![]() |
dar v-atzi aprins nu gluma cu topicul asta.....eu nu am zis ceva despre posesorul tigrei...eu doar am comentat cele spuse de el.....sau nu am voie sa-mi exprim nici macar parerea ?:???: :???:
cristi baga tare ca eu imi scot vreo 20 de cai si dupa ne dam la liniutze :twisted: |
Re: My Car...........my Love............pareri Vreau
Quote:
|
Quote:
Gata, ai luat carnetul sau inca nu? poate testam ceva inainte sa pleci la bucuresti .... :rolleyes2 :shock: |
Quote:
|
maine,adiq luni iau carnetul 8) ....la 7 dimineatza sunt pe gardurile politziei...8) ....si daca vrei testam ...datzi si voi un tel si ne mai intalnim si noi la o vba la un suc...ne mai dam cu parea despre una alta.....are muilica numarul meu :twisted: (fara suparare);)
|
Te sunam luni seara...:) Nu ma supar ZOAZA :)
|
Imi pare rau ka nu rsp la ....dar nu prea am mai intrat pe 4tuning nu imi explik de ce .......oricum ................deci eu M-AM LAUDAT pur si simplu ka am facut un pasat cu putzin in prima a doua si f putzin din a 3 ka dupa nu l-am mai vazut .....dar faza .........daka vin la iarna vil prezint pe posesorul Passatului 130 cp si vb cu el..........
|
la ce sprint are passatul de 131 de cai nu prea cred k l-ai facut.
|
Quote:
Si ca chestie ... eu cu un 307 de 136 cai faceam passatul de 130 cu spume ... asa ca ... si fara sa am plecari f resusite (imi placea sa scartzaie rostile :rolleyes2 :lol: ) ... De curiozitate ce greutate are un passat si cat are o tigra ... |
passatul are cam 1400 de kg si ii scartaiam rotile cand ii dadeam a 3a
|
Fac eu daca vrei si cu Passatul si cu BMW..Fac pe ce distata vrei tu si pe ce vrei tu...
|
si tu cu ce masina ? daca e pentru fun ma dau si cu lastunul :D
|
misule, fara suparare, eu imi pastrez opinia despre avantajul cuplului la diesel la puteri asemanatoare, si o spun din proprie experienta...
a nu se intelege ca inkin osanale dieselurilor, ci doar ca vad avantajele atunci cand ele exista... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning