![]() |
Re: Dacia 500 Lastun
oricum arata bine in poza, pacat ca nu si in realitate :(( ...sper s-o repari...ca mno..
|
tare ciudata... no comment.. sa vedem ce iese in final.. sfatul meu.. gaseste sfaturi profesionale.. macar/// daca o vrei sa o construiesti tu... :)
|
in poze arata bine, in realitate faci infart...sper bubule sa nu-i faci poza cum arata asta seara...lasa poza aia...:D oricum maine pe lumina mai vin o data sa vad daca chiar asa nasol arata ca asta seara...iti aduc si niste diluant :d
|
ce nervoasa e cu prizele alea din capota :lol: .......e urata nu-mi place :P
|
in poza arata bine fata de realitate, o distrus-o cu umpic de vopsea...asta seara...sper s-o vopseasca toata capoza, de-o lasa asa...ii chiar nasol
da arata mijto ii luminat motoru, in rest ii ok, lumini prin usa...pentru asemenea masina arata bine...mie-mi palce...oricum zici ca-i ceva fiara din aia super-exra agresiva :P |
si eu am zis sa nu o vopseasca verde cu "pensula" dapai acuma nu pot sa il oblig ....
|
io zic sa o vopseasca de camuflaj
ca ar da bine pe cutuitza asta mika ;) |
io zic sai scoata prizele alea de pe capota...shi vitrina :D
|
Quote:
|
Quote:
Cum sa le scoata,ca trebuie astupate? Si daca face asta cum se mai raceste intercooleru' ala? Inainte sa bagi flexu pe capota te documentezi,cauti modele,cind le gasesti le experimentezi si apoi dai cu shpanu'.Ce-i taiat,taiat ramine.:( |
Quote:
bubule...tre sa trec pe la tine sa vad ce ai mai meshterit shi sa te bat cu capu de prizele alea de aer :D:))...glumesc shi io |
o sa se repara nu va faceti griji :)))))))))))
|
Quote:
|
abea asteptam sa vedem noul volan
bubule baga mare |
1 Attachment(s)
Quote:
=P~ |
ba cam nasol arata masinutza!!
mai bine ne-o vindeai mie si la nuiu=))) |
mereti ma ca este una pe Bucuresti si mai este una la fier vechi ii completa acolo pe masinistilor daca stitzi unde ii aia daca nu dorin_sebastian2005 pe yahoo si va duc eu acolo .....;)
|
fara suparare da cam uratica masinuta aia
capota aia nu are ce cauta pa masina si prin "oglinda"aia ce se vede??? un motor de stergator??? |
:) electromotoru :P
|
k pOOla!!!!! ..... io zic sa te gandesti la ce sa renuntzi .......ori la prize.......ori la geam :))
|
in orce caz nu o sa ramana asa :d
|
vedem...pana una alta exista :P
|
dute ma si da-i la smoke 1 mil sa-ti faca un proiect pe foaie din 3 unghiuri sa stii cum o sa arate si sa stii ce sa faci....ca asa pe incercate te arzi tare, pierdere de timp si bani si muncesti degeaba
|
Quote:
|
ma io zic sa isi adune bani si sa o duca la smok sa ii faca ceva frumos..... daca nu vindeo la mine si la nuiu;)
|
o sa fac cumva sa fie bine
:)))))))) deja am mai desfintat pe acolo cate ceva :D |
Caut anvelope ptr. LASTUN.
|
am vazut buburuza in fata la Transporturi . la liceu . :)
arata bine :D |
nu merg de tico?
poi daca acoloi la scoala :P |
Quote:
puntile din spate si de contraaripile de fata. Noua legislatie nu permite schimbarea tipului de anvelope. Oricum multumesc pentru raspuns. |
Quote:
auzi astai id meu de mess bubu_dom intra si iti zik unde gasesti cauciucuri ;) |
frumoasa masina pacat ca nu se mai fabrica
|
Quote:
|
|
o fost faina la vremea ei, acum se folosesc maini cu multi cai putere, dar gusturile nu se discuta.Oricum e mai faina decat un TICO :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai pun ceva poze mai noi :rolleyes2
|