![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
cred ca cel mai bine ar fi cu jantele toate aceiasi culoare, renunta la negru :D
|
pe negru io zic ca da mult mai bine;)
hai cu pozele de la sesiunea foto:D:D:D |
Asteptam sesiunea cu cele "4 roti" :lol:
|
astept cu nerabdare pozele...creca ma fac cu un walpaper :P.....referitor la jante, la rosu nu merge decat negru si auriu asa ca lasa-le asa;)
|
ch vara rc iarna;;)..parca cu churile iasa putin din tiparele pisicilor...anyway e frumoasa rau asteptam poele pro
|
Superba masina , am avut ocazia astazi sa o studiez .. Felicitari pentru un e36 impecabil !! :)
|
Extraordinar de frumoasa....chiar iesita din comun ;)
|
preparoza jale mata si sedinta foto a iesit super bine.ai o super pisica si sa ai grija de mata si numai bine
|
lasa-i churile!arata superb
|
Daca imi aduc bine aminte ai fost si la 4tuning girls day . Venisei de la sedinta foto sau te indreptai catre ea pentru ca am vazut ca aveai bbs-urile in spate . Apropo am o intrebare caroseria este de 1.8 ? deoarece am vazut ca ai bateria in fata si dupa cum stiu eu de la modelele 2.0 + bateria este in portbagaj pe partea dreapta. Multumesc si bafta cu ea arata superb , ca noua.
|
multumesc baietzi pt aprecieri,intr-adevar masina arata mult mai bine in realitate,atat ce a fost laudata si deocheata am cam perpelit bara fata cand am bagat masina in garaj,o s-o studiez mai bine de dimineatza...o sa postez mai multe poze maine ca acum sunt f obosit
|
superb,...pisicutza cu cel mai frumos offset din cate am vazut aici pe forum - sper sa nu ma injure nimeni pentru ca spun asta;
arata prea tare cu 19" - apropo, ai idee ce ET au jantele? ai si distantiere? ca si eu am vrut sa imi pun 19" si imi freaca in fata,...la viraj dreapta...si cu 18" imi feaca, cu 225/40 si ET 15... |
Quote:
suferi rau de pixeli cumetre :D:D:D prepa marfa rau frate masina sa ai grija de ea in continuare:D |
Quote:
|
11 Attachment(s)
PUN POZE FACUTE DE MINE...
|
:O....hade nenea da si mie macar o roata ca am multi fratzi acasa si n-are ce sa mance'''!!! superba sa o stapanesti sanatos si sa nu aud ca o vinzi
|
Cat de frumos poa'sa'i stea cu jantele alea.....Doamneeeeeee :lol:
|
demential cu jantele negre!!! ca o parere personala daca imi permiti si nu ma injuri prea tare incearca un set de poze si fara pleaoape :d
|
Vezi ca ai surubul 17 de la roata dreapta spate putin slabit , da bine oricum...
|
felicitari!!!.....no comment...;)
|
Quote:
|
Arata superb, jantele momentului RC-urile. :)
|
multumesc baietzi...are cineva o idee unde sa fac si eu coltul la masca pt ca daca fac comanda pe ebay nu-mi ajunge pana la salon,a fost un destept care a vrut s-o fure si mi-a spart coltul plus ca nici n-am gasit bucatica de plastic lipsa,ms.
|
Salut,cat de bine poate sa arate cu jentile negre8)
Mai am si eu o intrebare , unde au fost facute pozele...in ce zona??:rolleyes2 |
Quote:
|
15 Attachment(s)
SI INCA NISTE POZE,INCA NU AM APUCAT SA MONTEZ CLIMA DIGITALA,BORDUL CU AIRBAG SI CD-UL OEM,PLUS MAI AM UN INTERIOR PIELE CARE-MI FACE CU OCHIUL.
|
Maxim am zis!!! :) :)
...si o intrebare care se vrea a nu fi rautacioasa...pe spate BBS RC-urile freaca putin in aripa?...si janta sau doar cauciucul?...merci... |
Quote:
|
ce suspensie ai?
|
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt fan e36... dar asta e grava rau bai prepa!
sa o stapanesti sanatos |
Asta imi place la tine bai prepa ... esti BOLNAV ... bv e cam cel mai tare E36 pe look dupa parerea mea ... 10 ++
|
nu cred ca v'ati obisnuit cu prepa...dar....el a fost mai tot timpul numarul 1 pe bucuresti la e36...si frumoase si clasice si ce vreti voi
felicitari cocos, stii ca ai respectul meu pentru treaba asta!!!!! te-am pupat pe portofel....hai la 4td cu masina sa rupi franele :P |
Quote:
Nice car! |
Quote:
scuze off :D:D:D marfa rau masina;) |
Quote:
si tu iti cam bagi nasu pe unde nu trebuie.....;) |
6 Attachment(s)
ieri i-am mai cumparat o sora,tot sedan,alba,1996,alba,320,m52,full,o sa fie masina de zi cu zi cu jante pe 19 si pe burta...deja i-am pus volan de m3,schimbator viteze,i-am schimbat stopurile,o sa-i pun suspensia,proiectoare si jantele pe 19...usor usor si cu asta.
|
Ai de gand sa o lasi alba ? Apropo sper ca nu ii pastrezi farurile alea 'cromate' pentru ca se vad oribil .. cel putin asta este parerea mea :) Oricum ca masina de zi cu zi e buna :) Bafta cu ea .
|
Pe asta alba o sa mearga foarte bine style 5 urile, are potential masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning