![]() |
Re: all about sound
Quote:
mai ales sa fie si noi,.. de exemplu am un amplif SPL: DYNAMICS se numeste daca il cunoaste cineva.. e ceva foarte valabil e putin folosit si e la 19 mil.. mai mult ce sati zic un vofer super valabil e pe la 30 de mil.. asa ca in concluzie opti ceva frumos de 500 de euro si calitate dar ,.sigur nu pici afara din masina ptr asa ceva trebue sa mai scoti niste banuti de la ciorapei :) numai de bine :) |
pfff oameni buni,miam montat sistem dolby suround in masina cu dvd si ecran maaaare,e mortal.luni va pun poze sa vedeti.nu iti vine sa cobori din masina ,maiales la filme de action ,nu sti din c parte se trage:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ai stat in masina lui Dexter (SM82FVM), urca si dupa aia vorbim cat poti sa stai si n-ai nevoie de un amplif de 600 de euro. Daca vrei sa incerci senzatia anunta-ma!!! Asta o sa vezi si ce o sa auziiiiii.......... Lewy. |
Quote:
Asta-i dreptatea cu produse de calitate poti sa scoti sunet si calitate mai buna si la dimensiuni si putere mai mica si poate si la preturi mai micutze!!!Iar cine a auzit cum suna un JL adevarat nu vorbeste chesti din astea, JL este o marca super-super-super dar la nivel de Satu Mare nu cred ca sunt multi care isi permite un JL nou si adevarat. Asta e parerea mea. Daca vorbesc prosti va rog sa ma corectati!!!:lol: :lol: |
Quote:
ioi iar nu ai loc de mine levy? hai sa iti rasp.. pe scurt dupa care vreau sa terminam cu discutia,...unu la mana stiu ce ai facut cu cele 2 the rock.. sincer e naspa cutia...aici mai aveti de invatat..la alea 2 le tre un amplif de 3000 sti bine de care ampl.. vb ai auzit bine cum suna la cei de l;a mnc cele 2 the rock si au luat concurs si in ungaria.. poate competitiile de la emma ati zice ceva...doi la mana nu mah vei convinge cu jbl... ptr ca eu cand leam incercat nu mau convins ....la bani unui jbl.. stiu ceva mai bun.. iar 3 la mana sunt produse mai eftine si mai bune ca jl...daca nu ar fi fost pimp my ride nu ai fi stiut nici tu de jl.. repet e o marca buna dar prea promovata de a ajuns asa de cunoscuta si nu e nici pe aproape de cei mai buni in asa ceva ... iar nu in ultimul rand .. lasama pe mine in treburile mele ...daca ai ceva de demonstrat am soft de masurat db ne punem facem noi o cutie faceti voi o cutie facem un calcul raportat calitate pret....si vedem de ce esti in stare.. si cu asta basta nu mai da aere de parca noi am fi afoni in audio...cel putin noi am fost la o competitie si am locul 2 cu banalul mnc inseamna ca avem ceva habar...iti urez bafta dar nu ma mai obosi.. |
eu nu te obosesc dar asa stiu ca asta este un forum unde oameni isi dau cu parerea, iar cutia pt. rock-uri a fost facuta dupa datele ce mi-au dat cei de la MNC, ei ar trebui sa stie, nu??? iar pt. doua difuzoare de asa zis 650 eu cred ca ajunge un amplif de 1000, dupa cu am auzit eu de la cei mari, daca am un dif de 100 W sa spunem ii trebe un amplif mai mic sa fie protejat sa nu arde. deci asa cred ca la o cutie de 1300 w ii ajunge un amplif de 1000 w.
iar jbl-ul nostru cu care am comparat ROCK-urile este una 600w RMS. Hai sa va trimt niste rezultate: |
Apropo, n-am auzit de competitiile de la "emma" dar de SEMA SHOW (www.semashow.com) am auzit care se organizeaza in USA.
Unde se organizeaza EMMA, EVENTUAL UN WWW.... Rezultate: http://www.jbl.com/car/team_jbl.aspx...=US&Region=USA |
Haideti ca am gasit una mai recenta si europeana:
http://www.jbl.com/car/team_jbl_pics...PL_12_2006.pdf |
Quote:
scurt ca tiam promis ca nu iti mai rasp.. ai curajul sa pui pariu pe woferul ala de care zici tu care e la dexter in masina pe o cutie facuta de noi cu 2 the rockuri si un amplif de 3000 daca pierdem la masuratori til facem cadou de pierzi tu nil faci tu cadou pe al tau...cam atit am avut de zis.. si inca o chestie ieu nu intreb de cei de la mnc cum sa fac o cutie..ma descurc singur si rasp.. de rezultatele mele |
in rest levy numai de bine iti doresc dar tiam mai zis nu ma mai lua de sus ca nu sunt afomn in audio daca asta crezi ai o inpresie proasta...
|
Ok, nici o problema voi ramaneti cu MNC-ul vostru, eu raman cu JBL, Pioneer, JL. Mie imi plac aceste firme, si imi place sa lucrez cu ele, clienti mei poate nu sunt asa de pretentiosi ei se multumesc cu un JBL eventual un JL.
Apropo unde se organizeaza EMMA SHOW ??? |
Quote:
aloooooooo faci pariul sau nu? .. nui traba ta cu ce marca lucrez sau voi lucra de acum inainte...se numeste motor de cautare si se numeste google cauta emma sound presure level sau (ESPL) culmea ca a participat si mtx.. pioneer,..si multe alte marci consacrate... spor la cautat si nu mah mai obosi tiam mai zis |
Nu te mai obosesc si de pariu o sa mai vorbim. Dar facem rost de un dB metru normal.
Week-end placut tuturor. Mai vorbim saptamana viitoare. |
mah nu va mai tot certati si va scoateti ochii...fiecare cu produsele sale...clientii au cel mai important de spus...disputa se face prin unitati vandute...masini personalizate...si satisfactia clientilor...si de acum asa sa fie...
si dak chiar vreti sa dovediti k unu ii mai bun k altu...e ok treaba cu concursul...organizam noi ceva sa iasa klumea...si oricum...sa fie doar pt suprematie si nu cu predarea sistemelor si alte prostii de astea... ia nu mai fiti asa orgoliosi...trebuie sa ne ajutam cu sfaturi, idei, promotii si de astea...cu certuri si alte chestii de genu asta nu se ajunge nicaieri... sunteti noi pe forum...nu va mai certati!!! punct |
Quote:
Seara buna. |
k&a Tng, din partea mea aveti un mare UP pt. tot ce faceti si nu vreau sa fac referire nici la MNC si nici la Jl sau alte produse ca ale voastre sau ale altora ca eu nu am bagat banii nici in ale voastre si nici in ale altora, dar vreau sa subliniez profesionalismul de care a-ti dat dovada din punct de vedere moral privitor la oricare posibila concurenta... cand veni vorba de o eventuala deschidere a unui tuning shop pe Botizului, voi nu ati facut altceva decat sa-i urati bafta si noroc si nici nu ati inceput sa improscati cu noroi sau sa va ridicati in slavi marfa proprie, ceea ce e de apreciat !!!! in fond si la urma urmei, indiferent de marfa comercializata, tuningul este un domeniu care ne pasioneaza pe toti cei de pe forum, si nu numai ! daca din chestia asta se mai pot si scoate niste bani, e ok ! In alta ordine de idei, cine vrea sa-si personalizeze masina este liber sa aleaga intre marci, firme sau chiar orase (de ce nu); in orice caz, k&aTng, vazand spiritul vostru de echipa (repet, INDIFERENT DE MARFA COMERCIALIZATA !!!) se poate observa ca nu v-a fost usor, voi ati investit banii munciti de voi, munca voastra, tot ceea ce ati investit in domeniul care ne fascineaza pe toti : TUNINGUL AUTO !
|
Quote:
|
am intrat si io dar vreau sa zic un lucru sigur fiecare face ce poate dar nu facem din gura cur adica am fost la voi florin si cupi si sintem amici si aici va ***eti unu pe altu carei mai tzapan daca sintem asa de tari cu totii sa organizam toate firmele de tuning sound un db drag si chemam fiecare operele lor si atunci se vede deci nare rost sa va certati iar cu domnu din oradea vreau sa vb io cu el
|
aveti foarte mare dreptate, eu nu am aruncat pe nimeni cu noroi, daca aduc bine aminte toata discutia a inceput despre JL vs. MNC, nu a fost vorba despre lucrarile facute de voi, cine a facut notificare despre munca celuilalt ati fost voi de la k&a "unu la mana stiu ce ai facut cu cele 2 the rock.. sincer e naspa cutia..." cred ca va aduceti aminte asta a fost scris de voi, alta chestie a fost usor sa intri pe piata cu o marca deja promovata (zilele orasului, cred ca toata lumea a fost prezent) si vandute de alte doua firme din Satu Mare, cum am fost eu si o alta firma cred ca toata lumea stie despre care este vorba, nu e loc sa le fac reclama.
Iar firma noastra este condusa de "tata" si de mine, iar "tata" se ocupa de partea de taximetrie, alarme pt. imobile, sisteme de securitate etc etc, iar de partea de CAR cum ar fi alarme, audio, navigatie etc ma ocup eu, iar cand eu am inceput sa montez alarme si casetofoane auto in masini in satu mare inca nici nu s-a auzit de tuninguri si tuning shop-uri, deci eu nu acuma am adus 3 difuzoare pe banii lui tata si ma dau mare si tare. Iar in satu mare sunt doua feluri de oameni pasionati de tuning: 1) oameni care isi cumpara o masina stock si o fac dupa gustul si imaginatia lor "proprie", si am tot respectul in fata lor, noroc ca avem multi oameni din astea in oras si deja ateliere care fac spoilere etc pentru ca acesti oamneni sa-si personalizeze propriul bolid. 2) si este o alta categorie de oameni mai putini care isi cumpara masini deja gata modificate de alti oamnei care deja s-au plictisit de masina lor si fac o alta masina. Cine cumpara masini din astea nu au nici un pic de fantezie sa-si personalizeze o masina dupa gustul lor. Acesti oameni nu sunt pasionati de masini numa isi cumpara o masina tuning sa-si deie aere in fata altora, poate ca ei nu sunt in stare sa monteze nici roata de rezerva. PS. Eu personal nu dau pe parerea oamenilor din astea, daca ei vorbesc despre masini custom si tuning. SA FIE CLAR EU NU VREU SA CONCUREZ NU K&Atng CA AM CLIENTI MEI CARE-S MULTUMIT DE SERVICIILE MELE. VA MULTUMESC PT. TIMPUL ACORDAT CITIRII ACESTEI MESAJ !!! |
si inca ceva domnule sound identity aici ii sm si nu oradea si lasa textele cu jl casi pioneeru ii bun dar o intrebare daca tii asa de tare jl de ce nai avut in polo jl si ai avut pioneer si jbl
|
Quote:
iar mah obosesti levy veiziti de treburi si nu mah obosi iar ma repet,....mnc a fost promovat prin lucrarile facute de noi asta sati intre bine in cap nu ai promovat tu mnc ptr noi si nu mah fa sati fac niste reclama proasta ca am date concrete si baeti care au venit la mine de la tine ... iar daca te doare adevarul.. ca nu ai facut bine cutia de la cele 2 the rock..uri imi pare rau ptr tine ... nare leg.. treaba asta cu mnc vs jl asta ai interpretat tu.. nus curios de mnc ca nu e firma lui tata ...am si alte marci ... da eu nu mi le insir pe forum ca si tine.. cine vrea sa vada stie unde imi este mag,....iar levy cand iti scriu ceva nu inseamna ca astept si un rasp de la tine.. te rog nu mi te mai adresa ca nu sunt curios de parerile tale si nu vreau sa vb lucruri care sami para rau sau sati para si tie rau,.. va doresc vanzare cat china si multa bafta da mai lasama sau nai loc de mine... |
sinteti mai rai ca babele mai mnc ii bun pt oameni cu putini bani in buzunar jl ii lux si claritate ca si pioneeru jbl ii bun pt mine haha fie care cu cei place gusturile nu se discuta punct
|
eu nu cred ca ti-am facut reclama prosta pe forum, corecteaza-ma daca gresesc, tu ai inceput discutia pe forum ca jl este o marca mai proasta decat mnc.
scuza-ma daca te-am jignit, iar sunt curios de acele lucrari proste facute de noi, daca clientu are probleme cu produsele cumparate de noi poate sa vina inapoi ca har domnului are garantie de la 12-25 luni, sau sa mearga la OPC, nu inteleg de ce merg la tine. Iar daca montarea s-a facut din materialele clientului, ce se intampla la orice firma, si are ceva produse de prosta calitate sau eventual uzate, noi le montam pe propria lui raspundere, noi intrebam pe fiecare client ca ce doreste si citi bani vrea sa investeasca si incercam sa-i facem cea mai buna oferta in limita posibilitatilor financiare a clientului. Ne cerem scuze daca au fost cazuri (dar inca la noi nimeni nu a facut reclamatie) ca clientul a fost nemultumit, si le cerem sa vina la noi la atelier sa remediem eventualele probleme sau nemultumiri, ca de asta dam garantia. MENTIONEZ CA NU AM VRUT SI NU AM JIGNIT PE VOI, EU DOAR AM DAT CU PAREREA DESPRE JL, IN DISCUTIILE MELE NU AM VORBIT DESPRE MUNCA VOASTRA. IAR TINE-TI AMENINTARILE PT. ALTII, AR TREBUI SA-MI FIE FRICA DE TINE??? N-AM INTELES, A TRECUT VREMURILE CU MAFIA DEJA IN ANII '30-'40. SI SA LASAM PE SEAMA CLIENTULUI SA-SI ALEAGA CE SI DE UNDE SA CUMPERE. Bafta, si week-end placut in continuare Tuturor de pe forum. |
Quote:
cred ca ai pb cu memoria nu cred ca am zis eu undeva pe forumul asta ca mnc e mai bun ca jl cred ca ai pb cu memoria....iar ai interpretat gresit .. nu cred ca team amenintat dar astai parerea ta treaba ta ,.. repet cred ca ai pb serioase |
Quote:
|
discutii pe forum "all about sound" ...... :lol: :lol: :lol:
|
toata lumea are dreptate !!!:lol: , dar mai discutati si despre cum se leaga o boxa :lol: :lol: :lol:
Nu are rost sa va impungeti non-stop ca in felul acesta reciproc va speriati clientii :!: ......... totusi rog moderatorul sa nu stearga nimic pana pe Marti, Miercuri ca s-a adus vorba si de persoane care nu au avut inca ocazia sa citeasca ;) |
atunci sa discutam cum se leaga o boxa sau ceva legat de aceasta tema.
are cineva intrebari in legatura cu aceasta tema??? |
cum se leaga nu imi aretiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????????????? ?????????
|
ba cum sa nu, maine vi la lucru si iti arat.
|
moama c ati bagat in week la coment, K&A asta nu e zona de lupta si d atac!acelas lucru se refera si la lewy,nu va luati in par k niste muieri,aman2 aveti +uril;e si -usurile voastre k nimeni nui perfect.oricum fara concurebta nu este competitie si fara competitie nu sunt rezultate,asa k....spor la realizari dar nu va mai certati p forum,mai bine dati niste sfaturi sau idei
|
[B]salut baietii!!!scuze daca m-am bagat intre voi cu unele pareri nu am vrut sa fac conflicte intre voi ;)
doar permitetimi unele obiectiuni: catre levi:competitiile emma sunt organizatii reale de sound dar nu sunt cele mai accentuate in presiunea sunetului ....daca vorbim de presiunne si decibeli exista un alt tip de competitie pe nume db drag care functioneaza si el in romania ca si emma...emma este axata pe calitatea sunetului ...infine...daca un pic sunteti in domeniul tuning&sound ar trebui sa le frecventati sau sa le vizionati macar in loc sa va certati aici....respecte pentru k&a ca il vad un tip care nu porcaie din contra respectuos explica si se retrage de certuri.....tu levi esti ca si unul infect din oradea care ai lucrat cu mnc ai facut o paine cu mnc si acum porcaiesti mnc-ul..de exemplu infectu oradean a adus jbl in oradea ca a vazut ca la mine trece si dupa ce a pus mana pe alt produs l-a porcait la desconsiderat altora dar el a mancat din acel produs ...infine..poate il stiti ca el si in satu mare si-a incercat norocul numai sa fuga de mine din oradea si eu personal am vrut sa deschid si chiar eu i-am dat ideea dar pana la urma nu fac fatza in oradea dar si la voi unde sunteti la inceput..... domnule dexter sau cum te numesti am citit ca vrei sa vorbesti si personal cu mine daca te tine si live papagalul sunt dispus sa ne intalnim in 2 saptamani cand trec pe la szambi cu fostului golf in drum spre baia mare la spoilerit ca parca ziceai ca ai de discutat cu mine si m-ai facut curios ce nelamuriri ai cu mine:):):) sper ca nu vrei sa ma speriu :):) ma cam tzine discutiile live....si chiar imi place sa fiu clarificat hai sa va lelamuresc un pic fratilor sa va treziti la realitate si sa incetati prostiile intre voi ca sunteti niste vcopii mari si cu curaj va zic cu putina experienta ca de alt fel nu ati fi ajuns aici numa sa vorbiti si faptic zero !!!ma copii mnc-ul este original importator din oradea..da???..daca in oradea nu s-a facut reclama la mnc atunci nicaieri...aici in oradea sunt 8 magazine de car audio dintre care 2 cu mnc au reclama din 5 in 5 pasi au instalatori au designeri in prbagaje mopdelate in fete de usi etc etc deci mai simplu stiu ce inseamna car audio ....darrr...problema care e ??este un produs comercial care intr-un oras puternic cum e oradea si bucurestiul de exemplu nu financiar ci profesional este egal cu minus zero...mnc la noi au doar taximetristi si uni care nu considera prioritate si nici calitate mnc-ul...acuma asta fara suparare si fara sa jignesc pe nimeni....la noi mnc-ul nu a putut demostra nimic deoarece alte produse sunt mult mai calitative ceea ce nu intelegeti voi si in al 2 lea rand pentru voi nu stiu ce inseamna un bas sa bubuie sau sa lucreze in frecventze joase????care e placerea basului la voi??? tot catre dexter:m-ai intrebat de ce am avut in polo jbl si pioneer???pustanule am 3 masini si comercializez 3 produse de head unit nu vorbim ca e pioneer dintre toate le prefer pe pioneer doar ca si aparate de bord in rest pentru mine nu exista difuri basi etc etc jbl iar a fost pentru demo car jbl...mai am un golf 2 demo car mtx si mai am un golf care e acum cu ground zero dar ceea mai bomba de bomba si un golf care v-a rupe romania intre golfuri care va fi fosta masina lui szambi va fi demo car by ground zero... HAI SA VA REINPROSPATEZ STITI CINE E GROUND ZERO? are cel mai tare repet tare difuzor din lume actual de 3 luni invincibil urmatorul este jl audio 13w7 sq acestea sunt difuzoare nu de pimp my ride ci difuzoare cu traditie si cine pune mana pe asa ceva cam si tre sa stie ceva de domeniul hifi...jbl este total comercial vedeti cel mai tare bas e de 800 rms prea multe nu poti cere de la el e bun dar am un necaz la el decand au schimbat seria pe 2 ohm la coaxiale incince finali mai tare si nu am incredere maxima spre ele mai nou ...infine suna bine dar m-am reprofilat pe ground zero puteri mai mari claritate mai mare si alte pretentii de la ceste produse...darrr...jbl-lul tot nu l-am aruncat .... vazui pariurile voastre ...acuma nu stiu cata incredere ai in mnc-ul tau fara suparare ma tine sa fac si io sau sa ma pun intre voi tu ziceai de 2 rokuri io it zic baga 4 rokuri de 12 baga 4 amplifuri de 3000 cica:) cand aud asa ceva ma mir ca nu cititi caracteristicile volti una alta ...deci 4 rock 4 amplifuri de ct vrei pe el;e baga 4 baterii pe ele ..am inteles ca 2 rock=600 de euro ...io vin cu un singur dif de 15 un singur amplif si 2 baterii difu de 15=550 de euro ma tine la maxim vin cu term lab de db drag adica aparat de masura in decibeli si comparam ok?;) cine pierde duce aparatura celuilalt..pe mine ma tine...la modul cel mai serios ...poti sa iti faci peret wall incinta ce vreti voi io vin cu o lada de 100 litri atat si masina de familie cu tapiterii ca si cum nu ar avea nimic extraordinar voi puteti veni cu unu cheala perete in el ce vreti..facem????ganditiva... revenind la lucruri mai serioase ceea ce am observat intre voi este o lupta intre unul care are bani pentru produse mai scumpe si unul care se lupta din bani putini...sfatul meu daca il acceptati este in felul urmator pentru k&a total prieteneste daca tu iti atragi clientela foarte ieftina cu produse mnc profesional iti spun ca gresesti repet profesional ca daca tu esti mai bun instalator de exemplu ca si levi faci un locas de difuzor calumea si pui un difuzor care are parametri prosti nu ai rezolvat nimic..merge la levi ii da un jbl si cu ajutorul munci tale el finalizeaza ;ucrearea pe spatele tau...acuma sper ca ai inteles ce zic...el de exemplu daca nu stie face un locas de difuzor sau un inel din mdf si tu astea toate le faci dar bagi o besinaa de dif daca se inlocuieste acel difuzor ai avantajat concurenta ca nu ai altceva sau nu vrei tu din motive de busines sa oferi altceva...si io am incercat sa comercializez mnc dar aste sunt asa de crude asa de galagioase ca nu se merita ..uite avantajul lui levi ca jbl are difurile de bas alea eftine cu 8 mile dar daca stie sa ii faca o cutie inchussa de 28 litri suna si coboara de te caci pe tine de la un din din acela....de exemplu am avut masina campioana anu trecut in ungaria la emma espl locul 3 in august si locul 3 in octombrie cu doua difuri de 3 mile bucata ....au potential difurile au sensibilitate buna si daca va zic ca au fost si in compresie unde nu isi scoate calitatile maxime in ridicarea decibelilor in masina?????infine...daca am suparat pe cineva imi cer scuze mai putin de dexter care vad ca e tupeist fara sa il jignesc sare ca proasta-n sac si habar nu are cred ca de unde porneste domeniul sound....va mai zic ceva sa vedeti ca tot ce m-am zbatut aici sa va zic nu e degeaba si cu rautate daca vreti un ajutor sfat poate vas putea ajuta;) am pm si va las numaru sau il stie szambi...apropo inca una catre levi:daca lucrezi cu jbl dupa mnc iti este mai usor ca daca il montezi in locase fixe suna altcuma ca mnc sau magnat care iar e o mare varza total nu mai e ceea ce a fost dar ai grija sa folosesti sau sa le inperechezi produsele jbl corespunzator ca acolo cand se vorbeste de 300 de w aia sunt reali nu in vant si un amplif reglat necorespunzator face ravagi rapide ......ok paaa....ajunge...mersi ca ati mentinut topicul macar vazui de la a la z paaa /B] |
nu ti-o fo lene sa scri atata? :)...oricum eu cel putin stiu una alta despre tine si despre evolutia ta in domeniul muzicii...restu poate stiu mai putin...si ti-am vazut toate masinile...asa k din partea mea tot respectu...cred k ai mult mai multe cunostinte in domeniul sound dekt oricare altu din sm...poate ma insel...knd vi in sm da un semn sa iti vad si eu masina...in rest numah bine...si multa bafta in continuare
|
in curind vom pune io si cu lewy poze despre demo car -ul nostru de la firma cutiuta muzicala si il rog pe SANDU din oradea sound identity sa nu tina ura pe mine
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
mai baieti io de 6 ani sunt in car audio si am de invatzat cat china sa stiti un lucru totdeauna masinile voastre facute va reprezinta masinile care le duceti la showuri si mai ales sa aveti masina voastra demo...acel polo de la szambi cum a fost cum nu a fost de 8 ori campioana in romania si dubla campioana pe ungaria ....a fost jurizata si de romani si de unguri si de belgieni .... si inca una toate produsele sant cat de cat bune dar cele cu traditie in profesionalism sunt mai usor utilizabile si sunt mai acustice .....eu sincer nu am putut satisface placerea muzicala oradenilor cu mnc si nici nu am incercat doar catre cei ce cautau chiar cei mai lezna dar nici alora nu le placeau :( ...hai ca lasam politica produselor capu sus baietii ca avem multe de invatat si io si voi si domeniul car audio nu are sfarsit ca masinile si electronica lor se schimba si sunt mai sensibile si mai dependente de testere ;) pa baieti si bafta la proiecte!!!! |
sandule ink tot nu miai rasp la intrebareeeeee!,ce amplif recomanzi la un JL de 300w
cand treci p la gabi in sm vreu si eu sa vad c ai facut din golf |
Quote:
Sal, Sandu, Nu stiu tu in ce masura ai auzit de mine, dar eu am auzit de tine si am tot respectu fata ta in domeniul Car Audio, iar chestia ca ma semeni cu Infect nu cred ca este real, nu sunt un tepar in acest domeniu, eu si cu baieti mei incercam sa dam maxima seriozitate, profesionalism si cele mai avantajoase preturi pt. clienti nostri din Satu Mare. Iar chestia ca eu am facut un paine cu mnc si acuma o porcaiesc nu este o chestie reala ca daca faceam asa paine buna cu acest brand nu renuntam la el, in rest si la ora actuala mai am produse mnc pe stoc de care nu pot sa scap. Am oftat mai mult langa jbl ca pt. o diferenta minimala de pret in + putem oferi clientului o calitate mult mai ridicata. In rest eu numai am dat dreptate pe forum la parerea ta despre mnc "unica folosinta", si cei de la K&A au sarit la mine. Va doresc o zi placuta pt. toti si spor la munca. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning