![]() |
desi sunt STELIST mor de bucurie pentru ce s-a intamplat azi la meciul dintre F.C. STEAUA si POLITEHNICA IASI .... a batut IASUL cu 1 la 0 ... deci iesenii nu se pricep nu numai la facut curse ci si la FOTBAL !!!!!!!!
FORTZA POLI IASI !!!!!!!!!!!!!! |
Bravo Iasi! Tineti-o tot asha! :twisted: :twisted:
|
auch ce bataie si`a luat si rapid si poli :cry: :cry: :cry:
|
mda.. aseara am fost la stadion k sa ma uit cum pampalaii astia de la steaua se joaca cu okaziile pe cand adversarii au stiut ce au vrut.. felicitari Iasiului
|
asta este fotbalul romanesc.. De Dinamo.. nu mai zik nimik.. toti merita ce li se intampla... iar daca ar exista si o exceptie.. m`as gandi la Florentin petre.. care totusi in 17 ani a demonstrat cat tine la aceasa echipa..
cat despre steaua ce sa zik.. felicitari :p pentru calificare..nu pentru meciul cu poli Iasi :twisted: |
ahh ce mandru ma simt :D
FORTZA POLI IASI !! |
Steaua, Rapid, Poli şi Braşov eliminate din Cupa Romaniei !!!!!!!!
DINAMO S`A IMPUS LA SATU MARE CU UN REZULTAT DE 5-3 !!! deci e clar ca noi luam Cupa .. iar :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
Re:
Quote:
nasol moment .. :twisted: |
Da-i in p***a masii cu fotbalistii lu' peshte prajit, ca de nu m-am ofticat la meciu cu Cehia...au jucat cehii execrabil, erau de batut, dar ai nostri, cica dupa o noapte, inainte de meci, in care au baut sticle de wisky, s-au jucat rummy si la Playstation toata noaptea pana la 5-6, erau varza, muci...si sa mai ai pretentii de la ei...dupa o faza ca asta, daca eram antrenoru', i-as fi data afara din nationala fara discutii, indiferent ca se numeau Mutu sau Lobont...
|
lool sonnya da ai uitat sa mentionezi k dinamo a obtinut scorul ala la penalty-uri... :roll: :lol: :P
PS: dak am iesit din cupa romaniei nu mai tre' sa-si faca probleme gigi becali cum sa faca avand in vedere k finala cupei uefa era in aceeasi zi cu a cupei romaniei :lol: :lol: :lol: |
hahahha da da
asa este : Gata Gigi s`a rezolvat .. de Cupa Romaniei ati scapat \" :) np :P |
yo nu prea ma uit la fotbal pt ca sunt ocupat cu raliuri, F1, nascar si altele
dar zic ca tin cu steaua ca sa ma cert cu colegii mei dinamovisti dar am o intrebare: CE FACE STEAUA? de ce in meciurile astea simple care din start sunt castigate ia bataie asa rau? iar in meciurile europene e tare! :wink: |
STEAUA e cea mai tare. 8)
|
la flotari :?:
|
Re:
Quote:
|
@Nos@ o sa`ti zik eu adevarul... steaua nu face kiar atat de bine :)
in campionat au reusit cu greu sa treaca de Otelu ...si au urcat pe locul 2.. asta e relativ bine. insa.. au fost eliminati din Cupa romaniei de o ekipa din diviza B ... si asta e cam nasol... |
Prefer sa ma elimine si FC Cernica Radautzi din cupa decat sa ies in cupele europene asa de repede...cu parere de rau spun, dar steaua a facut o miscare inteligenta...cupa aia nu valoreaza nici unu muc fara participare europeana...
|
tz tz tz tz ...
las`o balta ca in cupa uefa.. nu faceti nimik aja ca orikum pierdeti timpu degeaba.. |
eu sunt dinamovist, sonnya...
|
Re:
ekipa mare, galerie tare.. asta-i faima mea, Ultra si Steaua!!!
Quote:
|
http://www.gsp.ro/images/content/art...2_160_138_.jpg http://www.gsp.ro/images/content/art...0_156_118_.jpg http://www.gsp.ro/images/content/art...8_146_122_.jpg
FORTA STEAUAAAAAAAAAAA ..... asha baietii tatei ... |
Re:
Quote:
|
8) STEAUA ESTE CEA MAI TARE 8)
|
aham .. hai bucuratziva cat vreti acum .. azi sunt deprimata ..:(
a fost super belea duminika in Giulesti ... dar cam nasol cu rezultatu` .. pana mea au batut ciorile pan` la urma cu 2-1 .. si smekeru` ala de Aliutza care era mare stelist mai flutura si steagu` lu rapid ... asta da cultura :evil: .. in fine .. sper ca maine va avea si Dinamo o zi mai buna... urmeaza deplasarea de la Brasov :P |
\" Oricat Ar Fi De Greu.. Noi Vom Veni Mereu.. Si Nu Vom Renunta.. Orice S`ar Intampla..\"
|
rezultatul a fost bun in Giulesti... cel putin din punctul meu de vedere :twisted: (au batut si pe Dinamo si pe Steaua :twisted: )
(HAI RAPID :!: :!: :!: ) |
Dinamo-Gaz Metan 1-0
ne`am calificat in sferturile de finala :) |
haha v`ati luat`o de la rapid,baaaa da`o draqu de la 0-1 la 2-1 chiar asa rusinica baaaaa
RAPID GIULESTI :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: http://sport.acasa.ro/images/echipe/rapid.jpg |
Miercuri 3 noiembrie ora 14.00 la iasi va avea loc meciul dintre POLITEHNICA IASI si DINAMO BUCURESTI
chiar daca suntem pe ultimul loc sper sa facem o figura frumoasa ca si cu Steaua ... FORTZA POLI!!!!!!!!!! |
:woowoo: Speedy :D
|
Diutza_1510 si Speedy ..
imi puteti aminti va rog frumos scorul de la meciul de ieri ?? \"U\" Craiova - Rapid Bucuresti ?? ca am un \"lapsus\" si nu reusesc sa`mi amintesc ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
da intradevar un meci frumos .., un arbitraj jenant ... si cat s`a terminat scoru ? aa... 2-0 parca ... hahaha forza dinamo!!!
|
Re:
Quote:
tz tz tz ... si kiar asa ? a luat rrapidu bataie ? incredibil.. imi pare rau de ei .. au jucat kiar bine...puteau lua si mai mult decat un 2-0 ... nu ? |
da ai dreptate sonnya ... foarte bine au jucat daka se mai chinuiau in pik reusheau sa piarda cu 10-0 ce bine ca n`a mai fost timp ... si ca s`a terminat meciu itzi dai seama cat de umilita era \"iubita noastra echipa RAPID?\"
|
da asa este.. e bine ca a avut noroc, eu una as fi suferit enorm .. sa vad o asa ekipa precum rapid, invinsa de o echipa mediocra precum craiova ... la o diferentza de goluri mult mai mare decat cea actuala..
ar fi fost o tragedie :( :( :( |
dea intradevar o mare tragedie sa bagam totushji la inaintare ceatza care a fost in craiova ... :)) ca sa scuzam shecu \"iubitei noastre echipe RAPID\"
|
Re:
Quote:
|
intradevar putem spune ca arbitraju a fost jenant ... nu e cazu sa mai dam vina pe el... da ce sa mai vb de ceatza asta ... ne`a tzinut de picioare nu am putut nici macar sa construim o ocazie parca ne infashurase picioarele ce pacat
|
Re:
Quote:
hahahhahahhahahahah hahhahahhaha trebuia sa ne facem comentatoare ca ne pricem .. dar hai ca parca suntem prea rele :P sa lasam ziarele sa`si faca treaba mai bine.. ca au ce sa scrie .. si sa nu ne acuze lumea pe noi ca avem ceva cu rrrrrrapidu` :) nu de alta, dar nu ar fi adevarat.. :twisted: |
da intradevar suntem bune de comentatoare ... dar sti ca estu sunt \" o rapidista foarte infocata \" ()doamne fereste !!!) nu are rost sa mai comentam v`am lasat cu rapidu vostru cu tot ... suntetzi varza
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning