![]() |
oka...
cate modele de mercedes 300SL au fost fabricate?! |
m 300 sl gullwing sau alt model...???
e f important detaliul asta ps: un gullwing original costa acum vreo 1.200.000 $... deci... |
Production of the 300SL roadster and Gullwing coupe totaled only 3,258 cars for the first-generation SL line, designated internally as the W198 series. By 1957, a total of 1,400 units were produced.
according to http://www.germancarfans.com/classic...ercedes/1.html |
doar gullwing,.... pana aku nu ai zis cifra exacta :P :P :roll:
|
damn...iar stam mult..hai k rasp eu :D
au fost 1371 bucati mercedes sl300 gullwing...super masina!!! http://www.carfolio.com/specificatio...s/id/?id=61941 -> jos de tot akum o intrebare mai simpla :D care este coeficientul aerodinamic al unui.......oltcit ?! :D :D :D |
Re:
Quote:
|
0.35
|
nope
|
un incredibil 0.32?
|
0.42
|
neeeah...puneti o intrebare
raspunsu era: 0.388 .... |
care este diferentza dintre un compresor, un supercharger si o turbina?
|
Toate 3 fac acelasi lucru, dar sub actiunea a 2 factori diferiti: turbina -presiunea gazelor de evacuare, compresorul - lucrul mecanic al arborelui cotit, iar supercharger idem cu compresorul...eu asha stiu :wink:
|
da...dar turbo intra doar la anumite turatii pe cand kompresoru si superchargeru actioneaza tot timpul,fiind actionati de arborele cotit,cum a zis bogdan...
|
...cu completarea ca randamentul compresorului este mai mic la turatii mari... :wink:
|
pune intrebarea :P
|
Ashtept confirmarea lui 200SX... :wink: Poate nu este raspunsul cautat de el...
|
pune intrebarea ! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ok...pun...ce inseamna realezare?
|
realezare : se creste capacitatea cilindrica umbland la pistoane mi se pare... :roll:
|
stiu ca alezare inseamna ca bagi o piesa la strung si iei metal din ea. realezare, adica ma iei odata
am nimerit-o? |
E vb de motoare aici...esti pe aproape, dar nu la faza ca \"mai iei odata\"... :wink:
Alexius, rough definition, dar asha e... :wink: |
atunci pui la loc :P :lol:
|
Nu, e vb tot de \"luat\", dar nu \"inca o data\"... :wink:
|
realezare : posibilitatea de a mari capacitatea cilindrica prin cresterea diametrului cilindrului
|
Cel mai complet raspuns...Cu parere de rau pt ceilalti, DaBebeKid, pune intrebarea.. :wink:
|
pune careva intrebare?
|
scuze ca nam pus intrebare
va rog sa puneti voi ca nam idee |
Uitati o intrebare : Ce este unghiul de fuga?
|
ce chestie. ma uit la intrebarea asta perfect normala, stiu ce este unghiul de fuga, dar sa mor de stiu cum sa ma exprim in cuvinte.
sunt dus cu pluta. scuzati offtopicul |
asta e
|
Nu chiar, un indiciu : se refera la axa fata
|
Daca nu gresesc unghi de fuga=unghiul pe care il fac rotile in momentul bracajului cu axul longitudinal al masinii.
Gresesc? |
Unghiul de fuga e o marime geometrica a axei din fata care produce o revenire de la sine a rotilor la pozitia de mers inainte. Daca unghiul de fuga este schimbat (printr-un accident), apar forte neobisnuite in volan
|
Asteptam o noua intrebare.. :o
|
Intrebarea mea: DeFapT, Care Este FoLosul unei BuJiI?
|
Bujia da scanteia care provoaca explozia amestecului combustibil.
|
corect.... baga intrebarea :P
|
la ce folosesc spoilerele si eleroanele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning