![]() |
Da mah verde era... nu stiu cum de mi-a ramas mov in cap... probabil ca era prea intuneric afara si nu vedeam bine de masina ta :lol: :lol: .. in seara aia era curata si stralucea.. :lol: :lol: :lol: :P :P
|
asa e!
hai mah ca ti-ai dat si tu seama ca masina mea e superba!Sunt B 69 REEEEEA! :twisted:
|
8) :P
|
mie imi plac passaturile de politie cu FWT la numar... ;) :crazy:
k sa fiu in spiritul discutiei :roll: |
Re: asa e!
Quote:
Aproape la fel ca tine de superba!Aproape da??????? :wink: :wink: :wink: |
da... dar soferul face masina sa fie superba,da?! ;)
Ema..k suntem pe topicul asta,nu ai nimik de zis?! :lol: |
Lingailor... :lol: :lol: :lol:
|
hmmmmm
bogdane esti insurat frate! te inteleg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:wink: :wink: :wink: :wink: maryo dreptate are
|
vreau si eu o poza cu Ema :lol: :lol:
|
Esti minor.. n-ai voie :lol: :lol:
|
:chainsaw: :hahano:
|
baieti.. de azi.. nu mai agat!!! :twisted: Ma las agatata!!!! :google:
|
ce dai ca sa primesti poza
ca esti minor si nu vreau sa am probleme, si singura pe care o am este una de la 2 ani si e nud:)) |
Re:
Quote:
|
Ema daca vrei le dau eu filmul ala care l-am facut la munte! :D :D :D :D
|
Io-s major :P
|
Re:
Quote:
|
SpeedeR si Maryo merci pentru compliment.Am inceput sa ma umflu in pene.
|
Fetelor mai aveti de trait ceva anisori sa cresteti si abia pe la 19-20 de ani o sa stiti ce vreti ... atunci o sa puteti zice tot ce ati zis in posturile anterioare.
si chiar ... crezi ca daca ma \"faci\" la stop gata mai agatat? oricare dintre noi am zice uite la nebuna aia si... cu asta ramai :D ;) |
Amin...
Degeaba arata fratzilor bine o romanca daca dupa ce o agati sau te agata ea pe tine iti dai seama ca e mai tolomaca decat prevede legea... Asa ca numai aia disperati dupa \"didibao\" s-ar infige la savarina fara sa-i intereseze ce are sau daca are romanca in cap. Recunosc, acum eu fac parte din acea categorie disperata... Vreau acasa !!!!!!!!!!!! :( |
Ce Hondare, sunt cam urate americancele, este?? :lol: :lol: :lol:
Piry, Ema are 21 ani... :lol: :lol: deja a cam trecut de varsta limita impusa de tine :lol: |
Si sa-i uram multi-nainte!! :D
|
care vrea s-o vada pe ema :D sa dea noaptea ture d magheru , sigur o vede, nu aveti cum sa o ratati ... lanos , daewoo lanos , gri , ulx :D succes
|
bine santos!da detalii despre mine!asa faci tu ma descospiri? 8)
|
:suspiciou :chuckel:
|
Re:
Quote:
|
sper sa nu am urmaritori, totusi! Acum ma reperati usor :lol:
|
adik :twisted: NE :twisted:
|
da mah eryka, adica ne repereaza usor
|
k tot vorbim la topicul asta :D ia spuneti voi kum agatati :P :P :P :P
si ce fel de baieti agatati...k sa nu fim offtopic :P :P: P |
hmm... dar ce esti asa curios ??
noi agatam ce vrem :lol: |
SpeedeR, cand o sa vezi pe un Lanos argintiu , care se plimba pe macheru, cu un \"Boys Wanted\" pe luneta atunci sa sti ca s-a iesit la agatat.Si sa sti ca prinde!
|
Ema,nu le mai da idei, poate iti pune vreunu pe luneta un mare stiker cu Boys Wanted :lol: :lol: :lol: ... si cand se baga in seama zice ca s-a luat dupa ce scrie pe masina :) tehnica smechera de agatat :wink:
ps: aveti colagen in buzele alea albastre? :lol: :lol: |
Desi nu cred ca aveti tupeul sa faceti asta cu \"Boys wanted\", in eventualitatea in care o faceti, sa vb si cu aia de la Politie sa-i avertizati ca circulatia va fi blocata in centru intre orele x si y, cat stati voi pe strada... :mrhappy: :mrhappy: :weee:
|
SpeedeR : Sebastian Loeb intr`o Impreza WRC :dribble:
E combinatia super de barbat-copil.. :oops: Si are asa o fata de prostanac si timid ( la suprafata ca pe proba numai timid nu e :oops: ) http://rally.racing-live.com/en/ :evil_laug :evil_laug :evil_laug Si are okii albastri..si face gropite... :oops: Cam genul asta de baieti imi plac mie... :evil_laug :evil_laug :mrhappy: :dribble: |
MAh bogdane.. ce sa zic.. aia cu Boys Wanted chiar o au pe masina... de miercuri dak nu ma insel... am vazut-o cu ochii mei :shock:
|
si eu ieri :D :D :D
mai e aia ku lollipop.... ;) aia care dau ture stiu dc :yes: ce secretoasa esti,mey Eryko :giggle: Carmen: mie imi place doar de subaru impreza wrc... dami una si o sa fiu fericit :crazy: |
Nu nu! Cum sa ti`o dau tie?! Si io ce fac?! :evil_laug :evil_laug :evil_laug Si acum sincer, l`as prefera gagic pe Subaru decat pe Sebastian :mrhappy: :mrhappy: I like Sebi, I LOVE Impreza :woowoo: :woowoo: :woowoo:
|
Barbatii de fapt cum agatza?
Foloseste cineva masina?:), sau mai bine vorba dulce si etc..? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning