![]() |
Re: Chevrolet Aveo
Salut! am un chevrolet aveo de 6 luni cam asa...nu e dotarea de varf adik nu are clima si jante! am avut de ales cand mi`au luat`o parintii intre logan si aveo si am ales aveo! sunt super multumit de el! am 11 mii de km si nu are abs nici o problema! am fost si la curse am alergat`o si in curbe si are suspensiile destul de tari nu pot spune ca nu sta dar nici ca are cine stie ce stabilitate! fuge de cur rau in curbe stranse...! consum super bun in afara...netrecut de 100 cu 2 in ea mi`a luat 5.2 pe pompa!(facut plin la plecare facut 200 km si intors la aceeasi pompa si facut plin din nou)! eu zic ca e masina buna raport pret/calitate! sunt chiar multumit! va salut!
|
Minusuri la masina,la tinuta de drum nu prea gasesti.Atat ce ar putea fi minusuri la ea e ca izolatia fonica la portbagaj se face prin bancheta si daca rabatezi bancheta si mergi cu masina o sa auzi niste sunete destul de naspa.Stalpii din fata au o forma mai ciudata si in curbe nu's prea buni pt ca iti iau din vizibiliatate.Masina are 9500 km,i-a facut revizia de 1 an si a schimbat la ea in afara de consumabile doar o conducata de benzina pt ca ziceau ca au avut probleme cu ele...
|
la conducta sau filtrul de benzina??
ca hotomanii schimba filtrul chiar de nu trebuie [la 30.000 Km!!!]. si mie mi-au schimbat si le-am zis, in plus eu pun doar Top 99+ |
Si eu vreau sa-mi iau in urmatoarele luni o masina pana in 10.000. Am vazut k voi ati abordat 2 variante, Logan, respectiv, Aveo. Eu am mai studiat oferta pe net si mi-a mai placut ford fiesta si fiat albea.
Sincer dintre toate modele park am o atractie fata de aveo. Am vazut k prima varianta de 1,4 trece de 10.000. Varianta de 1,2 e ceva de ea?? .. adik nu am pretentie sa mearga k o nemteasca, dar nici k o caruta. |
cand va aud cu nemtestile voastre:drunk: in orice caz, ALBEA sa NU iti iei !!!! cea mai urata masina posibila !!! [prefer pe jos]
|
urata urata, dar dotata ;) . Dar de fiesta ce zici?? Park prea micutza, nu?
|
mai albea in nici un caz, nu-i deloc fiabila. aiurea tare. fiesta sincer imi place, pentru categoria masini de oras:lol: deci daca mergi mai mult in oras, incearca o fiesta [eventual diesel daca au]. daca ai planuri de familie, confort si alte probleme de genul asta, aveo sau clasa echivalenta. sincer chiar imi place fiesta, e dragutsa, dar fordul ofera cam putine dotari la preturi mari. parerea mea e sa astepti vreo oferta sau gandeste-te ce ai nevoie : sedan sau masina de oras !
|
mi scuzi offtopic. deci aveo e o masina buna. :lol:
|
2 Attachment(s)
deci am 2 randuri de jante de aliaj 1 poza e cu jantele din dotare si a doua cu jantele cumparate [noi, de la augsburg, pentru iarna mai mult]
|
off cum ma aduci tu tot la aveo.. Pai ok..atunci sa zicem aveo. Cam cat ar fi rata minima la ultima varianta, cu avans minim? Ultima varianta ajunge cam la 10.500. La banii astia poti lua o fabia sau poti lua un C4, pe la 12.000 ?
|
n-am idee :lol: n-am aveo . dar decat aveo mai bine c4 ;)
|
Cel mai bine urca-te in ele..., eu in C4 ma simteam ca in tanc..., desigur, chestie de gusturi....:lol:
|
daca as avea acum 12.000-13.000 = C4 !!!
|
Salutare tuturor,
Aveti careva dintre voi Aveo in 5 usi ? Ce parere aveti despre el ? N-am vazut niciunul pe strada sau cel putin cele care semanau foarte bine cu pozele de pe site-ul Chevrolet aveau scris pe spate Kalos :shock: :rolleyes2 ... Foarte ciudat ... Cumva Aveo in 3 si 5 usi sint de fapt Kalos incognito :?: Multumesc si o zi buna |
mai vrenescu inainte sa zici de albea k urata si k nu fiabila si k e proasta si ce ai mai zis gandestete la ce zici!!! pt k jignesti lumea aiurea!!! conduo o albea si un aveo si o sa vezi diferenta! si de dotari sa nu mai vb. nu o fi ea cea mai frumoasa dar la banii ce ii dai pe ea merita si ultimul cent!!!
|
strict opinia mea, nimeni nu o ia in calcul si nu mi-o pot schimba. o masina abandonata inainte de conceptie.
aveo[toate var.] ---> kalos[toate var.] ---> aveo [versiunea noua in 4 usi] |
va rog mult...sa imi rasp si mie careva care stie...mp3 din fabrica la aveo are iesire RCA? vreau sa cumpar un sub si toate cele si imi place cum reda mp3 stock! astept raspuns! ms!
|
hai salutare la lume sunt nou pe aici asa ca.........let's talk.si apropo de aveo eu am 3 zile de cand o am si sunt tare incantat de ea.e o masina adevarata:))
|
Quote:
|
Masina este super,am platit si eu un avans pentru un aveo full dar dureaza intre 3 si 5 saptamani sa o aduca in tare.
ieri am fost la un drivetest si mi sa parut ca merge excelent dar frana putin cam tare( trebuia sa apas mai tare pe frana) tu ce poti sa-mi spui despre frana? |
Quote:
|
In Bucuresti Aveo vine mai greu, este cerere mare..., aprox. 1 luna, ...iar franele sunt ok, te inveti repede cu ele..., depinde ce masina ai condus :)
|
sal acum am intrat si eu pe forum si vreau sa va spun ca am un aveo sedan de aproape un an. In septembrie face 1 an. stiti cumva de unde pot sa-mi iau si eu cva pt tunning ca nu prea am vazut pe nicaieri ..nici pe strada la alte masini...ma intereseaza si scutul pt motor cam la ce pret ajunge si e adevarat ca scade mult din distanta dintre sosea si masina adica daca imi pun scut nu cumva am mai multe sanse sa ating scutul cu cva.....stiti cumva unde se gsesc avite pentru portbagajpt aveo ??? se potrivesc si cele de kalos???multam
|
buna,
am primit raspuns de la dealer acum 2 zile ca mi`a sosit masina insa au spus ca mai dureaza cateva zile pentru intocmirea actelor. As vrea sa stiu ce trebuie sa primesc la ea....trusa de scule...stingator....etc...asta ca sa nu ma trezesc dupa un timp ca am fost tras in piept de dealer :lol: :lol: multzumesc anticipat. P.S. mentzionez ca masina este un Chevrolet Aveo 1,4 ELITE |
Sa o stapanesti sanatos. Si eu am tot un aveo de 1.4 ELITE 3 dar nu am primit la ea nici stingator nici trusa sanitara nici triunghi nimik...dara asta poate si ca in septembrie anul trecut nu era inca in vigoare legea aia care spune ca sunt obligatorii toate acestea...oricum tu intreaba dealerul...sa ma anunti si pe mine dc ti-a dat cva ...sunt chiar curios pt ca mie mi s-ar fi parut normal sa-mi dea...stiu pe cineva care si-a luat VW polo prin iunie anul trecut si i-a dat...cred ca tine si de dealer...toate cele bune....
|
Re: Hai sa va spun noutati !
Quote:
|
Quote:
|
sal imi spune si mie cinevacum imi dau si eu seama ca e intradevar motor de 1.4 pe un aveo inafara faptului ca asa scrie pe certificatul de inmatriculare ca am un aveo 1.4 si sincer nu mi se pare prea nervoasa...e adevarat ca i-am dat 150 si cva pe autostrada dar la demaraj nu prea ma incanta...inainte am avut o dacie 1310 si pleca cu scartz fara probleme...la Aveo nu prea imi iese..sa fie oare si din cauza cauciucurilor ca sunt mai late si suspensie si alte nebuneli dinastea???? sal...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar vrea cineva sa cumpere o Chevy Nova 70? Adica chiar pe a mea? Face cineva o oferta? Ofer tot ce am la ea in acelasi pret! E inmatriculata in RO!!!!
|
Sa o stapanesti sanatos!Vreau si eu sa imi iau tot varianta asta full options da am auzit ca consuma cam mult,la ei pe site cika consuma 6,9 mixt da mi`a zis cineva ca are un aveo varianta aia mica si cika consuma 9.1!Oricum e super masina si e cu 2-3 sute de euro mai scumpa decat loganu ala 1.6 16V!
|
cat consuma ma urban????????7-8 poate vrei sa spui 9-10 in carte scrie 9...mai gandestete in orice caz ca motorizare lasa de dorit .....
|
Nu urban frate..consum mixt!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: