![]() |
te pot trimite la tipul unde imi fac shi io muzica shi vorbeshti cu el aranjamentu. sa faci shi lucru bun shi sa ramana shi spatziu. e sfigmo de aici de pe forum. da-i un pm shi explica-i treaba.
|
:D
mersi mult cat de repede o sa vb cu el
|
dar sa nu uitam ca nu ie pe gratis :D
|
melo io zic ca Crunch ii tare ... am vazut o instalatie intr-o revista cu wofere de alea si cika o iesit super beton si suna si foarte fain. Io zic ca la 60$ n-ai dat multzi ani ... parerea mea ... numa itzi tra shi un amplif ca sa se auda real loud 8)
|
inseamna ca tu nu ai auzit prea multe woofere la viatza ta... pe al meu l-ai auzit?? cand il aveam... :)
|
Re:
Quote:
|
:D
evident ca e pe bani doar nu face nimeni gratis
|
... hmz ... imi explica shi mie careva carei diferentza daca pui wooferu cu magnetu in afara sau inauntru ... si daca il pun in afara nu tra tub de bass, adika bass reflex?
|
diferentza e decat de estetica.... la sunet nu se simte nimik.
|
daca il pui cu magnetu in sus exista riscu sa iti ramana intre membrana si magnet cativa cartofi cand vii de la tzara...daca il pui invers nici nu iti mai trebe sac... ii pui direct in oala... :P :lol:
|
Re:
Quote:
KrushX asa am sesizat shi io de aia am pus intrebarea ... credea ca nam facut io ceva bine ... da akuma mam lamurit :) |
asta e tare
am ras de m-am spart :D :D :D
|
Melo, vad ca esti din CJ...nu am observat pana acum...str.Paris nr 28 e magazinul sau str.Parcul Feroviarilor nr.8 e atelierul...pt cutii..bafta...
|
mersi mult
cat de repede pot vin acolo sa vedem cam ce ar fi de facut
|
Tocmai mi-am bagat in Seat Arosa un kit component crunch power zone 6.2 C...suna bestial....cica mai bina ca phase-urile.....urmeaza de curand si un sub GZ.....cu amplif.....Sfigmo imi trebuie neoane rosii urgent!!!! :D
|
Laju, de care vrei?pt interior?care merg pe muzica?name it...se aduc ala comanda, costa 1.2 milioane cele care merg pe muzica.treci pe la magazin si lasa un avans...bafta
|
selekt :lol:
cred ca vrea dedesubt neoane.... rosu ii selekt. :lol: |
Sfigmo unde anume ii magazinu asta? tra sa-l vad shi io ca shi io cam am nevoie de neoane ... pls info!!
|
oli, ce culoare vrei sa bagi neoanele?
|
roz
|
ZanDer str Paris nr.28...vis-a-vis de fostul cinema steaua rosie sau bingo Capitol...neoane nu am pe stoc dar se aduc in doua zile orice trebuie...eu sunt la atelier nu la magazin dar poti primi informatii despre orice la magazin...sa va purtati frumos insa in magazin ca va bate nevasta-mea!!! :lol: bafta...
|
Re:
Quote:
|
piri nu e frumos ce ai facut
|
:lol: si eu am unde sa pun daca ii tot pin acolo ... loool
da ma pune si tu ceva , alb rosu verde ... da nu ALBASTRU si ii clar ca nu ai inteles mesaju meu da nu conteaza. |
loooooool
piry e o chestiune de gusturi... presupun ca isi face masina cum ii place lui...
|
mah poate ar fi trebuit sa te exprimi altfel daca nam inteles io cum trebe ... si chiar ai dreptate ... mias pune albe da ... de unde?! ca de gasit gasesti greu si daca gasesti is cam dublu cre'ca la pret cat alea albastre ... si rosu sau verde ... nu prea ... io zic ca la alb ALBastru mere fain :wink: cel putzin mie asa mi se pare ...
|
daca va certatzi va certatzi altundeva! :evil:
|
poate putin mai scump da macar stii ca arata selekt unic si hack !
|
mda ... ai dreptate da de unde atatia bani si nui vorba numa de bani alb ii aproape ca si ceva normal, ma vede lumea si a zice ialal pa ala sio bagat neoane de alea de casa ... tekno in case off ... scuze de offtopic
|
nu-i stres... numa' nu va mai certatzi... sfat... nu te lua dupa \"ce o sa zica lumea\" fa cum sa itzi placa tzie :wink:
|
off topiceanu la greu... hai sa discutam de decibelli... pana mea.... ma doare in neoane :) :)
|
:lol: :lol: :lol: KrushX da ... ai dreptate ... once again scuze de offtopic ...
|
Rosii piry...La fel ca si bordul si cd-player-ul...in plus...masina e meagra...huse negru cu rosu...Michael Schumacher...stiu...da altele nu am gasit...Am bagat si tweeterele de la crunch pe fata si doua difuri de 6x9 ovale Hifonics pe spate...Suna bestial...
|
poze ? ceva....
|
4 Attachment(s)
decibeli... ha???
|
decibeli?unde?cine?cand?RRRRRUUUPEEEEEEEEEEEEEE MAGNATUUUUUUUUUUUUUUUU' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
... mdea ... pioneeru ala din solenza ala asja ii pus? ca mie nu mi se pare prea stabil, poate ii prins si nu se vede da ... nush ... in schimb designu din peugeot imi place ... si alea din ultima masjina mi se par cam penale ...
|
astia is tipi de la oradea cu care am mers la arad
|
da... pozele sunt din oradea, de la niste prieteni, le-am pus pe net cand cam plecat in Slovacia, acuma nu mai vreau sa vad Skode, ca m0am saturat! Nici una!
|
1 Attachment(s)
Cum zice topicu...HAI SA............
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning