![]() |
Re: GR 01 NVN
Mai jos nu o lasi ?:D
|
frumos da pe masina tablele astea late,dar ai facut o tiganie mare cu vopsitul ala,puteai sa izolezi si tu anvelopele alea ca uite ce urat se vad asa vopsite.
succes pe viitor |
7 Attachment(s)
_bj_ daca ai vedea ce drumu am eu de facut pe aici nici 1 cm nu ai avea curaj sa o lasi....dog99 acu eram si eu nerabdator si de aia le-am vopsit repede,oricum a inceput sa se duca vopseau de pe cauciucuri....aXXo am facut cateva poze sa vedem daca te prinzi de ceva:D
|
2 Attachment(s)
bag si doua poze cu niste achizitii.....:D
|
2 Attachment(s)
da repede dispare functia edit...:sad:cam asa arata:D
|
Incearca sa le speli si poate ai putea inlocui materialul , totusi sunt rupte !
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Design-ul seamănă dar nu se potrivesc. Au fost făcute special pentru Dacia 13xx. Ontopic. Foarte faine feţele de uşi. Cāt te-au costat? |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cine ma poate ajuta si pe mine cu niste proiectoare cibie sau ducellier...contra cost bineinteles:lol:sau macar sticla galbena:D
|
2 Attachment(s)
:lol:am vazut masina parcata la Carrefour depozit in Bucuresti
lucrezi pe acolo ? ;) |
Quote:
|
nu lucrez, doar am trecut cu varu' meu pe la voi
el aduce marfa de la Agriro la Carrefour poate mai ajung si eu pe acolo mai vb;) |
aaaa....legume si fructe,mi-am dat seama dupa cum e facuta poza ca de la departamentu ala este...vorbim ca imi place sa imi fac prieteni:Dcand ma vezi fluieri,strigi dupa mine....:lol:
|
florin_vily pt mess si mai vb
;) |
6 Attachment(s)
am mai umblat putin pe la asta mica astazi...am sters vopseaua de pe cauciucuri...si bibilit putin pe la motor:Dsi niste leduri albastre la bord ca tot le-am primit degeaba:lol:
|
Dacă vrei să remediezi bara aia īn locul īn care ţi s-a tot scurs benzină, ai putea īncerca cu nişte cremă neagră de pantofi.
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ma lasati sa bag 2 pozici cu ea?:D
|
:D Frumuşel a ieşit dăciuca ta... simplu şi cu gust (şi aşa īn continuare)
Quote:
Ehh, acest lucru implică puţintele costuri şi cānd vei fii pregătit, mai revii atunci. Numai bine! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nui cine stie ce..da macar am mai facut ceva la ea(defapt am mai luat ceva):rolleyes2
|
Bara aia spate, la cum este tăiată īşi doreşte o finală potentă! 8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cer si eu niste pareri daca vreti...daca tot o fac de ce nu asa ca nu ma costa mult!:-Pvoi ce spuneti?
|
Quote:
Pana la urma e masina ta,nu a forumului si o faci cum doresti. Din punctul meu de vedere e super ok asa,chiar daca e in stadiu de proiect. |
Salut . Imi poti spune si mie cum ai decolorat stopurile ? Frumoasa masina bafta .
|
Ceea ce vezi tu,e un simplu VT:D.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca o faci neagra esti idolul meu:P....
si eu as vrea sa o fac neagra,dar nu sunt sigur... sunt multe dezavantaje,in primul rand trebuie sa ai tabla dreapta pe ea fara nicio indoitura,la mine capota are 100 de denivelari in rest e ok,vara te prajesti asa lejer in ea de nu iti vine sa crezi si e pretentios rau negru,la pete la praf...in rest e da foarte smechera culoarea asta pe dacie...ii mai pui si o folie pe geamuri si s'a terminat smecheria:D |
zice bine Razvanell
parerea mea e k merita schimbarea, k doar nu stai toata ziua in masina si oricum te coci vara in orice dacie;) |
Quote:
Parerea mea e ca da bine negru pe dacie dar culoarea in sine este extrem de pretentioasa dar rezultatul final e demential8) P.S. mai umbla putin la suspensie ca e prea capra:D dupaia sa vezi rezultate adevarate |
1 Attachment(s)
Parerea mea e ca ar arata mai bine negru lucios decat mat:twisted:
|
5 Attachment(s)
mersi baieti,cred ca va ramane negru lucios...matul nici mie nu imi place:Dnu o voi colanta deoarece e scump,am intrebat orientativ si mi-au zis decat ca pretul incepe de la 700 lei:???:asa ca o voi vopsi.....azi am terminat si eu stopurile spate:-P
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
Frumoasa dacia :D..dar nu iti plac mai mult stopurile originale ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning