![]() |
Re: challenges
cu pollul la hot rod nu se ami aude nik!?
|
1 Attachment(s)
Hai k imi pun shi eu un Hot Rod e facut demult.. da e dragutz.. :) (karicatura)
Ashtept pareri.. |
si sub forma de caricatura... perspectiva tot e aiurea... dar dragutz...
|
Quote:
|
la modu cum se vd fata... toata masina ar trebui un pic mai in stanga... deci tu ai partea dreapta(a masinii) mai lunga dekt partea stanga
|
e de la ei ma :D poate omu deseneaza afara..bate vantu ..se adapteaza si el :)))))
|
lks pls faci tu un poll cu hot-rod-urile...
si propun sa se organizeze un nou challenge pt a se intra in freehand usergroup :D idei alea alea... |
ideea nu-i deloc rea...propun o tema aleasa...cum a fost cea de la vt...ideea e sa fie accesibila tuturor dar totusi sa se faca si o anumita diferentiere...ma refer la ceva de genu ca nu orice caricatura sau mazgalitura sa intre in usergroup...;)
|
Quote:
ace ...eventual fa o lista ca sa nu mai uit pe cineva ..cum a fost data trecuta si sa iasa discutii dupa aia ...thnx |
ce trebuie sa fac sa fiu in za team ? :D
|
pai ..prezinta nishte lucrari ...unele bune ..si sa fie ale tale ..
|
ok... hai k o fac diseara, k acu plec afarik... la kt timp a trecut nu cred k mai conteaza acu cateva ore
|
uite lista lks : lks (:lol:), giubau_v8 (2 desene), yackone (2) , ad1, ace axel (:D), tase_astra, cassyus (3) si ak-zer
ms si spor la treaba... |
nu ma lasa sa postez lucrarile ma :(((((((((
|
dc nu t lasa?!
|
5 Attachment(s)
e bun sefu?intru?
|
maf dacia aia cu 2010 strica tot ... scoat-o ... e oribila ... parerea mea
|
stiu k e naspa:) ce sa-i fac? nu are rost sa o mai repar...... fac altele... fac spate-lateral la z4 la ora actuala.............. deci intru sau nu in echipa asta ?
|
Pai cand vezi si tu ca e nereusita ... nu o mai posta ... eu asa fac ...
|
lol :) am incercat ceva la ea , nu cont, totushi nah... da`o draq de acum.......... lks ma bagi in echipa sau nu? .......... yo mai lucrez la masini da nu le mai postez aici :))
|
pana la urma se face poll-ul cu hot-urile???:?: ;)
|
pai.... nust :)) trebuia sa il faca lks... dar cred k e ocupat :P
|
cand e gata poll-ul.. pot sa mai fac un hot rod pana atunci? :-) :?:
|
vroiam sa fac eu o surpriza sa fac pollu ... dar mi-e km lene... cred k ai timp sa mai faci unu ... dak ai kef :D
|
cine vrea sa participe la un concurs de freestyle (Adik poti participa cu ce desen vrei tu) asta e linku :
http://z4.invisionfree.com/darkdesig...?showtopic=523 pt a posta trebuie mai intai sa va inregistrati ... unii dintre voi kre au mai accesat forumul din semnatura mea, au deja user... bafta...si sper sa n vdm acolo :D |
Re: Challenges
Propun un challenge pentru re'styling TRABANT2.cum credeti ca ar arata un trabant versiunea 2006;construit cu ajutorul tehnologiei actuale
|
Re: Propuneri/Challenges
wow..interesant ..cred ca o sa ma bag si eu :D
|
un termen limita ceva?! poate ma bag si eu, dar nust cum o sa il scanez sau sa il pozez
|
desene pentru mustang gt 500
este cine care poate sa faca un mustang gt 500 mai fain ca designerii americani....[IMG]D:\Cestar\desene[/IMG]
|
mai incearca sa pui poza o data :)
|
el a incercat sa puna in loc de url "adresa" din calculator
mai intai uploadeaz-o pe imageshack.us |
cred k ma bag shi yo la trabant "2" sa vedem c o iesi
|
dak vrei sa t bagi la concurs.... spune p topicul respectiv...
https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/21931-challenge-3-restyling-trabant2-006-a/page-2.html |
vreo idee pt un nou challenge!?
|
Pai cred ca mai intai ar trebui sa se termine cu challange-ul care este in curs ... Apoi sa se vina cu propuneri noi ...
|
dc... mai are cineva de pus desenu!? :lol:
|
idee....un off road extrem...eventual un monster truck..ce parere aveti?
|
Hmmm .... Mie nu prea imi place cum suna:D
Mai bine un jeep sau suv ... dar un monster truck nu prea ...nu prea ai ce desena la un monster truck...:D |
vreau sa te contrazic....ar fi f multe detalii pe la suspensii si in plus ar interveni imaginatia la caroserie...poate sa arate si ca un sarpe:) nu se supara nimeni
|
Eram sigur ca de suspensii ai sa spui ... :D
Daca se accepta ideea din partea mea sa se faca ... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning