![]() |
Re: Libere Sau Grupe?
Pai ce sa traim si sa vedem? Ca e stabilit deja cum se face incadrarea in grupe! Vezi in posturile de mai sus! Nu are nici o legatura cu ce ai insirat tu acolo!
mai exact incadrarea se face dupa puterea motorului. |
Mamah cat ai scris bai LEX...DEGEABA...
Auzi la el "sa se uite organizatorii ce cauciucuri au pe jante domnii concurenti,sa simta (cu nasul,se afla intre ochi si gura) cam ce octan au benzinele domnilor concurent" CE simtzuri megadezvoltate ai tu de simtzi diferenta in reziduu ce iasa pe eshapament ? Ai vrut si tu sa ne arati cat esti de grozav,ca sti cum il cheama pe Diesel si pe Otto ! :D Inca nu mi so raspuns la intrebare ! Cum e delimitarea exacta a grupelor ?! |
nenea turbo,tu macar esti cinstit,toti stim ce poate masina ta.sunt unii care nu au curajul sa recunoasca anumite "imbunatatiri inocente'' si normal ca le convine sa se dea cu altii mai "micuti" dar care au aceeasi putere ca si ei in talon.
|
Atata timp cat isi pastreaza motorul si il modifica nu vad de ce ar intra la alte categorii ?!
Exista boxuri la diesel care duc masina peste 2 grupe dar asta NU conteaza...sunt banii omului,e modificarea adusa de el in deficienta rezistentei motorului.Deci totzi care modificam ceva facem un compromis care trebuie sa il rasplatim cu ceva...efectul SURPRIZA. |
Quote:
Quote:
Ex.: Se tensioneaza atmosfera pentru ca unu, altu are amaratul si mult prea cunoscutul "CIP-TUNNING".... Raspunsul e simplu... a investit pentru a castiga fata de cei de teapa lui.... Si apoi ce ai dorii tu (n.n.22 LEX) sa-l bagi intr-o grupa cu adversari egali ca putere (stoc din fabrica) pentru ca a investit bani si risca fiabilitatea motorului etc. E cumva VINA lui? NU! E MERITUL lui! Asa se poate ridica nivelul competitiilor de acest gen... SUNT SATUL DE MASINI STOC... Orasul e plin de ele.. Cei ce nu investesc, nu au dreptul sa comenteze.... Daca vor sa participe OK... dar de vor sa castige, atunci sa investeasca si sa mai lase invidia pe acasa...(PUNCT) |
Bravo Dog !
|
D O G inteleg perfect ce spui (faza cu competitia) ursuletul meu avea 130 de cai (by default) cu ce i-am mai facut eu (pentru ca si eu sunt satul de masini stock,ASA CA NU MA INTELEGE GRESIT!!!!!) ajunge pe undeva la 150-160 de caluti.in acest caz la inscriere BMW-ul tot 130 de cai are?
|
Si atunci ce-ti mai batzi gura degeaba !?
Nu iti este bine la Grupa de 130 ? Vrei sa ti-o iei muci de la Vti-uri ? :D |
sincer,ar fi misto intr-o grupa superioara:-P ...stai sa vezi ce diferential are ursu...:twisted:
|
Aaa,diferential manarit...penalizare,gata nu mai stam la discutii...ti iti calculam caii cu 1.58,ce mai atat ! :D :D
|
bnz: abia astept sa-ti vad "batrana" in actiune :twisted:
LEX: cel mai bine e sa demonstrezi pe pista ca poti urca o grupa mai sus :wink: PS: ne vedem la Oradea! |
Gabi,vine cinciu' vostru ? Eu nu am apucat sa il vad cum fuge !
|
Nu stiu exact. Ultima data cand am vorbit cu baietii, asa era vorba, dar acum nu pot spune nimic sigur. O sa ma interesez azi si postez.
|
ok,fie cum ziceti voi.show sa iasa! numa vremea sa tina cu noi,sincer nush,ce va fi... acum in Oradea ploua naspa.
|
Libere Sau Grupe?
Quote:
LEX poate nu stiai... DUMNEZEU e "racer".... duminica va fi o vreme de invidiat... aproape perfecta (ca sa zic asa).... Asa s-a intamplat mereu... |
da,vreme buna VA FI!!! pentru ca asta ne dorim cu totii!!!
|
Multi dintre cei care participa la curse si-au luat mashina special ptr asa ceva. Acuma daca eu am 130 de cai si mai fac ceva la motor si am 150, dc ar trebui sa intru la grupa superioara? Unde mai e FUN-ul tuning-ului de motor?
|
grupele sunt dupa caii din talon. Si osa fie comisie care sa se uite si sub capota. asa ca nu mai tensionati inutil lucruile va asteptam cu drag la aeroport, ploaia s-a oprit s pana maine dimneata si pista va fi uscata. grabiti-va sa fiti pana la ora 10 pe aeroport...si sa ne vedem cu bine, sa demonstreze fiecare ce are mai bun.
|
Am impresia ca vor fi citeva dueluri interesante miine !!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning