![]() |
Re: E36 - coupe tex
am gasit la un prieten care si-a lovit e36-le cu motor de 2,5 ''admisie,calculator,injectoare si debitmetru.pot sa-mi pun astea toate pe masina fara modificari pe la strungari cu flanse si alte nebunii? dati-mi un sfat,o parere daca merita!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
un e36 f frumos...l-am vazut ieri un afumati daca nu ma insel parcat pe dreapta cand te duci spre doraly ....felicitari si ai grija de ea !
|
ce ai facut liviu cu masina ????:D
|
Quote:
|
Quote:
|
am vopsit pleoapele in culoarea masinii! nu-mi mai merge aparatul foto sa pun o poza!se vad mai bine rosii decat colantate!
|
cand am prezentat masina pe forum, credeam ca aici sunt adevarati iubitori ai marcii BMW,acum am vazut ca de fapt sunt unii care-si prezinta masina numai pt a fi laudat,slavit si preamarit care atunci cand nu-i convine ceva sare de cur opt metri ca a avut cineva dintre noi[astia mai parliti] tupeul sa-i critice masina care nu-i masina,e scula Romaniei!! cele mai multe sunt BMW-uri ingrijite,n-am vazut unul care sa ma arunce de pe scaun!
|
Quote:
|
Quote:
|
dar nu inteleg de ce unii aleg faruri aftermarket ca mi se par proaste, nici eu nu am lupa in faruri dar mai astept pana sunt bani de unele originale .. ale tale ti se pare ca lumineaza bine ? si nu s-a ars nimic pana acum ?
|
Quote:
|
Bat binisor farurile,am mers eu ku masina noaptea...dar bateau si mai bn inainte sa puna folie pe ele,atunci chiar mie unul imi placeau kum bateau!!!!
|
Apropo de pleoape au iesit super tare si da mult mai bine vopsite culoarea masinii decat colantate...parerea mea!!!
|
cumpar suspensie reglabila pe inaltime fata\spate!
|
noua!
|
Ti-ai pus suspensie?k te-am vazut pe strada si asa mi s-a parut?????park era mai joasa dekat de obicei!!!!!puuup
8) |
Team vazut prin zona pe la Bucur-Obor e frumoasa rau masina arata de nota 108):D
|
Quote:
|
Quote:
|
urca si tu cateva poze ... :D
|
fratele meu mare finete :D:D:D pune poze :D :peace::peace:
|
hai cu pooozeeeleee liviiiuu.....
|
tocmai ce se futu aparatu' foto! maine chit ca-i fac poze de buletin si tot''urc'' cateva poze aici! pana pun pozele vreau sa va spun ca-i sade bine,sta bine pe sosea si ma zdrangane al dracu de bine!! aaa,merci inca o data Caius!!
|
Quote:
|
cateva poze,noaptea! fac maine unele fromoase!!
|
5 Attachment(s)
astea sunt!!
|
Pe burta...exact kum iti doreai si plus de asta da grav!!!!!!
|
maine,adica azi ma duc la vulcanizare,dau rotile de pe fata jos si-i mai dau''drumu'n jos putin''! cand sparg bara va anunt..
|
Dak nu se sparge rau sa ma anunti k si asa vreau bara de M...:D
|
Quote:
|
fa si tu ca tot omu' niste poze pe lumina ... :lol:
|
Quote:
|
te-am vazut azi la pranz pe colentina la intersectia cu fundeni, tu mergeai spre centru. arata mult mai bine pe viu decat in poze! felicitari! sa ai grija de ea. nu de alta dar... si ea are grija de tine :lol: succes! si asfalt uscat :twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning