![]() |
Re: concurs - NEW - 4iunie
Quote:
|
Quote:
|
din cate am inteles eu din paginile anterioare ...se va tine inca un concurs de VT ....care nu stitzi ..cititi si voi paginile anterioare
|
sper ca organizarea sa nu fie ca la precedentu' ... nu am fost la 4TD sa vad cea fost acolo dar cea iesit pe forum dupa aceea...nu mai are rost sa comentez....sper sa vina si acest concurs pe care il asteapta multi dintre noi side data asta cel mai bun sa castige.
|
deci pana la urma ce se mai aude de concursul asta.......???
|
nimik din cate se vede
|
Quote:
nu am uitat, dar am avut inca o gramada pe cap hai sa demaram incercati niste idei, si sapt viitoare ii dam drumu, ok? poate o sa ma si consult cu unii din voi, ca sa nu o mai taraganam daca nu vin ceva idei bune |
ce ziceti de un hot rod :D
|
mah GRATZIAN io zic......sa fie la fel ca la concursul anterior doar ca pe langa cele 4 sectiuni sa mai fie una dar acolo sa fie numai BRUSH........SHI CEL BUN sau cel tare brush realizat sa fie premiat......shi la advanced sa fie doar 2 pozitii ca sa fie mai usor....;)
|
sper k e programat dupa bac concursul :D
|
Cu siguranta! Bacul incepe peste o saptamana si e prea scurt timpul de organizare. Probabil dupa 1 iulie se va da drumul.
|
Oricum la advanced ar trebui sa se tina cont de BRUSH !!! sunt destui pe forum care ar scoate ceva mishto...
|
Quote:
|
io zic sa se faca tot asa ...dar nu la fel si cu votarea lucrarilor .........apropo voi de frapt vorbitzi despre adevaratul brush sau despre "brush romanesc" adica bari marite
|
si eu vroiam sa propun un alt mod de votare... cat despre brush... cred k ideal ar fi o categorie separata
|
Quote:
|
eu t sustineam :lol:
|
si eu... :)
ma refeream la brush romanesc :) dar nu doar marite barile...prize,aerisiri,adaosuri,aerisirile din spoiler(alea mari),praguri... :) |
Quote:
|
As avea si eu o idee ... dar nush dak sunteti toti de acord ... si poate nici organizatorii ...
Concursul sa nu dureze doar o etapa ... adik se da masina, 3 sapt termen si la final un juriu sa decida masina cea mai buna ... sai sa ia premiul ... eu ma gandeam sa contina mai multe etape ... asta insemnand mai multe masini ... la un termen de 3-4 saptamani ... concuretii se inscriu la inceput iar apoi fac masina de la fiecare etapa ... bine nu ma gandesc sa dureze un an intreg concursul ... 2-3 etape ... pe perioada verii ... un juriu sa acorde punce masinilor ... iar in final cei cu cele mai multe puncte sa castige ... Cat despre grupe ... freehand, beginner, advanced, 3d ... sa fie organizate ca la concursul trecut ... Este doar o propunere vreau sa stiu c credeti despre ea ... |
mi se pare super tare... dar sa dureze un an intreg; mi se pare mult... ar trebuie km in perioada iulie-august...atunci e cea mai libera perioda pt toata lumea...
ar fi super... asteptam parerile organizatorilor... |
Quote:
|
a lol... scuze... e de la inv... ma tampit.. da... foarte bine zis :D :peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
cel mai bine ar fi perioada iulie-august
...si iulie aproape a venit :lol: |
ink nu sa dat acordu pt concurs... si dak se va da.... probabil va incepe dupa mijlocu lui iulie... ceea ce e perfect pt mine :D
|
as mai avea o idee da asta nu poate fi valabila la toate categoriile ... numai la begginer ... sau undeva unde sunt multi concurenti ... cei care se inscriu fac o masina data ... un juriu alege 8 din ei ... iar apoi se face un concurs tip "arbore" (dak intelegeti ce vreau sa spun ... ceva ca la campionatu mondial :D ) ... la final castigatorul ia premiul ...
|
eh... acu o dai in sf :D
|
Quote:
|
pai ar fi ca un battle mai complex...
|
romania,organizarea....2 chestii complet paralele II...:)
|
Lasand la o parte partea cu tema si punerea la punct a detaliilor, ar fi ok sa luam in calcul si votul. Cel mai bine ar fi ca cei care voteaza lucrarea preferata sa precizeze si ce anume i-a placut, sperand ca in acest fel sa nu se mai voteze "la simpatie".
|
de la organizatorii concursului asta nu se mai aude nimik ????
|
eu cred k cel mai bine ar fi p baza de puncte.... ori sa se acorde fiecarui lucrare o nota... de catre fiecare din membrii juriului (asta ar fi cea mai eficienta dar si cea mai lunga metoda) sau tot p baza de puncte sa voteze primele trei lucrari.... si in fiecare caz... in functie de punctele totale obtinute... sa se acorde premiile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci Examenul De Capacitate A Trecut.....bac-ul A Trecut.....ce Mai Asteptam Sa Incepem???
|
sa treaca si admiterea :-"
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning