![]() |
Re: Bikers `ramnicu valcea`
haideti cu poze cei pasionati de 2 roti.
|
5 Attachment(s)
Cateva de pe Transalpina.
|
3 Attachment(s)
..........proiect nou...Yamaha R1 Model 2008
|
3 Attachment(s)
Under Construction!
|
Quote:
|
Quote:
In maxim 7 zile,VL 28 VIS,iese de la ``coafor``...In proportie de 95% va fi gata(restu` de 5%,depinde de rapiditatea cu,care ajung accesoriile) .....si...ca sa fie treaba facuta 100%,posibil sa-i aduca Mosu` si o instalatie NOS..asta ca sa nu vorbim,vorbe.. |
13 Attachment(s)
...Daca tot suntem la capitolul: Sa nu vorbim,vorbe..hai sa intarim cele spuse...
|
Cineva ar trebui sa isi schimbe useru...sa treaca de la 6 la 1....asa ca dai bice mestere si hai cu pozele!!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Baby back home.... |
Am dat startul la cazaturi pe 2013...:)
|
Te am vazut acum 2 zile cu ea , suna bine rau :). Asfalt uscat !;)
|
4 Attachment(s)
....Ca tot vorbeam de modificari..Hai sa ma dau putin `mare` ...
Modificari aduse motorului:Axe cu,came YEC,Arcuri supape YEC,Garnitura chiulasa mai mica in grosime,Bujii,Furtune Samco,Capace protectie GB Racing..Putere: + 200cp Asta ca sa nu zica lumea ca vorbim,vorbe:) |
Quote:
|
Quote:
|
...revin cu noutati..:)Mansoane schimbate,puse din cauciuc pt un grip mai bun,mosorul acceleratiei schimbat,pus de Yamaha R6 model 2007 si am obtinut o acceleratie cu o cursa sensibil mai scurta iar perioada de franare cand se inchide gazul este muult,muult mai eficienta..
...si...cam asa se prezinta bestia pe strada https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater |
Quote:
|
Quote:
:) Nu crezi ca ieseam mai ieftin daca montam un Power Commander,asa cum fac majoritatea? Ai cumva idee cat costa modificarile aduse motorului meu? Iti doresc o zi placuta! |
Quote:
Nu am idee sunt incepator in domeniu moto nu am tunat motociclete.. eu doar am intrebat de cai exact ca dovada. Am avut cbr , iar la primavara ma tenteaza sa iau tot miar sa iau un r1. din ce am tot citit pe net,,,r1 model 2007-2008 are la roata 153 de cai iar motoru ar scoate 177 din fabrica. Am vorbit de cifre mai exacte. Eu nu am zis ca nu are CERT. am zis ca nu cred, sti ca in lume sunt multi Toma Necredinciosu. Am intrebat doar daca poti sa ne arati exact cu cifre ce inseamna acel 200 plus obtinut din acele modificari.Si scuze daca te-a deranjat intrebarea mea ! |
Quote:
Poate acum intelegi de unde! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning