binenteles ambele cu aer conditionat(ca altfel cred ca nici nu e).
in concluzie cred ca doar astea mai noi au! |
pai a mea e din 2007 executiv si tot nu are...
|
depinde...asa si la mine la nubira,este varianta SX...si am un prieten care are tot SX si are ceva dotari in plus la ea...si a lui e mai veche cu vreo 2 ani...asta e...
am vazut ca acel filtru a venit prima data doar pe nexiile facute pt nemti...apoi s-a furat ideea...presupun ca si romanii si ungurii...si pe unde se mai fabrica daewoo... |
Quote:
De exemplu, unchiu-meu si-a luat tot in 2005 un cielo nou, dar fara absolut nici o optiune...troaca.. Am stat si m-am uitat si am vazut cateva diferente la interior : -n-are buzunare la usi, -n-are buton de deschidere a portbajului (numai din cheie) -n-are inchidere si alarma -no proiectoare -no oglinzi normale (le are negre,patrate la fel ca vectra A) -nu are yala la capacul de la torpedo -nu are ceasul digital din bord -nu are antena electrica -nu are temporizator la stergatoare -nu are centuri reglabile pe inaltime -nu are scaun sofer reglabil inaltime -nu are bec in scrumiera In schimb ce are el si nu am eu ... GPL :)) @ Razvane poate in 2007 asta a fost nivelul de echipare la executive,fara acel filtru. |
Quote:
|
Quote:
P.S : ce-ai facut cu ticolino ? e ok acum ? :???: |
Pai ce a luat unchiul tau a fost modelul ieftin, fara dotari, el a vrut doar GPL pe ea.
|
Quote:
*ce va plangeti ca nu aveti nu stiu ce , daca v-ati luat daewoo :)) . |
Quote:
* azi am schimbat stickerul de pe luneta, maine schimb si folia de pe luneta ca s-a decolorat de la soare ..are 2 ani aproape ii ajunge :D |
Quote:
|
Quote:
E bun si gpl-ul! Eu unu nu imi permit sa merg cu Daewoo Cielo sau Espero fara GPL! Si de ce trebuie sa cureti injectoarele daca mergi pe GPL ??? :shock::shock: |
1 Attachment(s)
....nu am stiut la cine sa postez filmul , la tine sau la RBL , dar din moment ce tu ai invins....
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masina ai,mai grekule ! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Gata si cu folia pe luneta..pozele sunt facute pe seara cu telefonu..scuzati calitatea
|
Ah bine ii mai sta.... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
intensitate...nu stiu dar pe spate si luneta e Super Dark Black , iar pe fata este Dark Black :D urmatoarea sedinta foto e cu noua bara clean pe fata (sper cat de curand) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning