![]() |
mai glumeste omu...intelegi ady??
|
Shi eu glumeam... :lol:
|
a mea e inca in lucru dupa sesiune o sa o fac
intra pe topicu poze de pe cluj la pagina 5 sau 6 si o vezi |
zimi exact siteul....sa vad pozele. pls
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=974
pozele is pe 4tuning si uitate la pagina 1 si 5 doar la interior e ceva facut dar urmeaza doar sa scap de scoala acuma ca am sesiune |
asa era mashina originala? neagra shi in interior rosie??? sau ai facut-o tu asa.? ca a mea ai vazut cum arata.. ( ..haaa nu stiu daca va intereseaza..dar eu sunt foarte fericit... m-am tras cu un tico..shi i-am dat ceatza!!!! cine stie cunoaste!!!! 8) :shock: 8) )
|
eu am facut-o asa sa arate negru cu rosu ceasurile dar o sa vedeti cum va arata pana la primavara vorbesc pe termen lung ca se aduna ceva bani pt asta si9 e cam greu
si eu am facut un tico dar el mai avea 2 gagici in masina .ele se uitau la mine ca mergeam paralel.si l-am lasat in urma apoi cu un oltcit ,ma rog era putin obosit saracu motor.aveam si atunci un consum de 16 la % eu am ceva surpriza la masina pentru play dar de playuri nu mai e loc in orasu nostru doar legale |
am facut un filmuletz de 12 secunde cu mashinutza...un burn out..hotarat...unde il pot pune ?? sa vedetzi ce nu atzi vazut niciodata..burn-out cu Dacia 1100 :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa ceva nu atzi mai vazut!!! BURNOUT 1100 vedetzi ca il deschidetzi cu Quick Time..are extensie .3gp
|
1 Attachment(s)
am incercat s-o bag in a doua..
|
beeeton si eu o sa fac ceva drifturi
|
vreau si eu sa-l vad, spunetimi ce trebuie sa fac, sa instalez ca sa-l vad, plssssssssssssssssssss :cry: :cry:
|
te duci la sectiunea filme ...la forum.si acolo gasesti la \"asa ceva nu atzi mai vazut\" burnout..pana la sarme!!
|
|
Cum a adaptat motorul de 1300 in spate? interesant...
|
|
shi ce a mea nu e frumoasa.?? shi ala e motor de 1.6 nu 1,3... e marfa..as vrea sa ma trag cu ea....sa vad de ce este in stare :P . cred ca atzi vazut burnutul facut de mine..... la sectiunea filme..ce parere avetzi??
|
bordul e o combinatie de clio... cred ca se regasesc toate marcile in masina aia.. ar avea tot dreptul sa puna renault pe ea :lol:
|
Marfa Mashinutza!!! :twisted:
|
sunt curios de ce s-a simtit dator omu sa puna priza de aer pe capota.
|
mei speedy cum pui pozele asa ...direct. adica sa se vada direc..nu sa ii mai dai download..ca vreau sa pun si eu niste poze de la un burnout facut de mine..
|
daca sunt in format 640/480 se vad direct.
daca nu trebuie apare link de download |
alea de mai sus sunt link direct de pe site, cu [img][/img]... deceea se vad... (se vad si in topic review cand dai reply asa :) )
|
1 Attachment(s)
arata beton aripile asa le fac si eu la a mea
si desenul va fi cum e cel din poza ...jantele ..mai greu |
alexufo... in loc de desenul ala, pune unul cu UAP :) ia incearca cu niste caractere mai smechere :) si pune poza...
|
alexufo...jantele alea chiar se potrivesc?? nu cred....... dar arata bine mashina asha.....
|
4 Attachment(s)
poze..de la un burn out
|
bietul cauciuc :lol: era in garantie ? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
cauciucurile erau aproape noi.....le-am dat sa sara...de 185 latzime...unu l-am facut slick..shi celalalt...praf....
|
Sa le fie tzarana ushoara...
|
Pai daca erau aproape noi... de ce nu te-ai dus cu ele inapoi :lol: :lol: ca draq... au iesit sarmele din ele... pt ce draq mai e garantia :lol: :lol:
|
rosonic putina rabdare ca nu mai am programul acela si am formatat hardul dar sper pe diseara sa il pot pune
|
2 Attachment(s)
aaaa,am uitat am filtru sport mai
ia vedeti cum arata un motar de 1100 stock |
:shock: si ce`ai rezolvat cu burn-out in afara k tzi`ai facut cauciucurile PRAF??? :roll:
|
Re:
Quote:
Erau pe la curse personaje care cand \"se dadeau cerculetze\" ii auzeai \"vai ce-si face la cauciucuri/la planetare\" :lol: :lol: |
Eu vb. de burn-out nu de cerculetze :!:
|
adica burnu e o idiotenie si cerculetele sunt ceva superinteligent?
nu prea te inteleg ce vrei sa spui. asta a vrut omu sa faca ce aveti cu el. si eu merg in 4-5.000 ture desi stiu ca mi-ar consuma mai putin la 2500-3000 dar asta e optiunea mea. |
frate...e vorba de show....cauciucurile erau \"cumparate\" de la o vulcanizare..si daia i-am dat sa sara...ca nu faceam eu cu cauciucurile mele noi. kumo......
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning