Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/172743-vopsesc-repar-reconditionez-profesional-jante-auto.html)

fastbiker 24-05-10 11:41

Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 3384901)
da,de indreptat sudat si tot ce mai trebui ca sa poata fi folosita.mentionez ca nu vreau vopsit sau etc...doar sa pot pune anvelopa pe ea si sa ma folosesc de ea.

ma suni si se face,indreptatul este 60 lei,sudura 20 de lei cm
0766220909

remusmya 26-05-10 18:41

ce se poate face la asta ? :|

https://img195.imageshack.us/img195/8387/foxy014.jpg
https://img717.imageshack.us/img717/4287/foxy013.jpg

fastbiker 27-05-10 19:30

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by remusmya (Post 3391861)

Daca nu avea zgarieturi pe steaua aceea polishata se putea remedia,acolo nu am ce sa-i fac.imi pare rau.

Refacut zgarieturi pe buza,incarcat cu sudura,rectificat si vopsit

remusmya 27-05-10 19:31

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 3394910)
Daca nu avea zgarieturi pe steaua aceea polishata se putea remedia,acolo nu am ce sa-i fac.imi pare rau.

ok, ms

algabone20 28-05-10 09:01

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 3394910)

In poze se vad frumoase, dar in realitate sunt vopsite "coaja de portocala", cu gunoaie in vopsea. Asta e, asa se face treaba in RO de mantuiala.:x

gollum_ 28-05-10 10:20

Demo calitate si responsabilitate fata de client !:rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=yZLnBY0YnyI

morpheusmaster 28-05-10 11:36

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 3396198)
Demo calitate si responsabilitate fata de client !:rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=yZLnBY0YnyI

Hai man, gaaaaaaaaaaaaaata! Lasa'l in pace. Intotdeauna adevarul e la mijloc si nu cred ca are acum rost sa va tot intepati in felul asta.

NMSpeed 29-05-10 15:12

2 Attachment(s)
salut nu stiu dak cunosti jentile de la ford cele de tabla in 5 spite deobicei sunt mascate de un capac as dori ca acele jenti care sunt negre se le vopsesc in ceva mai special am atasat o poza si m-am gandit sa le vopsesc in aceasta culoare un pic mai inchisa masine are o culoare albastra inchisa (ocean blue) ai cumva vreo idee cum sa le fac frumoase ? si un pret

fastbiker 29-05-10 16:59

33 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NMSpeed (Post 3399377)
salut nu stiu dak cunosti jentile de la ford cele de tabla in 5 spite deobicei sunt mascate de un capac as dori ca acele jenti care sunt negre se le vopsesc in ceva mai special am atasat o poza si m-am gandit sa le vopsesc in aceasta culoare un pic mai inchisa masine are o culoare albastra inchisa (ocean blue) ai cumva vreo idee cum sa le fac frumoase ? si un pret

Am idei si vopseluri toate culorile si nuantele,ca si pret te costa 250 ron pentru tot setul,problema este ca 2 saptamani nu pot lua lucrari deoarece am atelierul absolut plin cu jante la reconditionat.

Reconditionat jante VW Gti,indreptat 2 jante care erau patrate,incarcat buzele cu sudura,rectificate pe strung si vopsite gri carbon perlat

NMSpeed 29-05-10 18:36

mi se pare okay pretul dar in acest pret intra si lacul nu ? iar ca idee la ce te-ai gandit ?

fastbiker 03-06-10 19:34

22 Attachment(s)
........

fastbiker 30-06-10 20:17

44 Attachment(s)
Reconditionat jante MAM,au fost roluite,incarcate juliturile adanci cu sudura,rectificat,vopsite negru perlat + 3 straturi de lac.

jm3now 06-07-10 13:42

4 Attachment(s)
jantele MAM sunt ale mele si vreau sa spun ca au iesit impecabil, parca ar fi fost din fabrica. Numai aprecieri pozitive.

catalin_toyo 06-07-10 19:05

IN POZE arata foarte bine TOTUL .....o sa il intreb pe baiatul din CLUBUL meu care a vopsit niste jante la tine daca e multumit ....cat despre acel CICALITOR ...cred ca e ceva de CONCURENTA ...poate a vopsit omu a 2 zi UNA si ...a scurs vopseaua ..nu se vede VULCANIZARE nu nimik.....!!!

salut SI SPER sa ne auzim CURAND !

fastbiker 07-07-10 18:09

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jm3now (Post 3497175)
jantele MAM sunt ale mele si vreau sa spun ca au iesit impecabil, parca ar fi fost din fabrica. Numai aprecieri pozitive.

Cand au fost vopsite jantele tale mai erau niste jante de moto la vopsit,iar proprietarul lor cand a vazut ce bine arata negrul ala perlat pe jante s-a tinut de baieti sa-i vopseasca si lui casca din vopseaua pentru jante.

Jantele moto se vopsesc pe loc,noi le demontam/montam la loc pe moto...in cateva ore pleci cu ele vopsite,uscate si montate ,se poate aplica si rim stripes fosforescente sau fotoluminiscente supralacuite.

Pentru fiecare casca vopsita se indeparteaza gratuit zgarieturile de pe viziera prin polishare.

NORBERTYNO 23-07-10 17:21

7 Attachment(s)
Salut!Am vazut toate pozele facute la jantele reconditionate de voi si m-ar interesa sa vopsesc portocaliu,integral,un set de jante 17"(au cateva julituri nici pe buze).S-au exfoliat dupa iarna asta:cry:Atasez cateva poze sa va dati seama despre ce este vorba si astept un raspuns cu pretul si durata.Vreau sa stiu daca trebuie sa vin cu jantele fara cauciucuri sau va ocupati voi de tot,adica vin cu masina direct si le dati voi jos...In ce zona va pot gasi.multumesc si spor la treaba

fastbiker 24-07-10 11:13

25 Attachment(s)
Pretul pentru lucrarea ta este de 500 ron ,cu toate materialele incluse in pret.
Durata de lucru este de 4-5 zile si iti putem face portocaliu simplu sau perlat in acelasi pret.
Trebuie sa imi aduci numai jantele fara anvelope,oferta cu demontat/montat este numai pentru motoare,avem stander moto.

tel.0766220909

Jante borbet cu buze julite rau si cu lipsa de material pe buze, reconditionate impecabil,jantele au fost prima data roluite,incarcate cu sudura zecile de julituri de pe buze,trase pe masina de rectificat,polishate impecabil buzele pana au ajuns la un aspect de oglinda iar restul a fost vopsit argintiu perlat.

fastbiker 02-08-10 20:42

32 Attachment(s)
Reconditionat impecabil replici de audi a8 julite de borduri cu lipsa de material,corodate si strambe pe interior,incarcat cu sudura juliturile,roluite,trase pe masina de rectificat,aplicat grund anticoroziv,vopsea si lac.

SINGURUL ATELIER CARE RECONDITIONEAZA JANTE IN SUDURA ARGON LA ACELASI PRET CU CEI CARE LE IMBRACA IN CHIT

*HAV* 09-08-10 11:43

salut

5 Attachment(s)
salut ...cat ma costa sa mi faci si mie jantele astea ca noi ? ...dar vreau culoarea originala a jantelor...griul ala ...si lacuite...

NORBERTYNO 09-08-10 16:03

9 Attachment(s)
Salut!Am vorbit mai devreme la telefon.Iti atasez pozele sa vezi despre ce este vorba si mentionez ca in locurile unde se vede ceva deschis la culoare,este luata vopseaua iar in unele locuri e luata pana la metal(au vrut sa-mi arate de ce au stat asa mult la sablat...zic ei ).Astept un raspuns sau un tel daca se poate.0765.171.778.Cu respect.

fastbiker 09-08-10 18:08

Re: salut

Quote:

Originally Posted by *HAV* (Post 3573549)
salut ...cat ma costa sa mi faci si mie jantele astea ca noi ? ...dar vreau culoarea originala a jantelor...griul ala ...si lacuite...

600 ron

matheo66c 09-08-10 18:28

2 Attachment(s)
Salut..spune-mi cat si daca se poate face aceasta janta..(fara vopsit)
Si mai am una la fel...e stramba din butuc...au tras-o cei de la vulcanizare cat de cat dar tot o vad in oglinda ca fuleaza...ce zici ?

fastbiker 09-08-10 21:30

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3574491)
Salut..spune-mi cat si daca se poate face aceasta janta..(fara vopsit)
Si mai am una la fel...e stramba din butuc...au tras-o cei de la vulcanizare cat de cat dar tot o vad in oglinda ca fuleaza...ce zici ?

Se poate face,incarcatul cu sudura este 20 ron cm liniar,de indreptat pot indrepta absolut impecabil orice janta,mai putin cele care au fost trase pe alte aparate..daca imi vine o janta oricat de stramba o fac,dar daca a fost pusa pe alt aparat de indreptat si nu a iesit bine nu mai pot garanta ca iese perfect.Sfat, nu mai trageti jantele la vulcanizari care fac treaba asta la rece,materialul sufera fisuri in structura si nici nu se trage perfect,fiecare aliaj are o temperatura OPTIMA la care se poate indrepta.

*HAV* 09-08-10 21:44

salut

salut...gaurile de la jante ? ...sau zgarieturile foarte adanci ...cu ce le astupi ? ...

matheo66c 09-08-10 22:29

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 3574917)
Se poate face,incarcatul cu sudura este 20 ron cm liniar,de indreptat pot indrepta absolut impecabil orice janta,mai putin cele care au fost trase pe alte aparate..daca imi vine o janta oricat de stramba o fac,dar daca a fost pusa pe alt aparat de indreptat si nu a iesit bine nu mai pot garanta ca iese perfect.Sfat, nu mai trageti jantele la vulcanizari care fac treaba asta la rece,materialul sufera fisuri in structura si nici nu se trage perfect,fiecare aliaj are o temperatura OPTIMA la care se poate indrepta.

Salut din nou...precizez ca acea janta...a fost incalzita in locurile unde a fost trasa:)...da-mi si mie un PM cu un nr de telefon...sa ne intalnim sa le vezi :)

Bafta si spor iti doresc :)

L.E...am notat numarul de pe prima pagina :)

fastbiker 10-08-10 07:32

43 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by *HAV* (Post 3574965)
salut...gaurile de la jante ? ...sau zgarieturile foarte adanci ...cu ce le astupi ? ...

Priveste toate pozele cu jante reconditionate sa vezi cu ce umplu juliturile,se vad clar buzele jantelor cum au fost zgariate si mai tarziu rectificate dupa ce au fost umplute cu sudura argon.
Sunt seturi de jante la care am polishat buzele dupa reconditionare crezi ca as fi putut polisha peste chit???nici macar la polishare nu se cunoaste unde au fost julite,la vopsit nici atat.
Singurele probleme care mai apar se intampla la jantele care au coroziuni avansate deoarece chiar daca rectific acolo,uneori coroziunea are si 4 mm adancime si nu pot intra asa de mult ca stric janta,aplic grund anticoroziv ce impiedica reiesirea coroziunilor dar raman puncte minusucle acolo unde sunt gaurile provocate de coroziune.

NU SE FOLOSESTE GRAM DE CHIT LA RECONDITIONAT,NUMAI SUDURA ARGON iar jantele sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate.
Nici bunica chitului nu confera garantie ca nu cade de acolo, pe cand aliajul sudat reface janta la aceeiasi parametri de greutate ca inainte si indiferent ce se intampla cu vopseaua peste 10 ani, janta pe dedesupt v-a arata ca noua la sablat.

PENTRU FIECARE SET DE JANTE VOPSIT SE OFERA GARANTIE REALA 12 LUNI.durata de viata fiind foarte mare cu conditia sa nu sufere lovituri.

tel.0766220909

B-61-KYS 10-08-10 11:02

2 Attachment(s)
Salut ,

Sunt interesat sa revopsesc capacele de plastic de la urmatoarele jante, in culoarea jantelor.

Da-mi un pm cu un cost estimativ si un timp de finalizare

fastbiker 15-08-10 06:37

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3575959)
Salut ,

Sunt interesat sa revopsesc capacele de plastic de la urmatoarele jante, in culoarea jantelor.

Da-mi un pm cu un cost estimativ si un timp de finalizare

Lasa-mi pe privat numarul tau de telefon,daca o sa am timp te chem si ti le fac pe loc.Stam cam prost cu timpul liber,este o perioada foarte aglomerata.multumesc de intelegere.

ciolinel 27-08-10 11:26

Salut.
Te rog spune-mi cat m-ar costa urmatoarele opratiuni pentru niste jante 8Jx18":
- reparatia unei jante fisurate (o crapatura de aprox 1cm prin care janta pierde aerul in cateva zile)
- reconditionarea celor 4 jante (zgarieturi minore)
- vopsirea celor 4 jante
Astept PM. Multumesc

fastbiker 29-08-10 21:35

37 Attachment(s)
Reconditionat jante AMG, indepartat un petic pe janta,sudat fisura,roluit,incarcat in argon julituri pe buze,rectificat,polishat buzele,vopsit miezul argintiu,indepartat coroziuni pe spate,aplicat grund anticoroziv.

fanete 30-08-10 14:45

Salut,

Astept si eu un PM cu un pret pentru a reconditiona aceste jante.
Nu sunt lovite sau strimbe, vreau doar sa le vopsesc si sa polisez buza.

Mersi frumos, Stefan.

fanete 31-08-10 11:42

1 Attachment(s)
am uitat sa atasez poza si vad ca nu merge sa editez...

uite janta

razvan_florin1990 31-08-10 21:47

1 Attachment(s)
salut. cat ar costa reconditionat si revopsit in negru mat un set de jante 18" replica m? si cat ar dura minim operatiunea, pentru ca nu dispun de inca un set de roti pentru cele 7-10 zile de care ai nevoie..ai cumva vreun set de roti pe care il poti pune la dispozitie pentru perioada asta? cateva zile, pana sunt jantele gata..

fastbiker 01-09-10 07:34

Quote:

Originally Posted by razvan_florin1990 (Post 3624755)
salut. cat ar costa reconditionat si revopsit in negru mat un set de jante 18" replica m? si cat ar dura minim operatiunea, pentru ca nu dispun de inca un set de roti pentru cele 7-10 zile de care ai nevoie..ai cumva vreun set de roti pe care il poti pune la dispozitie pentru perioada asta? cateva zile, pana sunt jantele gata..

Daca jantele nu au julituri costa 650 lei de vopsit negru mat(este scumpa vopseaua si lacul protector) , daca mi le dai dimineata,a doua zi la pranz le ai gata de pus pe masnia...perioada de 7-10 zile este pentru jantele cu defecte care trebuiesc puse pe masina de rectificat,sudate,roluite etc.
Nu am jante de schimb.

fastbiker 12-09-10 19:46

9 Attachment(s)
Reconditionat jante de tabla VW.

B-64-KTL 13-09-10 17:49

1 Attachment(s)
Salut...un pret pentru vopsitul miezului in alb si buza polishata pentru modelul din poza? Sunt pe 15" si din cate stiu doar una singura are o julitura.
Mersi.

dragos_rsp 13-09-10 21:04

1 Attachment(s)
Salut,
Cat ma costa sa reconditionez si eu jantele din poza, buza polisata, de vopsit interiorul si suruburile daca poti sa le faci auri.

fastbiker 17-09-10 06:22

27 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 3655585)
Salut...un pret pentru vopsitul miezului in alb si buza polishata pentru modelul din poza? Sunt pe 15" si din cate stiu doar una singura are o julitura.
Mersi.

Nu pot polisha buza la tine,doar vopsite 1-2 culori

Quote:

Originally Posted by dragos_rsp (Post 3656029)
Salut,
Cat ma costa sa reconditionez si eu jantele din poza, buza polisata, de vopsit interiorul si suruburile daca poti sa le faci auri.

600 lei costa polishat buzele,vopsit interior/exterior
Nu pot auri suruburile

ayrton 25-09-10 12:30

1 Attachment(s)
Salut...cat ar costa sa imi vopsesti si mie jantele astea (17")...negre cu o dunga rosie pe margine...nu sunt zgariate sau lovite si eventual cam cat dureaza toata operatiunea.???

fastbiker 25-09-10 19:10

28 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ayrton (Post 3682191)
Salut...cat ar costa sa imi vopsesti si mie jantele astea (17")...negre cu o dunga rosie pe margine...nu sunt zgariate sau lovite si eventual cam cat dureaza toata operatiunea.???

Nu mai fac dungi subtiri pe jante.
Daca vrei doar vopsit negru costa 400 lei si dureaza 2 zile.

Reconditionat Borbet A umplut cu sudura julituri adanci,rectificat buzele julite,aplicat grund,vopsit alb si aplicat lac.

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning