![]() |
Re: Street Virus Team Brasov
Quote:
care culoare ? :lol: :lol: :lol: |
vedeti? ce v-am zis.... :lol:
|
3 Attachment(s)
S-a intors...:twisted: :twisted: :twisted:
|
REBORN! :twisted: sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute!!! ...
|
in sfarsit :) ...... cand il vedem la treaba??????? :D
|
Cu prima ocazie :D
|
si cred ca pot sa ghicesc cand o sa fie prima ocazie ;)
|
Quote:
bravo domnu'...welcome back;) |
Mersi mersi mersi:lol: :lol:
|
Bravo Visi, felicitari pentru revenire. Achimb Wastegate-ul la a mea ca asta era buba cu turbina si vedem ce iese :D
|
Pai probabil va merge ca inainte....244CP fara directie pe a1-a si a2-a :D
|
1 Attachment(s)
un filmuletz cu "u know who" :lol:
|
Sunt nou si pe forum si ca si shofer adica am carnetu de 3 zile adik de vineri... :D Dar iubesc tot ce tine de masini. Posed Peugeot 307 2.0 HDi 90 cai dar care sper sa modific chipu sa o urc cam pe la 110 ca am impresia ca 90 sunt prea putini pt ce poate masina. Asha ... Am o intrebare cum ma pot inscrie in Street Virus Team Brasov care sunt conditiile .... detalii
|
vb q domnu florin..el te poate ajuta...:P
|
O intrebare... stie careva care facea azi Duminica drifturi in Brasov. Eram in parcare pe drumu poienii acolo la turnu alb cu niste preteni si am auzit niste cauciucuri care faceau tare urat... pt vreo 3-4 minute ceva de genu ... :D Daca e careva de pe forum si are vreun filmuletz cu ce a fost sa il posteze ca sunt tare curios ce naiba facea de se auzea in halu ala. *** Am impresia ca se auzea dinspre schei da nu bag mana-n foc***
PS Care florin... flow? Am cetit toate posturile de pe Street Virus Team Brasov si nu mai tzin minte sau nu a zis nimeni ... care e florin... Si eu oricum nesimtzit nu am zis nimik Alex... ma numesc |
Aaaa pai daca se tine cont de asta .... e belea sunt ca si intrat :)) **** zic eu ala micu cu lamaia pe parbriz **** Astept un raspuns de la Flow si asta e ;)
|
Re: GHOST Racing Team BRASOV
Quote:
noi nu facem ceva de genu decat in cadru organizat legal deci exclus filmuletze daca exista cu sigurantza urcarea lor aici nu face bine nimanui |
Quote:
Quote:
alte detalii ym : florin_vw |
Aham pai asta am incercat sa fac acum ca am ajuns acasa.... Si it seems that florin nu-i pi mies :) Asteptam .... oricum multumesc tuturor ca v-ati dovedit asa de saritori :D
|
Maine Sambata 23 Dec orele 14 si 15 pe postul local de televiziune MIXTV la emisiunea MIXXL va aparea Street Virus Team Brasov
Prezentare , tuning si inca cateva surprize urmaritzi si vetzi vedea |
Maine ne vedem la 13 30 in parcare la Roman sa mergem impreuna sa vedem emisiunea cine doreste evident
am rezervat pt noi mese si locuri "" La Copilu " |
See u there ;) De abea astept sa va cunosc pe totzi
|
Quote:
|
Mare adunare mare :lol:. Care vine in livada 8- 8:30 pt ca se pare ca a inceput sa ninga si sa vedem ce e prin poiana?
|
14 Attachment(s)
Cateva poze de la ultima intalnire care s a soldat cu vizionarea emisiunii , biliard , bowling si binenteles cu jocuri cu masinutze pt copii mici (aici mentzionam pe razvan cel mai mic , gabi , cristi , alex :lol: :lol: )
a se vedea pe tabela de marcaj cine a castigat 8) :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: am ras de m-am cracanat pe mine cu masinutzele alea ... Oriocum razvan e zeu :lol: :lol: Si bowler profesionist e flow care a rupt si s-a luat si de un mosneag :lol: :lol: care comenta pe acolo!! A fost mijto
|
A nu se lasa deoparte nici jucatori ce au iesit pe locul doi.A se vedea tabela de marcaj .
|
Lasa cristi ca data viitoare joc si eu ... si o sa iau eu 2-ul ca la unu nu am pretentzii ca flow viseaza si noaptea bile de bowling
:lol: |
Quote:
|
A fost mai mare in seara asta ... ;) in poiana a fost tzuc !!
|
Asha.... azi din nou ... orele 7 - 7:30 care mai are chef sa vina in livada. Facem un BIS! :D
|
Revelionul il petrecem impreuna
in mare se anuntza cam toata lumea prezenta Locatzia Bran de pe 31 dupa masa pana pe 2 dupa masa Care dintre colegi nu au unde petrece sunt binevenitzi doar sa dea un tzrrr |
Care vine? Eu unu ma anuntz prezent cu pretena:)
|
aproape toti ;)
|
Quote:
fiind primul meu post va salut pe toti si va urez si LA MULTI ANI SI NUMAI DE BINE PT ANUL CE VINE:dance: |
salut gabi... ce faci ma pe la mine pe acasa :D Sincer eu nu mai stiu nimic de 155-urile alea... poate stiu cei de pe aici ceva ca si eu sunt curios.
|
mah nu prea se mai aude nimic de ele :(
q4 e pe butuci si acum din pacate din cate stiu eu. nu e timp, nu sunt bani etc... |
Noh... pt cei care nu au aflat ... sau nush .... au uitat. Maine in parcare la Roman la ora 10. FIX!!! See u there ;)
|
Vine careva din Street Virus Team Brasov in Poiana diseara?
|
Pana reusesc sa urc emisiunea pe 4tuning putetzi sa vedetzi emisiunea cu Street Virus Team Brasov aici https://video.google.com/videosearch?q=fum+tuning ;)
Vizionare placuta |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning