Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Myth Busted: Dacia Logan by GGD & PRO TUNING (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/178922-myth-busted-dacia-logan-by-ggd-and-pro-tuning.html)

ggd_87 02-12-11 08:09

Re: Myth Busted: Dacia Logan by GGD & PRO TUNING

In continuare de vanzare! :lol:

ggd_87 09-12-11 09:20

2 Attachment(s)
De ieri, masina are talon de Satu Mare ... a fost vanduta! :sad:
Mai las topicul deschis cateva zile, o sa vorbesc si cu noul proprietar sa vad daca va continua sa posteze ceva, daca nu il voi inchide!
Il mai las deschis si pentru cei care se bucura ca am vandut masina si nu mai e prin Buc. ;)
Ultimele 2 poze facute de mine masinii, una cand a plecat din Buc si una la noul proprietar acasa!

FAST&FURIOUS 09-12-11 09:40

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 4768026)
De ieri, masina are talon de Satu Mare ... a fost vanduta! :sad:
Mai las topicul deschis cateva zile, o sa vorbesc si cu noul proprietar sa vad daca va continua sa posteze ceva, daca nu il voi inchide!
Il mai las deschis si pentru cei care se bucura ca am vandut masina si nu mai e prin Buc. ;)
Ultimele 2 poze facute de mine masinii, una cand a plecat din Buc si una la noul proprietar acasa!

Dupa cum ti-am spus sper ca noul proprietar sa o iubeasca si sa o grijeasca cel putin la fel de mult ca si tine si eu ma bucur ca s-a apropiat ca distanta de fratele mai mare(Loganul meu).

Tweety_rzw 10-12-11 13:53

Pacat :( ....sper sa ne mai clateasca si noua ochii macar pe forum daca in Bucuresti nu o voi mai vedea:( !

Prima ta iubire Dani...:(

SEBASTIAN 11-12-11 21:10

Te rog sa-mi spui cine-mi poate confectiona si mie un set de paje de roti ca la tine adica iesite inafara?

B-61-KYS 15-12-11 15:31

poate chiar dai si nume, nu de alta dar cred ca multi se simt vizati aiurea :)

in rest... unul a fost Loganul GGD si speram ca nu va avea soarta celorlalte masini de referinta si ca va continua sa o modifice si sa se prezinte cu ea la show-uri pentru a o admira lumea!
Cat despre tine, ce sa zic...bafta in noile proiecte daca vor aparea!!!

ggd_87 20-12-11 22:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4779325)

poate chiar dai si nume, nu de alta dar cred ca multi se simt vizati aiurea :)

in rest... unul a fost Loganul GGD si speram ca nu va avea soarta celorlalte masini de referinta si ca va continua sa o modifice si sa se prezinte cu ea la show-uri pentru a o admira lumea!
Cat despre tine, ce sa zic...bafta in noile proiecte daca vor aparea!!!

Cosmine, nu dau nume, ii las pe ei sa se simta si poate dau si un semn! :lol:
Nu cred ca se simte nimeni vizat aiurea, cel care se simte inseamna ca a facut ceva! :lol:
LOGAN-ul GGD nu va mai exista cum a fost el in zilele lui bune! :sad:
Masina deja a primit suspensie stock, roti de tabla (se pare ca doar momentan) si am inteles ca o sa mai urmeze alte "modificari".

Tweety_rzw 20-12-11 23:21

Au...sa nu zici ca o face stock ...

Sau poate este setupul de iarna sa zicem asa...

Oricum masina nu prea o vad ca o masina de zi cu zi ci una de expo si cam atat...:(

loloatevistul 22-12-11 22:19

1 Attachment(s)
GGD de Pitesti.

adyxz 05-01-12 12:47

mda, are dreptate ggdu e in SM, mi-a zis un prieten si acum e ''stokata'' cred ca pentru iarna, in fine sigur nu o sa mai fie ca si GGD-ul de B, cu stima!

ggd_87 05-01-12 14:12

Am inteles ca jantele sunt de vanzare sau schimb cu jante pe 17"! :lol:

B-64-MVP 05-01-12 14:33

da ma drace, erau la vanzare pe forumul dedicat marcii, si daca iti zic la ce pret plangi, 250 euro toate :P, asta este acum, a fost ggd, si va ramane o legenda !!! Respect Dani !!!

B-61-KYS 05-01-12 18:08

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 4809030)
Am inteles ca jantele sunt de vanzare sau schimb cu jante pe 17"! :lol:

daca erau la schimb cu 17 " era bine..cerea schimbul insa cu 15 "-16 " . As fi fost curios daca erau interesati de jante macar cu un J mai mare...!! Voi urmari cu interes evolutia sau involutia masinii ( daca o va posta pe undeva) ;)

pacat !

ggd_87 06-01-12 13:21

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4809507)
daca erau la schimb cu 17 " era bine..cerea schimbul insa cu 15 "-16 " . As fi fost curios daca erau interesati de jante macar cu un J mai mare...!! Voi urmari cu interes evolutia sau involutia masinii ( daca o va posta pe undeva) ;)

pacat !

Pai am inteles ca el vroia un schimb cu 17". si cu cine a vorbit, ii zicea sa schimbe rotile pe 18 cu cele pe 17 (care valorau 500E) :lol:
Jantele, pentru cine vrea niste jante pe 18,bune; necesita cauciucuri: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10733635.html
Vei urmari cu interes involutia masinii. deja am fost intrebat daca mai are gaurile pentru manere (sper sa se refere la cele din interior - maxim).

Din cate am vazut, masina face parte acum din OverSpeed! :lol:

B-61-KYS 06-01-12 14:35

citez din anunt : "Vand Jante: Rial 18 inch 4x100 vopsite electrostatic alb cu anvelope: Pirelli 225 /40/18.
300 euro sau schimb cu janta pe 15 sau 16 + diferenta "

cine stie! ce-ar fi sa ne uimeasca anul asta :) :)

ps. tot nu voi intelege cum sa circule cu asemenea masina, iarna !!

spike36676 12-01-12 22:38

Dupa cum se vede in ultimele poze cu GGD-ul cred ca a suferit si un accident (dupa nrul care e cam stramb...)

B-64-MVP 13-01-12 03:55

1 Attachment(s)
"ete" poza drace 8) ! ! ! de la poli de la loganari !!!

ggd_87 13-01-12 08:15

Quote:

Originally Posted by B-64-MVP (Post 4824073)
"ete" poza drace 8) ! ! ! de la poli de la loganari !!!

:lol: Asta e poza facuta prin 2008, chiar la inceput, dupa ce am scos loganu din service! :lol:

B-64-MVP 14-01-12 16:54

Dap dani, cam pe atunci e facuta. 8)

ggd_87 15-01-12 20:40

1 Attachment(s)
Hai k nu e mare diferenta fata de cum arata acum! :sad:

spike36676 15-01-12 21:02

Hai ca se mentine , ar fii bine sa ramana asa.:D..Vad ca baiatu' o tine curata...8)

Logan4ever 21-01-12 14:08

1 Attachment(s)
GGD, sau PUF cum e acum, o sa ramana la fel de intretinut si frumos cum era si pana acum. Va asigur ca noul proprietar are foarte mare grija de masina. Suspensia stock si jantele de tabla sunt doar de iarna. La primavara o sa fie iar low si probabil tot cu jantele pe 18. Deci nu va mai plangeti de cum arata acum masina. Iarna masinile sunt urate, dar primavara isi recapata frumusetea:D

O sa va tin eu la curent cu ce mai apare nou la PUF.

B-64-MVP 21-01-12 16:15

asa :D, asta vroiam sa auzim :) !!!! Se stie, toate masinile sunt urate iarna, in winter mode 8) !!!

Logan4ever 30-01-12 14:42

2 Attachment(s)
Acum e mai bine?8)

Sonny™ 30-01-12 14:50

Quote:

Originally Posted by Logan4ever (Post 4855317)
Acum e mai bine?8)

parerea mea nu e vorba sa dea mai bine sau nu, pentru ca la cum este afara, daca s.a ales sa se circule cu masina era normal sa se inlocuiasca jantele si suspensia pe timpul iernii...eu cred ca colegii de forum si fostul proprietar au vrut sa puncteze faptul ca ar fi bine ca masina sa fie ingrijita cum a fost de dan si sa se ai faca modificari unde este cazul si nu sa ajunga o epava cum au ajuns multe din masinile autohtone modificate si ulterior vandute unor oameni care au inceput sa vanda dupa ele si mai stiu eu ce....

sper ca nu deranjeaza pe nimeni postul asta...;)

Tweety_rzw 30-01-12 15:14

Quote:

Originally Posted by Logan4ever (Post 4855317)
Acum e mai bine?8)

Cat timp nu o loveste si nu se apuca sa vanda una alta dupa ea este ok !

La masina asta nu prea mai are ce sa ii faca,decat sa o ingrijeasca maxim,poate o alta culoare daca are proprietarul vreo preferinta ....in rest...e tare Golanul!

AnDrEiCa 03-02-12 15:25

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4855365)
Cat timp nu o loveste si nu se apuca sa vanda una alta dupa ea este ok !

La masina asta nu prea mai are ce sa ii faca,decat sa o ingrijeasca maxim,poate o alta culoare daca are proprietarul vreo preferinta ....in rest...e tare Golanul!

Culoarea e cam cireasa de pe tort la masina asta,de ce ar schimba-o?

ggd_87 03-02-12 16:04

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4862410)
Culoarea e cam cireasa de pe tort la masina asta,de ce ar schimba-o?

Pentru un simplu motiv: cand o sa inceapa sa vopseasca cate o piesa la masina si o sa vada ca nu o sa mai semene o piesa cu alta ... o sa o vopseasca pe toata.
Vopseaua e de la Subaru, dar in afara de culoarea de baza am mai adaugat eu cate ceva ... nu o sa mai aibe cum sa o nimereasca ... si eu am vopsit bara la un alt service si nu am reusit sa o fac exact ca masina!

_Cox_ 04-07-12 20:29

Ieri am vazut masina in Sinaia,cu jantele de aluminiu exact cum o stii.:D

ggd_87 05-07-12 11:49

Masina e in Azuga, am vazut-o si eu acum vreo luna.
Nu mai e cum era la mine, dar se mentine!
Am inteles ca este iar de vanzare! ;)

DragoshFRF 30-10-12 12:13

Masina am cumparat-o eu de la cel din azuga.are tot ggd la numar adik PH 15 G G D

am avut f mult de munca la interior,dar am apropiat-o.ma doare k 65c,codul ei de vopsea nu are nici o treaba cu nuanta ei care turbeaza noaptea.la primavara o sa o vopsesc integral pt k vreau sa arate k inainte.nu o sa merg iarna asta cu ea pt k la sinaia nu se dezapezeste deloc

ar fi f ok dak as sti procentul si codul celeilalte nuante de vopsea care a fost adugata in vopseaua de baza.cv d genul 1/2litri de vopsea la 3 litri de 65c.dak nu o sa ii bag niste turquaze in nuanta de baza de la subaru

are suspensia stock,dar in primavara va primi una H&R si o vopsea totala.inca merge super ok.eu eram adeptul nr de inmatriculare cu terminatie FRF,asa ma stie lumea,dar am zis sa pastrez acest mit

anvelopele pe spate erau la sarma si pe fata mai aveau un pic si explodau de batrane ce erau.acum e incaltata cu 4 Dunlop SP.I-am izolat fonic portbagajul pt k nu puteam sta in ea din cauza sunetului de la tobe.incet incet o sa o apropii .o s a pun cv poze cu ea...

andi_cimpean 30-10-12 13:46

Pari a fi pasionat şi acest lucru nu poate decât să mă bucure. Încearcă să-ţi concentrezi ideile într-un singur comentariu.

Ai nişte poze actuale?

DragoshFRF 30-10-12 15:58

o sa adaug maine niste poze cu ea,oricum arata mai bine fata de cum am luat-o.nici o aparatoare de noroi nu mai era intreaga si multe altele.nu va pot plictisi cu toate detaliile pe care le-am adus pe linia de plutire

B-64-MVP 30-10-12 20:45

Bravo dragos, se pare ca GGD-ul a ajuns in sfarsit pe mana unui pasionat ! ! ! Vezi vorbeste cu PSS-ul, poate te ajuta cu sfaturi ! ! ! Si sa o prezinti si pe forumul dedicat marci, logan club ! ! ! Respect !!!

DragoshFRF 31-10-12 18:26

nu stiu cu ce m-ar putea ajuta pss-ul.initial am vrut sa o cumpar pe a lui dar parca nu era relevant pretul.maine pun poze cu ea

DragoshFRF 01-11-12 10:32

5 Attachment(s)
astea sunt pozele cu GGD-ul in starea actuala

B-64-MVP 01-11-12 14:13

Myth Busted: Dacia Logan by GGD & PRO TUNING

Super, arata bine, chiar nu ma asteptam sa o vad asa in forma. Respect ! ! !

DragoshFRF 01-11-12 17:31

dak ii cobor garda la sol,si asata o sa si fac arata foc.vopseaua e ink in mintile ei.8)

DragoshFRF 01-11-12 18:05

cum pot avea si eu o pereche de stopuri ca si KYS-ul sau LOW-ul?ma gandesc k la baza lor stau unele stock si sunt handmade.dak gresesc ma puteti corecta,dar asa cv nu se gaseste de cumparat:???:

andi_cimpean 01-11-12 18:27

Într-adevăr, stopurile lor sunt homemede dar dacă ai banul, îţi poţi face şi tu o pereche. Pentru asta, trebuie să vorbeşti cu respectivii. :-)

Te-ai gândit la un eleron mai discret?

All times are GMT +2. The time now is 11:58.

- Copyright 2026 4Tuning