![]() |
Colt este, baga Cata poza :wink:
Da-ti foc bah Flocea ca esti pasta si posteaza doar cand ai ceva de spus, nu doar sa-ti creasca nr de posturi :pissed: |
Ai bagat poza cand postam eu mai sus :)
Masina e Ferrari F355 cum zice si numele pozei :roll: Sa puna altcineva poza pls inafara de Flo :twisted: |
tin sa precizez ca nui nici un ferarri!!!!! :D :D :D ce credeai ca va fi asa de usor?? :D
|
MR2
http://hometown.aol.co.uk/%20curld7/...page/auto.html Sorry Cata, trebuia macar sa redenumesti poza... :wink: |
Eu am spus ce am vazut, nu aveam de unde sa stiu ce platforma are masina si ca e de fapt replica :roll:
Asa se poate pune Countach si sa fie replica facuta din VW Broasca. Propun ca de acuma sa nu se mai puna replici. |
sunt replici care sunt copii exacte si altele care chiar ofera indicii despre origine
e o diferentza si zic ca cele care sunt exacte nu ar trebui sa fie puse. Jeff pune poza te rugaaaam |
1 Attachment(s)
Ia:
|
si eu care credeam ca nu o sa ghiciti :twisted: sa revenim la subiect jaguar? :D
|
1 Attachment(s)
Jaguar XK RS
Baga, Catalin! |
NU BAGA CATA, BAGA TOT JEFF !
Jaguar e insuficient, macar marca si modelul, daca nu si anii de fabricatie...e ca si cum ai spune Volkswagen plus de asta, mai e si ditamai jaguaru desenat pe masina |
1 Attachment(s)
Bine, hai:
|
Pare a fi Plymouth, dar nu stiu ce model. Sigur nu e doar un concept :?:
Da si tu un hint :roll: |
pai primul hint e ca, caroseria e construita din sticle de plastic(PET) iar culoarea masinii(cele doua nuante, masina avand mai multe variante de culori dar dar tot in 2 tonuri) este data de culoarea flacoanelor, prin aceasta eliminandu-se nevoia de pregatire a masinii pt vposire si deci o scadere a costurilor, timpilor de fabricatie. Desi nush pe cine ajuta acest hint.
urmatorul e motorizarea de 3.5l si cam 250CP e intr-un fel considerata masina viitorului de catre firma producatoare, pt ca la inovatiile tehnice si usurimea caroseriei masina a devenit foarte competitiva si se zicea ca ar fi un inceput pt ca oricine sa-si permita o masina sport la un pret de sub 25.000$ dar nu-mi aduc aminte cum naiba se cheama. oricum era prototip acum 4 ani cand am inregistrat eu emisiunea cu ea :twisted: |
concept Chrysler, Plymouth Pronto Spyder
|
Daca esti sigur pune poza, ce mai astepti :!:
|
1 Attachment(s)
scuze scooter :wink:
sa vedem cine recunoaste acest coupe fara emblema :wink: |
hm..arata ca si un ford thunderbird sau vw ghia carman :?
|
nu cauta peste ocean ca n-are nici o leg cu t-birdul si nici cu vre-un faimos designer cum ar fi Karmann Ghia
are leg cu batrana noastra in one way :roll: |
haideti oameni buni, nu mai gasiti nimik? uitati-va la aripile spate, ce au pe ele? grilaje, deci.....nu va pune pe ganduri si v-am zis ca are legatura oarecum cu Dacia noastra.mot de 850cmc..Ahh v-ati prins?
|
Poti sa spui deja ce ii ca nimeni nu se oboseste sa ghiceasca trompetele pe care le pui tu :roll:
|
stiu eu
Renault gordini coupe
|
Ce m-am saturat de păstăi vechi .... vreti sa-l chem pe bunu'meu sa ghiceasca ? :mrgreen:
|
Haha, ce funny...
V-am spus ca e Renault, modelul este F...... , ce e asa greu sa da-i un googliii :roll: |
Renault Floride
lasati-o balta a fost f greu |
1 Attachment(s)
Macar bine ca recunosti ca a fost greu :?
Pun eu poza ca daca bagi tu iara stam o luna :arrow: |
renault spider?
|
Yap, Renaultsport Spider. Pune pictciar :wink:
|
hai te las pe tine sa pui in locul meu...ca mie imi merge greu netu :lol:
|
1 Attachment(s)
OK. Una mai usoara ca mi lene sa caut alta :arrow:
|
1 Attachment(s)
miura :wave:
sa pun si poza : |
Re:
Quote:
|
cioli, mazda demio?
|
nup , hai ca e lejer
|
Mitsubishi Spacestar?
|
Re:
Quote:
|
mitsubishi wagon r`?
|
Re:
Quote:
cata , cred ca e ceva bug la forumu 4 tuning ca nu se mai primesc mesajele private :wink: :roll: |
nu stiu mie imi merge greu forumul mai ales ziua...de ce miai trimis pm?
|
Mitsubishi Space Runner 2 (modelul nou.....de vo' 4 ani)
sah mat Scooter :twisted: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
sa vedem dk recunoasteti berlina aceasta, mai pe gustul vostru
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning