Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   My Car...........my Love............pareri Vreau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/17260-my-car-my-love-pareri-vreau.html)

-ZZ- 19-08-06 15:13

dar v-atzi aprins nu gluma cu topicul asta.....eu nu am zis ceva despre posesorul tigrei...eu doar am comentat cele spuse de el.....sau nu am voie sa-mi exprim nici macar parerea ?:???: :???:

cristi baga tare ca eu imi scot vreo 20 de cai si dupa ne dam la liniutze :twisted:

Andr3i 19-08-06 15:20

Re: My Car...........my Love............pareri Vreau

Quote:

Originally Posted by -ZZ-
cristi baga tare ca eu imi scot vreo 20 de cai si dupa ne dam la liniutze :twisted:

Pai e cam nasol :rolleyes2 220CP vs. 140CP??? :D :D Eu cred ca tu trishezi! ;)

SFW 19-08-06 15:54

Quote:

Originally Posted by -ZZ-

Gata, ai luat carnetul sau inca nu? poate testam ceva inainte sa pleci la bucuresti .... :rolleyes2 :shock:

mertan 19-08-06 23:12

Quote:

Originally Posted by SFW
Gata, ai luat carnetul sau inca nu? poate testam ceva inainte sa pleci la bucuresti .... :rolleyes2 :shock:

before and after :)

-ZZ- 20-08-06 17:52

maine,adiq luni iau carnetul 8) ....la 7 dimineatza sunt pe gardurile politziei...8) ....si daca vrei testam ...datzi si voi un tel si ne mai intalnim si noi la o vba la un suc...ne mai dam cu parea despre una alta.....are muilica numarul meu :twisted: (fara suparare);)

cristi_407 20-08-06 18:24

Te sunam luni seara...:) Nu ma supar ZOAZA :)

Kooks_Tigra 21-08-06 03:04

Imi pare rau ka nu rsp la ....dar nu prea am mai intrat pe 4tuning nu imi explik de ce .......oricum ................deci eu M-AM LAUDAT pur si simplu ka am facut un pasat cu putzin in prima a doua si f putzin din a 3 ka dupa nu l-am mai vazut .....dar faza .........daka vin la iarna vil prezint pe posesorul Passatului 130 cp si vb cu el..........

Bmw_Rulllzzz 22-08-06 17:58

la ce sprint are passatul de 131 de cai nu prea cred k l-ai facut.

SFW 22-08-06 19:24

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 528062)
la ce sprint are passatul de 131 de cai nu prea cred k l-ai facut.

Tre sa tineti cont si de greutatea masinii si de sofer ...
Si ca chestie ... eu cu un 307 de 136 cai faceam passatul de 130 cu spume ... asa ca ... si fara sa am plecari f resusite (imi placea sa scartzaie rostile :rolleyes2 :lol: ) ...

De curiozitate ce greutate are un passat si cat are o tigra ...

Bmw_Rulllzzz 22-08-06 21:00

passatul are cam 1400 de kg si ii scartaiam rotile cand ii dadeam a 3a

cristi_407 22-08-06 22:55

Fac eu daca vrei si cu Passatul si cu BMW..Fac pe ce distata vrei tu si pe ce vrei tu...

Bmw_Rulllzzz 22-08-06 23:06

si tu cu ce masina ? daca e pentru fun ma dau si cu lastunul :D

aleks 23-08-06 00:45

misule, fara suparare, eu imi pastrez opinia despre avantajul cuplului la diesel la puteri asemanatoare, si o spun din proprie experienta...
a nu se intelege ca inkin osanale dieselurilor, ci doar ca vad avantajele atunci cand ele exista...

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning