![]() |
Re: Folii auto LLumar, omologat R.A.R. + colantari auto - Deva !!!
upppppp
|
uppppp
|
uppppppp
|
Quote:
o zi buna.... |
Quote:
Ce vrei ... sa-i aduc omului pe cap OPC-ul? Politia economica sau Garda Financiara?...Ti-ai adus aminte acum dupa cateva postari de "upp" ale lui sandor ... ca mai aveai ceva de spus ... sa-ti dai importanta... Bravo tie ... sa te bucuri de el ( de autocolant vorbeam..) Eu unul am zis ca sunt nemultumit si cred ca am aratat (destul de evident) si de ce nu sunt nemultumit de serviciile acestei firme. |
Era dragut din partea firmei daca te invita la atelier si iti schimba folia din partea casei. Un fel de garantie, sau ceva de genul.
|
Daca ar fi fost asa as fi fost primul care postam pe forum sa-i laud si sa le multumesc si sa le fac reclama ca poate mai castiga ceva clienti ( si cu criza asta un client in plus nu strica, nu?); asa nu pot decat sa spun ca mi-am luat "teapa" si sa recomand si altora sa fie atenti la astfel de firme si la astfel de prestatii.
|
Quote:
cat e paguba,ca-ti dau eu banii inapoi,ca sunt prieten cu baiatu' care pune folii,si m-am saturat sa vad cum arunci cu caca in ventilator zii cat e paguba si lasa un nr de tel ca-ti aduc eu banii |
sanatos sa fi si tu si amicul tau, cat despre caca, caca e lucrarea facuta de el, eu n-am facut decat sa aduc argumente (cum mi s-a cerut de catre ceilalti colegi de pe forum) in rest (daca ai fost atent) n-am adus injurii, n-am adus nici un apelativ asupra omului, nu l-am jignit, si m-am referit strict la calitatea lucrarii. Cat despre bani , cum "orice scoala costa bani"; am invatat ca pe viitor sa ma feresc ...N-am nevoie de despagubire si raul facut a fost deja remediat; insa poti sa-i transmiti amicului tau ca pe viitor sa fie mai atent la calitate...
|
Cat o fi sau nu on sau off topic ma bag si eu in vb. Am fost acuma 2 sapt la tipu respectiv pe motivul ca am vrut sa pun folie pe geamuri la masina si mi-a spus ca face 420 lei si vroiam sa colantez si ceva din interior. Ce-i drept am fost doar sa intreb care ii pretul pt foliat si cand am intrebat de colantat interior a zis ca nu se ocupa cu asa ceva numai exterior.
Deci zic asa....din reclame si din vorbe si din lamurirea personala "tipu de la Llumar" asa cum il stie toata deva....se ocupa 90% cu colantat exterior. Deci...eperienta mare e mai mult acolo. Pana acum la interior am vazut un volan M3 colantat si interioru' la usi la doru_s....in rest nu am vazut alte lucrari interioare,dar daca mai exista....mea culpa La orice lucrari deastea....G A R A N T I E frate....si evident ceva tzapan nu povesti ca tot schimbam la ha' folie. |
nui frumos baieti ca suntem colegi de forum... ce dumnezeu, doru o fi fost baiatu incepator sau sa nimerit la tine folie mai slaba nu e neaparat firma proasta, nu va mai certati ca sunteti mari si nu sta fain:) o zi faina
|
7'uppppppp
|
uppppppp
|
upppppp
|
uppppp
|
o bila mare neagra si din partea mea pt domnul care pune folii pe geamuri si infoliaza masini, uneori uita ca se ocupa de asa ceva...paguba de vreo 10 milioanein la mine...si aici intra vopsit capota,incercare de a polisha farurile...pt ca dansul nu stiu cum face dar cand decupeaza autocolantul il decupeaza direct pe masina...si cum e criza cutterele sunt cam scumpe si nu le schimba si na omul trebuie sa apese cat mai tare...pana intra in lac si ajunge la vopseaua propriu zisa...tare nu....si uite asa,doar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul..
|
Daca ai factura poti sa-l dai in judecata. Dar banui ca nici tu nu ai primit - traiasca evaziunea fiscala.
|
Quote:
|
Pai pune-ne niste poze, sa vedem si noi cum se lucreaza.
|
Quote:
|
E bine că scrieti si aici părerile si ce ati pățit. Eu sunt īn căutare de firmă pentru a pune folie īn jud. Hunedoara. Am auzit de el si eram hotărāt să merg acolo. Dar după ce am citit ce au pătit altii mai bine merg īn alt judet unde ti se oferă si chitanță si garantie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning