Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173108-vopsesc-repar-reconditionez-profesional-jante-auto.html)

masacruuu 18-04-11 12:09

Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO

Daca este ok ti le aduc maine si te apuci cand poti . Sa imi lasi pe PM adresa te rog si maine in jur de ora 13 ti le aduc(daca esti de acord)

UNLORD 30-04-11 16:12

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 4265346)
Reconditionat jante bmw e46 m3

Salut! Modelul OEM de 18'', toate 4, sunt inegrite de zgarieturi, cat costa reconditionatul ?

fastbiker 30-04-11 16:18

31 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 4292614)
Salut! Modelul OEM de 18'', toate 4, sunt inegrite de zgarieturi, cat costa reconditionatul ?

600 lei

Jante ml amg 19'...

fastbiker 02-05-11 19:34

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gigi_x (Post 4261685)
Poti sa imi spui cam cat ar dura operatiunea? Vreau sa le fac si sper sa iasa bine....ca am mai reconditionat la cineva de pe 4 tuning si ai sa vezi ce lucrare "buna" a facut

Mai dureaza cateva zile pana sunt gata jantele tale,le-am pus pe masina de indreptat si 2 din ele sunt patrate..mai trebuiesc roluite si cand am inceput sa curat vopseaua ...buzele sunt PLINE de chit,...trebuie sa le rectific minutios.

gigi_x 02-05-11 20:55

Nu e graba... Cand poti si cat poti..... Ms

dan.gutu 03-05-11 07:07

1 Attachment(s)
Jantele din imagine vopsite si lacuite,negru lucios,cat costa ? Jantele sunt pe 16'' si sunt absolut noi fara nici o problema.O parere a ta,crezi ca se asorteaza negru lucios,la aceasta masina ? Multumesc !

fastbiker 03-05-11 07:19

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan.gutu (Post 4298699)
Jantele din imagine vopsite si lacuite,negru lucios,cat costa ? Jantele sunt pe 16'' si sunt absolut noi fara nici o problema.O parere a ta,crezi ca se asorteaza negru lucios,la aceasta masina ? Multumesc !

Costa 500lei.
Cred ca orice culoare ar merge mai bine decat argintiu pe o masina alba..daca nu aveai plafonul negru aratau bine gri carbon pe masina alba,dar asa merg numai negre ca sa nu faci "100 de culori pe masina"

turb0 09-05-11 17:55

lasat pm.

fastbiker 11-05-11 10:06

17 Attachment(s)
Verde fosforescent termorezistent,perlat cu albastru si discuri de frana albastre tot vopsea termorezistenta

fiezza 15-05-11 23:27

Salut. Astea sunt jantele despre care am vorbit cu tine la telefon. Se pot restaura sau ba? Sunt crom...sau cel putin au fost si observ ca una are o ciupitura pe buza, sau este exfoliat cromul in zona aia.
Vreau sa le vopsesc spitele argintiu factory...sau cum sunt cele normale de la ASA AR1 iar cu buza cum ma sfatuiesti tu ca-i mai bine si mai rezistent (ultimul foto este rezultatul final pe care mi-l doresc pentru jante...daca este posibil).

http://i53.tinypic.com/2nlfjeq.jpg

http://i53.tinypic.com/2ain56q.jpg

http://i53.tinypic.com/k1qiab.jpg

http://i56.tinypic.com/b6y34j.jpg

fastbiker 16-05-11 09:39

32 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fiezza (Post 4327483)
Salut. Astea sunt jantele despre care am vorbit cu tine la telefon. Se pot restaura sau ba? Sunt crom...sau cel putin au fost si observ ca una are o ciupitura pe buza, sau este exfoliat cromul in zona aia.
Vreau sa le vopsesc spitele argintiu factory...sau cum sunt cele normale de la ASA AR1 iar cu buza cum ma sfatuiesti tu ca-i mai bine si mai rezistent (ultimul foto este rezultatul final pe care mi-l doresc pentru jante...daca este posibil).

Se pot face..jantele de mai sus de bmw la care am vopsit spitele negre aveau cromul exfoliat,am facut zeci de seturi care au fost cromate.In functie de ce hotaraste vopsitorul janta se sableaza in prealabil sau matuieste si aplica un primer special pentru astfel de suprafete,dar garantat vopseaua nu se exfoliaza

fastbiker 23-05-11 16:55

42 Attachment(s)
Reconditionat jante Porsche 22 inch 12J..indreptat,rectificat,polishat buza,vopsit miezurile.
Incepand de saptamana trecuta am achizitionat o masina profesionala pentru preparatul si polishatul buzelor ..polishul iese PERFECT OGLINDA fara nici un fel de urma sau efect de panza de paianjen

umbra09 23-05-11 17:36

1 Attachment(s)
salut cat m-ar costa sa le reconditionezi si sa le vopsesti negre cu scobiturile albe

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1306237123

fastbiker 23-05-11 20:56

29 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4345695)
salut cat m-ar costa sa le reconditionezi si sa le vopsesti negre cu scobiturile albe

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1306237123

Costa 600 lei.

PDV_1989 24-05-11 00:15

Cat ma costa ful polish la niste jante pe 17 ? rondell21

fastbiker 24-05-11 09:24

22 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4346771)
Cat ma costa ful polish la niste jante pe 17 ? rondell21

Costa 800 lei un polishat integral de janta.

Polishat integral jante AMG Mercedes 18'........

b999wtf 29-05-11 20:34

Salut,

cat ma costa sa imi polishezi buzele la 4 jante 16'' Kerscher Carmona?
Nu au fost polisahte niciodata, au vopseaua originala

Ms,

fastbiker 30-05-11 18:50

24 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b999wtf (Post 4359734)
Salut,

cat ma costa sa imi polishezi buzele la 4 jante 16'' Kerscher Carmona?
Nu au fost polisahte niciodata, au vopseaua originala

Ms,

Costa 500 lei

Reconditionat jante breyton.

fastbiker 06-06-11 14:43

24 Attachment(s)
Indreptat,sudat,rectificat,vopsit.

fastbiker 08-06-11 17:56

26 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fiezza (Post 4327483)

Sunt gata si jantele tale,au fost super corodate,cea mai grea lucrare de pana acum.

B-61-KYS 09-06-11 21:54

5 Attachment(s)
salut!

am de reconditionat urmatoarele jante, pe 17" : ele sunt cromate , 2 dintre ele au buzele f putin atinse .

Le doresc ori polisate integral , ori interior gri cu buza polisata ori tot ce e la suprafata polisat si spitele pe interior gri.

Ma poti ajuta cu un pret?

Multumesc!

fastbiker 10-06-11 14:24

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4386629)
salut!

am de reconditionat urmatoarele jante, pe 17" : ele sunt cromate , 2 dintre ele au buzele f putin atinse .

Le doresc ori polisate integral , ori interior gri cu buza polisata ori tot ce e la suprafata polisat si spitele pe interior gri.

Ma poti ajuta cu un pret?

Multumesc!

Nu pot reconditiona jantele tale,sunt cuprate si cromate si nu am cum sa indepartez cromul foarte gros.

Cromat la pistol jante 20'

B-61-KYS 11-06-11 09:53

Multumesc pentru raspuns!

Si ce m-ai putea sfatui , pentru a scoate cat de cat fatza acestor jante ?

fastbiker 14-06-11 10:20

14 Attachment(s)
Rectificat buzele,aplicat grund si vopsit integral jante bmw.

fastbiker 20-06-11 17:45

13 Attachment(s)
Reconditionat jante Borbet T,rectificat buzele julite de borduri,polishat,vopsit fata/spate argintiu perlat si aplicat lac protector.

fastbiker 23-06-11 02:34

34 Attachment(s)
Reconditionat jante Honda,indepartat cromul sarit si julit,indepartat coroziuni si rectificat fata/spate..vopsit argintiu perlat si aplicat lac protector.

fastbiker 27-06-11 21:49

17 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite
-polishat aluminiul pana la aspect de oglinda
-sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate
-rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung
-indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele

Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor.
Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante

fastbiker 01-07-11 09:34

20 Attachment(s)
..............

fastbiker 07-07-11 12:13

1 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru cei care suna dar pana saptamana viitoare nu mai primim jante la reconditionat din cauza supra aglomerarii,atelierul este fix plin..inclusiv curtea exterioara.

Multumim pentru intelegere si va asteptam dupa data de 14 iulie

EdyCt 10-07-11 21:03

Lucreaza super super bine baietii, ii recomand!
Azi mi-am luat si eu jantele de la ei, sunt IMPECABILE!
https://img30.imageshack.us/img30/889/img0216du.jpg

fastbiker 11-07-11 18:21

32 Attachment(s)
Multumesc si eu ca ati apelat la firma noastra.

Jantele au fost roluite la cald (2 bucati),deoarece sunt ultra usoare,la una din ele a fost sudata o fisura de 3 cm,facut sanfren si rectificata cum trebuie,3 jante au fost rectificate pe buze deoarece erau usor atinse de borduri,a fost reconditionat cromul de la capacele centrale deoarece era corodat si imbatranit si au fost vopsite gri antracit usor perlat plus aplicat 2 straturi de lac

fastbiker 20-07-11 17:11

28 Attachment(s)
..................

sorin_maican20 22-07-11 21:13

3 Attachment(s)
Salut,

Poti, te rog frumos, sa imi spui cat ma costa reconditionarea jantelor de mai jos si vopsirea lor in culoarea grafit sau antracit?

Poti sa imi dai PM?

Multumesc frumos.

Jantele sunt pe 13"

fastbiker 23-07-11 06:29

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4481436)
Salut,

Poti, te rog frumos, sa imi spui cat ma costa reconditionarea jantelor de mai jos si vopsirea lor in culoarea grafit sau antracit?

Poti sa imi dai PM?

Multumesc frumos.

Jantele sunt pe 13"

Costa 500 lei din cauza juliturilor alea urate,rectificat,aplicat grund,vopsit fata/spate orice nuanta sau culoare doresti,aplicat lac.

spgbuc 23-07-11 08:32

1 Attachment(s)
Salut se pot polisa total (sa aibe efectul ala asa lucios gen crom cum sunt unele buze la jabte) 4 jante de clio daca da la ce pret ? Modelul din poza

fastbiker 23-07-11 10:25

38 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spgbuc (Post 4481912)
Salut se pot polisa total (sa aibe efectul ala asa lucios gen crom cum sunt unele buze la jabte) 4 jante de clio daca da la ce pret ? Modelul din poza

Nu se poat polisha.

Reconditionat jante Renault,roluit la cald,incarcat cu sudura buzele julite si trase pe masina de rectificat,vopsit alb polar si aplicat 2 straturi de lac
Scuze pt. calitatea pozelor dar din cauza albului prea alb nu am reusit sa le fac poze in soare.

bodyspeed 28-07-11 20:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 4477055)
..................

Foarte tare culoarea(cea albastră) 8)8) , īmi poţi spune cum se cheamă , :rolleyes2
Mersi!

Şi sa nu fiu complet offtopic ;)

Cāt ajunge polişat 4 buze jante brock B1 17" poze:arrow:

Şi cāt ajunge polişat 4 buze jante brock B1 17" + vopsit spiţe (īncă nu ştiu culoarea) :rolleyes2

mersi!!!!

fastbiker 29-07-11 09:08

24 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4493843)
Foarte tare culoarea(cea albastră) 8)8) , īmi poţi spune cum se cheamă , :rolleyes2
Mersi!
Şi cāt ajunge polişat 4 buze jante brock B1 17" + vopsit spiţe (īncă nu ştiu culoarea) :rolleyes2

mersi!!!!

Nuantele de vopsea sunt preparate in atelierul nostru si nu au cod,albastrul ala are multe tipuri de perla,alb,violet,albastru.
Costa 100 lei de buza de polishat,resul se stabileste la fata locului.

Reconditionat jante Alpina,indreptat la rece,incarcat cu sudura multiple julituri pe buze si pe spite,puse pe masina de rectificat,vopsit gri (OEM) si aplicat 2 straturi de lac protector.

b999wtf 30-07-11 15:34

salut,

vreau sa iti aduc niste Kerscher(8 cu 10j) pt polishat buzele.
Vroiam sa stiu daca iti pot aduce si ornamentele cromate(geamuri, bari, usi etc) de la un E30 coupe? Se pot face? sunt cam matuite, cel putin cele de la geamuri.Daca da cat ma costa pachetul complet(jante + ornamente)

multumesc,

fastbiker 01-08-11 12:17

37 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b999wtf (Post 4497286)
salut,

vreau sa iti aduc niste Kerscher(8 cu 10j) pt polishat buzele.
Vroiam sa stiu daca iti pot aduce si ornamentele cromate(geamuri, bari, usi etc) de la un E30 coupe? Se pot face? sunt cam matuite, cel putin cele de la geamuri.Daca da cat ma costa pachetul complet(jante + ornamente)

multumesc,

Costa 500 lei polishatul buzelor,ornamentele trebuiesc vazute sa vedem daca se mai poate face ceva,eu la ursuletul meu le-am vopsit negru lucios si arata foarte bine.

Reconditionat jante mercedes extrem de corodate,rectificat coroziunile pana la aluminiu curat,aplicat grund anticoroziv,vopsit argintiu,aplicat lac.

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning