Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico B-99-SAA (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/174314-tico-99-saa.html)

SKR* 05-06-10 21:36

Re: Tico B-99-SAA

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3418911)
frumos tico :D,si jantele sunt super.la tico nu merge facut un swap dp alt daewoo ?.te-am zarit si la vitantis azi 8)(tipu cu 100nx)..ai avut noroc ca nu te-au oprit si pe tine gaborii azi :|

Uite si 2 poze de azi :lol:

https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ml#post3418266

NXdev 05-06-10 22:11

aveati si niste fete pe langa voi azi parca nu:>?

B-99-SAA 05-06-10 22:29

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3418911)
frumos tico :D,si jantele sunt super.la tico nu merge facut un swap dp alt daewoo ?.te-am zarit si la vitantis azi 8)(tipu cu 100nx)..ai avut noroc ca nu te-au oprit si pe tine gaborii azi :|

mersi de aprecieri. motoru e cam ultimu care l-as schimba, momentan astept finante pt altele... o sa vedeti la timpu potrivit...:lol:
legat de politie... era agentu la semafor cand am plecat, eram a 3-a masina. l-a oprit pe cel din fata mea, cu un corsa c rosu, desi nu-mi dau seama de ce ca in afara de capota neagra era tot stock. poate n-avea centura...

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3418961)

da man, mersi! vroiam sa te prind p-acolo, sa arunc si eu o privire la tine in "portbagaj" :shock:

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3419054)
aveati si niste fete pe langa voi azi parca nu:>?

eram cu un tovarash, si cu sormea. atat.

NXdev 05-06-10 22:46

incerci un clean look gen ghetto :D?sau tot ramane surpriza viitorul?

B-99-SAA 05-06-10 22:59

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3419134)
incerci un clean look gen ghetto :D?sau tot ramane surpriza viitorul?

pai la ghetto am vrut sa merg pt bad-boy, dar l-am facut cu altcineva... mai ieftin, si e tovarash cu mine, am mai prins meserie :lol: scrisurile de pe spate le-am scos (dar a rams o urma vizibila, erau abtipilde:oops:), mai ramane sa scot bandourile ca sa fie tot tacamu clean, dar asta cand o voi vopsi/colanta. sincer sa fiu, am urmarit forumul cam un an pana sa-mi prezint masina, si am observat ca asa e cel mai bine, sa taci si sa faci, scoti la iveala doar rezultatul final. intr-adevar, cand ai nevoie de un sfat/parere intrebi, mai tii cont si de ce zice lumea. ce sa zic.... astept finante noi :D bafta.

NXdev 05-06-10 23:10

ai mare dreptate cu forumul :P
succes :D..daca ii scoti bandourile?nu le si astupi ? sa nu arate aiura colantata?

off: cat ti-au luat baietii de la ghetto pentru badboy?

B-99-SAA 05-06-10 23:23

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3419181)
ai mare dreptate cu forumul :P
succes :D..daca ii scoti bandourile?nu le si astupi ? sa nu arate aiura colantata?

off: cat ti-au luat baietii de la ghetto pentru badboy?

ba da, asta e problema ca daca le scot le astup, si trebuie vopsit acolo, si cat dau pe vopsit 4 usi, colantez de doua ori masina. nu arata aiurea colantata, ba chiar marfa :lol: oricum intai se finiseaza tot, abea apoi colant... dar ti-am zis, mai e drum lung pana acolo.
bad-boy nu e facut la ghetto, acolo am vrut prima data sa ma duc dar m-am razgandit. la ghetto imi lua 60 euro (acum poate s-au schimbat preturile +/- ), eu l-am facut cu.... mai putin.

Fireburn_03 05-06-10 23:37

2 Attachment(s)
uite 2 poze cu masina ta de azi :P

aXXo 06-06-10 22:09

Liviuuu, de unde ai cumparat autocolantul???
Eu nu am gasit pe nicaieri in bucuresti....

pustiu_FUG 07-06-10 09:49

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3421268)

vitan, baieti pe 4tuning...

asa, cat despre autocolant toata masina, este ceva m-ai dificil, momentan si eu m-am blocat. Autocolantul pe monstra sau cand il vezi pus pe capota, o aripa o usa etc, arata:evil:, dar cand incepi sa o faci mai mult nu prea mai trage la mat deloc, nustiu de ce:(, probabil un mat adevarat la ca la loganul KYS are alt cod, nu cu 6xx..

bafta la tico style :lol:

B-99-SAA 07-06-10 10:24

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3421268)

Man, eu am luat cu tot cu manopera, de la DCM Design. Vezi ca au site! Si daca ti se pare scump asta cum am eu asa texturat, vezi ca mai au si alte modele, sau chiar negru simplu mat, si e mult mai ieftin. Cel mai bine faci bad-boy si cand vii la ei ti-l si pun!

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3422115)
vitan, baieti pe 4tuning...

asa, cat despre autocolant toata masina, este ceva m-ai dificil, momentan si eu m-am blocat. Autocolantul pe monstra sau cand il vezi pus pe capota, o aripa o usa etc, arata:evil:, dar cand incepi sa o faci mai mult nu prea mai trage la mat deloc, nustiu de ce:(, probabil un mat adevarat la ca la loganul KYS are alt cod, nu cu 6xx..

bafta la tico style :lol:

Mie-mi place cum arata mat, ideea e ca nu o voi face eu (colantarea), deci o sa fiu linistit ca iese bine :D Sincer, mi-ar place sa iasa si la mine ca la KYS... Mersi de urari! si tie la fel :D

B-99-SAA 12-06-10 12:35

9 Attachment(s)
Saptamana asta am cumparat alta baterie, cea veche m-a lasat de tot din pacate. Ce regret e ca nu am luat una mai mare, dar eram presat de timp pt ca aveam nevoie urgent de masina. Ieri am facut putia curatenie, si cateva poze la repezeala....

SKR* 12-06-10 12:45

Unde gasesc si eu covorase d-alea :shock: ?

B-99-SAA 12-06-10 13:21

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3435470)
Unde gasesc si eu covorase d-alea :shock: ?

Carrefour Colentina, 30 lei. E mocheta, nu cauciuc... Sunt super bune!

SKR* 12-06-10 16:35

Ma duc in seara asta sa le iau, merci frumos :lol:

matheo66c 17-06-10 17:50

Salut..da da..te stiu.:lol:..te-am remarcat dupa stopurile albe..interesanta ideea...drumuri bune si spor la modificari vecine :)

B-99-SAA 18-06-10 08:47

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3448334)
Salut..da da..te stiu.:lol:..te-am remarcat dupa stopurile albe..interesanta ideea...drumuri bune si spor la modificari vecine :)

mersi! poate ne vedem intr-o zi p-acolo, vreau sa vad si eu golanu live :lol:

B-99-SAA 20-06-10 13:33

Astazi vin cu o veste trista.... Ieri am fost la service, in speranta ca voi afla ce anume scartaie (am cumparat unul din suportii de motor, dar acela nu facea zgomot). Se urca pe rampa, apoi vestea ca... e planetara dreapta dusa de tot. Dar nu acela era zgomotul... ci un zgomot de lonjeron.... de ambele lonjeroane chiar.... Bani pt schimbat nu am momentan, pt ca sunt intr-o faza proasta pt inca 2 luni aproximativ cand sper sa imi revin (niste cheltuieli personale). Masina va sta pe dreapta pana se va strange suma de bani ca sa o pot repara. Nu cred ca are rost sa spun ce inseamna schimbarea ambelor lonjeroane, si aici ma refer atat la munca cat si la costuri. Nu o voi face in service, dar mai sunt mici bube care le voi repara atunci cand masina va fi din nou pe strada.

Din motivele mentionate, anterior, rog un moderator sa inchida temporar topicul. Multumesc, si... urati-mi bafta!

SKR* 20-06-10 14:07

Luna asta e ghinionista pentru multi posesori de Tico se pare :sad: Pacat, ai grija!

B-99-SAA 22-10-10 17:26

1 Attachment(s)
....masina a stat pe bara mult timp, chiar foarte mult... in concluzie, prea mult :D intre timp, s-au mai facut diverse, cum ar fi schimbat yale si contact (eu prostu care am folosit cheia de la masina unde nu trebuie... opia stie...)...

Dupa cautari de solutii mai ieftine si mai practice, dar in acelasi timp utile... am ajuns la concluzia ca toti faceau jaf pe fata la capitolu tinichigerie!!! Am cautat la diverse service-uri sa repar masina, eu vrand sa demontez motoru ca sa scutesc din banii de manopera... pana la urma am gasit exact unde ma asteptam mai putin solutia, si anume la mine in cartier, la mecanicul pe care il stiu de 4 ani :lol: Masina a intrat ieri (joi) dimineata in service, azi am fost sa o vad si lonjeroanele erau gata, reconditionate... abea terminasera... Mai trebuie sa faca niste finisaje la contra-aripa pe dreapta, si de pus motoru pus inapoi.... din cate am inteles cam pe joia viitoare e gata :D

Planuri in continuare am multe, dar nu se spune nimic :lol: Urasc sa zic si sa nu fac sau sa nu-mi iasa... oricum banii sunt limitati, vine si frigul, deci o sa fie ceva micut momentan...

Tineti-mi pumnii sa iasa bine masina, si reglajele, si sa... pot sa rabd, ca deja mi-e dor de masina... :( Un mic teaser jos cu starea actuala a masinii!

PS: preiceze ca n-am PC acasa momentan, deci o sa postez mai rar, sau abea cand iau masina...

aXXo 22-10-10 18:14

Yeeeyy... hai mai repede cu ea pe drumuri ! :D

NXdev 22-10-10 22:47

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3748709)
....masina a stat pe bara mult timp, chiar foarte mult... in concluzie, prea mult :D intre timp, s-au mai facut diverse, cum ar fi schimbat yale si contact (eu prostu care am folosit cheia de la masina unde nu trebuie... opia stie...)...

Dupa cautari de solutii mai ieftine si mai practice, dar in acelasi timp utile... am ajuns la concluzia ca toti faceau jaf pe fata la capitolu tinichigerie!!! Am cautat la diverse service-uri sa repar masina, eu vrand sa demontez motoru ca sa scutesc din banii de manopera... pana la urma am gasit exact unde ma asteptam mai putin solutia, si anume la mine in cartier, la mecanicul pe care il stiu de 4 ani :lol: Masina a intrat ieri (joi) dimineata in service, azi am fost sa o vad si lonjeroanele erau gata, reconditionate... abea terminasera... Mai trebuie sa faca niste finisaje la contra-aripa pe dreapta, si de pus motoru pus inapoi.... din cate am inteles cam pe joia viitoare e gata :D

Planuri in continuare am multe, dar nu se spune nimic :lol: Urasc sa zic si sa nu fac sau sa nu-mi iasa... oricum banii sunt limitati, vine si frigul, deci o sa fie ceva micut momentan...

Tineti-mi pumnii sa iasa bine masina, si reglajele, si sa... pot sa rabd, ca deja mi-e dor de masina... :( Un mic teaser jos cu starea actuala a masinii!

PS: preiceze ca n-am PC acasa momentan, deci o sa postez mai rar, sau abea cand iau masina...

Ma bucur ca ai redeschis topicul buburuzei :D.Imi pare rau de problemele intampinate cu masina , imi pare rau ca nu putem face noi ceva sa te ajutam ( daca le aveam cu mecanica ...:)) ).Conteaza ca ai puterea si sprijinul financiar sa continui.O sa treaca cam greu zilele astea...dar o sa fie bucurie MAXIMA cand o vei conduce din nou :D.Nu spune , ca nu se mai implineste ( asa se zice ) :D.Bafta in continuare , capul sus, si sa vedem masina prezenta vineri ( domnu vice ).

Alex30 22-10-10 23:07

Asa Liviule in sfarsit topicul deschis. Pai ce sa iti zic decat ce ti-am mai zis. Bafta multa sa rezolvi problemele care le are mecanice/tinichigerie si ce mai are si dupaia sa te apuci de exterior si ce mai trebuie pe la ea.

bib_andrey 22-10-10 23:21

In sfarsit ai redeschis topicul..bravo..iti tin pumnii sa iasa bne..
Ma bucur ca mai este putin si o sa fie gata masinutsa:D
Bafta multa si spor la modificari ! ;)

pustiu_FUG 23-10-10 10:04

Usorrrrrrrrrrr cu jantele:sad:, abia ieri ce am vazut un matiz ce-i drept cu jante dastea dar era curat:lol: offf ce bine arata8), deci ai grija de ele:x

NightClubRacer 23-10-10 11:36

hai baga mare si termina ticozaurul :twisted: bafta!

Tweety_rzw 23-10-10 14:03

Foarte bine te-ai pus pe treabă cu TiCoZauRul :D hai cu el vinerea viitoare,dacă ai nevoie de ajutor call me ai nr meu ! 0769 695 906 ! :D

B-99-SAA 23-10-10 16:47

Multumesc tuturor!!! Daca am nevoie de ajutor dau un telefon Tweety, te asigur. Am vrut sa vin cu masina ieri, dar e mai complexa lucrarea si la mecanici le era lene (jucau table si se uitau la masina), deci abea saptamana viitoare e gata. Cand am vesti postez!

Tyfu 23-10-10 17:49

Salut!! Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea, eu unu sunt fan Tico si are taicamiu unu exact aceiasi culoare. Modificarile sunt super arata tare rau :). Bafta in continuare cu proiectul, daca ai nevoie de piese gasesti in pantelimon inainte de Selgros, acolo lucreaza tata, au din dezmembrari si noi.
Bafta!!

bib_andrey 23-10-10 21:46

Asteptam iar bestia pe strazi :twisted:

Te salut !

Mustang 24-10-10 13:23

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3435447)
Saptamana asta am cumparat alta baterie, cea veche m-a lasat de tot din pacate. Ce regret e ca nu am luat una mai mare, dar eram presat de timp pt ca aveam nevoie urgent de masina. Ieri am facut putia curatenie, si cateva poze la repezeala....

1. Stai pe undeva prin cartierul 23 august? Putin mai sus de Cora Pantelimon? Nu stiu dece, dar zona imi pare super cunoscuta...
2. Aceeasi problema o ai si tu la jante ca si mine... putin rascaite de borduri.

B-99-SAA 24-10-10 16:14

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3752489)
1. Stai pe undeva prin cartierul 23 august? Putin mai sus de Cora Pantelimon? Nu stiu dece, dar zona imi pare super cunoscuta...
2. Aceeasi problema o ai si tu la jante ca si mine... putin rascaite de borduri.

1. nu, stau in colentina.
2. asa le-am luat, in primavara le recomditionez.

NightClubRacer 24-10-10 17:17

mai bine cauta unele mai misto :twisted:

pustiu_FUG 24-10-10 17:20

Da si fa-mi mie un pret de criza pentru ele:lol:

opia 24-10-10 17:51

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3752920)
Da si fa-mi mie un pret de criza pentru ele:lol:

Raspund eu in locul lui pentru ca nu are net acasa si intra mai rar acum.

500 lei fix cu tot cu gume, sau 350 fara gume. Doua trebuie putin reconditionate (estetic, nu bat nu sunt strambe.Doar de pus pe masina).

2 gume 155/65/13 vara si 2 gume 155/70/13 de iarna

Mustang 24-10-10 19:08

Si eu le voi reconditiona in iarna, cand va intra masina la hibernare.

aXXo 24-10-10 19:23

Liviu,
1. Postează aici, te rog, toate avantajele si dezavantajele reale, pe care le ai de cand ai lăsat titiu pe "burtă"
2. Prin Giurgiu, cānd faci o "vizită" sub formă de excursie, īn sensul că, m-aș apuca, pānă la prima ninsoare, s-o las și eu :D

PS: Problema cu lonjeroanele tale a apărut de cānd cu manevra asta, sau erau crăpate de dinainte?

NightClubRacer 24-10-10 20:13

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3753235)
Liviu,
1. Postează aici, te rog, toate avantajele si dezavantajele reale, pe care le ai de cand ai lăsat titiu pe "burtă"
2. Prin Giurgiu, cānd faci o "vizită" sub formă de excursie, īn sensul că, m-aș apuca, pānă la prima ninsoare, s-o las și eu :D

PS: Problema cu lonjeroanele tale a apărut de cānd cu manevra asta, sau erau crăpate de dinainte?

iti rasound eu aici...
Masina a fost dinainte lovita in bot, lonjeroanele la impact s-au fisurat si aia care au reparat masina nu au vazut. Dupa mai mult timp a inceput sa se extinda fisura pana s-au rupt. Pei avantajele ca a lasat-o mai jos e ca se comporta mai bine in curbe/arata mai bine, iar dezavantajele sunt ca trebuie sa ai grija sa nu atinga pe ici pe colo. E o posibilitate sa se fi extins si din cauza la lasatu-lui jos, desi nu cred... :-P

aXXo 24-10-10 20:18

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3753387)
iti raspund eu aici...
Masina a fost dinainte lovita in bot, lonjeroanele la impact s-au fisurat si aia care au reparat masina nu au vazut. Dupa mai mult timp a inceput sa se extinda fisura pana s-au rupt. Pei avantajele ca a lasat-o mai jos e ca se comporta mai bine in curbe/arata mai bine, iar dezavantajele sunt ca trebuie sa ai grija sa nu atinga pe ici pe colo. E o posibilitate sa se fi extins si din cauza la lasatu-lui jos, desi nu cred... :-P

Multumesc frumos, o sa astept insa si parerile lui in fapt, ca sigur a intalnit o x problema din cauza lasatului si sigur l-a ajutat cumva, intr-o alta situatie... D-asta ii cer, avantaje si dezavantejele reale :D, cazuri particulare, caci vreau sa stiu la ce ma inhat.
Uite, noi am inceput sa avem strazile din Giurgiu, praf... si sigur m-ar impacta in rau, daca as lasa-o pe a mea... caci rigiditatea aferenta e dura :D

NightClubRacer 24-10-10 21:28

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3753404)
Multumesc frumos, o sa astept insa si parerile lui in fapt, ca sigur a intalnit o x problema din cauza lasatului si sigur l-a ajutat cumva, intr-o alta situatie... D-asta ii cer, avantaje si dezavantejele reale :D, cazuri particulare, caci vreau sa stiu la ce ma inhat.
Uite, noi am inceput sa avem strazile din Giurgiu, praf... si sigur m-ar impacta in rau, daca as lasa-o pe a mea... caci rigiditatea aferenta e dura :D

uitete la masina mea, 190 si o sa vezi ca e mult mai joasa si nu am nici o problema :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:53.

- Copyright 2026 4Tuning